- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
CharlieDrop
veterán
Sziasztok!
Járt már valaki úgy, hogy nem sikerült bekapcsolni a hívásátirányítást?
Telekomos SIM, szerintük nincs technikai akadálya, szerintük a telefon blokkolja valahogy.Én nézegettem a beállításokat, de nem lettem okosabb és az Apple leírása nem tér ki ilyesmire sem.
ja az alany 12 Mini 15.5-tel
Köszi.
[ Szerkesztve ]
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
dptrsk
addikt
válasz CharlieDrop #265152 üzenetére
Telekomnál a hívásátirányítás, mint szolgáltatás aktív a kérdéses szerződésen?
-
CharlieDrop
veterán
-
Topikgazda
válasz lugosi #265144 üzenetére
Persze, ez érthető, de ha az ember pl Spoftify-t használ helyette, az iOS akkor is néha az AM-ot tekinti defaultnak, ebből már volt problémám lejátszáskor. Ezért kellett törölnöm. Ne legyen olyan, hogy bedugom a fülembe az airpods-ot és hiába fut a spotify, mikor megnyomom az airpods szárát,hogy induljon a zene, inkább megnyitja az AM-et és azzal akar lejátszani.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
herdsman12
őstag
válasz CharlieDrop #265154 üzenetére
Ha SIM kártya, akkor megpróbálnám egy Androidos telefonon beállítani az átirányítást (de az összest).
-
Csaby2021
tag
sziasztok volna nekem egy iphone 5s telefonom de nem működik a home gomb azt szeretném kérdezni tőletek a nélkül be lehet valahogy kapcsolni ?
-
CharlieDrop
veterán
válasz herdsman12 #265156 üzenetére
Ja. Gondoltam átteszem másik telefonba
-
CharlieDrop
veterán
válasz CharlieDrop #265158 üzenetére
Viszont, ha másikban működik, akkor mi lehet a telefonnal?
-
CragON
aktív tag
Sziasztok!
Filmezéshez használok jelenleg egy sennheiser HD 350BT fejhallgatót és megérett a cserére.
A füles jó szolgálatot tett, lényegében megvoltam elégedve vele, bár hosszabb viseléskor kezdett kényelmetlen lenni a fül részeknél.Arra gondoltam, hogy nem fej, hanem fülhallgatóra cserélném.
iPhone-om van, így egy airpods 3 pro beszerzésén gondolkodom (így több legyet egy csapásra).
Használ valaki filmnézéshez airpods-ot? Mennyire élhető? -
herdsman12
őstag
válasz CharlieDrop #265159 üzenetére
Passz.
Amennyiben működik a nem fogadott hívásértesítő SMS szolgáltatás, ami átírányítás egy számra, akkor nem tudom az mennyire befolyásolja a mostani (összes bejövő) átirányítási próbálkozást.
Ezért is írtam, hogy én minden átirányítást ellenőriznék, beállítanék GSM kódokkal. -
CragON
aktív tag
válasz CharlieDrop #265161 üzenetére
Köszi!
Tibee86: Valóban, kimaradt a "vagy"
-
CharlieDrop
veterán
válasz herdsman12 #265163 üzenetére
Ja. De a GSM kód ismeretlen hibát dob.
-
herdsman12
őstag
válasz CharlieDrop #265165 üzenetére
Nálam működik (X), átirányítottam a Digis számom az asszony Tkomos számára. Kipróbáltam, működik utána töröltem az átirányítást. [kép] [kép]
[ Szerkesztve ]
-
CharlieDrop
veterán
válasz herdsman12 #265166 üzenetére
Az összes többi telónkon megy. Köszi. Inkább az a kérdés mitől nem mehet. De kártyát próbálom majd másik telóban
-
AsakuraDave
őstag
Mivel nem jár hálózati adapter a 13-hoz melyiket érdemes venni? [link] ez lenne a "hivatalos"?
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
atiska007
senior tag
válasz AsakuraDave #265173 üzenetére
Kvázi bármilyen NEM noname usbC töltő jó hozzá...
[ Szerkesztve ]
Mittudomain!
-
davidvarga
tag
Sziasztotk! Biztos rossz topic, de hatha jart valaki hasonlo szituban. Felrakattam egy uvegfoliat, elmentem az uzletbol es kb 50m utan meglattam hogy egy oriasi karc van a kijelzon, amire eloszor azt hittem hogy az uvegfolia belseje a karcos, visszamentem majd beerve mondtam le tudjuk e szedni megnezni, mire az elado igen de akkor ujra fizessek ha kell masik es am a kijelzom karcos. Mondom micsoda hat ezen egy hajszalkarc sem volt nemhogy egy ekkora. De ott volt allaitja es kerdezem akkor miert nem szoltal pl? Hat minek a tied csak tudod a valasz, mondom igen fixen tudom hogy nem volt rajta. Kifizettem beírtam a panaszkonyvbe es eljottem. Esetleg lehet meg valamit tenni? Igazabol nagyon duhito az egesz mert meg o probalt meg hulyenek nezni! Elore is koszi.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz AsakuraDave #265173 üzenetére
Én ezt használom: [link]
Így egyszerre tudom tölteni ha kell a telót meg az iPad-et is.
Szerintem megéri inkább ilyet (vagy hasonlót) venni, mint a gyári egy portosat.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz davidvarga #265175 üzenetére
Amikor újat tett fel, azon már nem volt? Mert akkor a fólia volt karcos, legalább ez a jobbik eset, hogy nem a kijelző.
-
Csaby2021
tag
válasz dvdbackuper #265172 üzenetére
Szia írd már le léccives érthetőben köszi
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz davidvarga #265180 üzenetére
Durva. Sajnálom hogy így jártál
-
kozmy
őstag
Sziasztok!
Van egy i13Pro-m. Olyan kérdésem lenne, hogy a hívott felet ha felhívom, miért nem mutatja a telóm hogy, hívás várakoztatáson vagyok? azt külön kell beállítani, vagy a teló ezt nem tudja megjeleníteni, mutatni?Asus ROG STRIX B650-A GAMING/Ryze7 7800X3D/MSI RTX480 Kinhston 32gb
-
batai15
félisten
Felhő szolgáltatásból ti melyiket preferáljátok ?
sajnos két cloud szolgáltatás nem igazán éri meg nekem (Google és i cloud )
A gondom az hogy az iCloud 5 gigája semmi de mivel androidrol jöttem a 15gb cloud is betelt. Muszáj voltam venni. Egyébként elég lenne 300ert a cloud havonta.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
A onedrive miért ? Mik az előnyei ?
-
-
karldergroße
senior tag
válasz davidvarga #265175 üzenetére
Ez a szöveg látlelete a magyaroktatás utolsó két évtizedének.
-
Pano
addikt
Sziasztok!
Tudtok abban segíteni, hogy 2 sim esetén miként lehet beállítani azt, hogy minden meglévő kontakthoz alapértelmezetten az adott SIM-et használja? Régen felajánlotta második sim behelyezésénél, hogy melyiket akarom használni alapként kontaktokhoz, de most valamiért nem. Mobilhálózatok és a kontakt beállítások alatt nem találtam és össze-vissza van a kontaktjaimnál, hogy melyik sim-et használja.
-
Sungoo
addikt
válasz karldergroße #265191 üzenetére
“Magyar oktatás”, ha már belekötsz…
-
Kicsirics77
veterán
A kontaktoknál tudod egyesével állítani,hogy melyik SIM kártya legyen használva a híváshoz, macerás de eddig én sem találtam erre más megoldást, mert a magán számomról csak a családot hívom a cégesről meg csak a munkával kapcsolatos embereket.
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
burgatshow
veterán
Tedd alapértelmezetté azt a kártyát, amelyikről a zömét hívnád, és a telefonkönyvben explicit állítsd át a másikra azokat, akiket nem az alapértelmezettről akarsz hívni.
Beállítások - Mobil adat - alapértelmezett vonal
Arra nincs mód mint Androidon, hogy az adott hívás előtt mindig megkérdezze, melyikről akarod indítani a hívást. Vagy fixen van egy beállítás, vagy az utoljára használtat fogja használni.
[ Szerkesztve ]
-
karldergroße
senior tag
válasz Sungoo #265193 üzenetére
Sajnos nincs igazad. Ebben az összetett szóban (az összetett szavakat egybeírjuk) ugyanis a magyar nem jelző volt, hanem az összetett szó első tagja, amely a "magyar nyelv és irodalom" nevű tantárgyat helyettesítette. Éppúgy, mint ahogy a "nyelvoktatás" vagy a "magyartanár" szavakat is egybeírjuk.
BoneDragon
Neked is ajánlom a hozzászólásomat - röhögés helyett.[ Szerkesztve ]
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz icecave #263232 üzenetére
Elég bosszantó a tudat, hogy nem foglalkoznak vele. Mielőtt vettem, direkt körbenéztem, és a tesztek nagyon pozitívak voltak, erre kb az első hívás után jött a negatív élmény.
Gondolom ezt nem cserélik gariban meg nincs is sok értelme, amíg nem jön sw frissítés.
Lehet ilyenkor valahol jelezni, hogy ilyen gond van szerinted?"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
i400
senior tag
válasz J0shu4M1ll3r #265199 üzenetére
nálam is ilyen sajnos a (igaz nem airpods de) hiperszuper anc-s 100 mikrofonos csodafülessel... utcán teljességgel használhatatlan
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magisk
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest