Hirdetés
Hirdetés
-
Borongós őszt felvidító hardverportfólió
ph A napokig tartó esőzés komorságát desktop PC-k, többféle periféria, hűtések, toner és egy minőségi tápegység igyekeznek feldobni.
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
ma Egyre több készüléken tesztelik a HyperOS 2.0-t, közel lehet a publikus start.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
Ívelt telóm van, 4 üvegből 1-et sikerült jól felraknom. Az edzett üveg is ívelt volt, kínszenvedés tized mm pontosan illeszteni. Amikor megrepedt valamitől, akkor ment rá öngyógyító matt fólia, ezzel nem volt szenvedés, rögtön jó lett. A szélén kicsit feltolta a tok, ezért sniccerrel óvatosan lenyestem körbe kb fél mm-t, és kalap. Külön tetszik, h matt.
[ Szerkesztve ]
-
Ez az ívelt üvegfólia nekem új volt, de amúgy tényleg, kinek mi a szimpatikusabb. Az A54-esemen is fólia van, és már 1 éve rakták fel rá, se karc, se sérülés
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Én elsősorban az üvegfóliát részesítem előnyben, de most a céges készülékre kipróbálásként egy privacy fóliát tettem fel.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
himpike
aktív tag
Nekem a gél nagyon nem jön be, furcsa tapintása lesz tőle a telefonnak, valahogy az ujjamat se tudom rendesen csúsztatni rajta(bár tény hogy száraz a bőröm mindig).
-
bul07
nagyúr
Kínából még mindig megoldható olcsón, simán ki lehet fogni hogy darabja 3-400Ft-ra jön ki
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Általában nem az árral és még nem is a minőséggel szokott baj lenni, hanem azzal, hogy 6-8 hétig is utazhat. Ez pl nekem rolleres alkatrészeknél belefér, de az okostelefonnál, okosóránál, amiket általában előbb vesz meg az ember mintsem még várna a vásárlás előtt heteket a fóliára, hogy amikor megérkezik egyből fel is tegye... így ott általában véve nem a legjobb megoldás onnan rendelni.
Tartalékfóliának viszont igen, ha valaki fóliát akar. Pl nálam most az van, ha véletlenül megsérülne a fólia, akkor veszek rá egy üveget 3K-ért... helyben. Nem valószínű, hogy 10K-t adnék megint Hydrogélért, bár rendelhetnék is akár Kínából előrelátóan... csak a fólia felhelyezése nehezebb, és vélhetőleg a 300-400 Ft-os mellé nem mellékelnek olyan Spigen /Samsung (mondjuk az pont nem jött be), /ESR féle applikátort (keretet).
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
bul07
nagyúr
Én mondjuk általában előre tudom hogy mire fogok váltani és rendelek előre
De pl most a A52S-en egy A70üvegfólaia van már két éve, mikkor megvettem rápróbáltam és jó volt rá, igaz front kamera nem passzol de az nem is érdekkel, így voltam vele míg megjön a rávaló jó lesz
Na annyira jó lett hogy azóta is az van rajtaÉn meguntam a fóliázást, igaz még a S2 időkbe fóliáztam, nekem sokkal rosszabb a tapintása a fóliának mint az üvegnek
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Nálam az szokott lenni, hogy hetekig mérlegelem, hogy akkor melyik modell legyen (okostelefonoknál már szűkült a kör, mert korábban Xiaomi/ Samsung /Apple körül ment a dolog, aztán mióta a terméktámogatást a Samsung kibővítette, SAMSUNG/ Apple, végül Apple-nél hagytam a francba, mert alap modell 60Hz-et tudott , de Samsungon belül is A osztály teteje vagy S osztály, ott sima S vagy FE), aztán hirtelen megszületik a döntés - addig ugye nincs értelme rendelni, mert kellene vagy 3-4 féle, amiből csak egy lesz a nyertes - és pár napon belül a futár már hozza is. Az A54-nél az volt, hogy vele egyidőben rendeltem a Samsung fóliát is, amivel ugye befürödtem, mert a fólia időben itt is volt, de nem ment fel makulátlanra, így egyből mentem a boltba, venni egy üveget rá 3K-ért. Azt a helyi boltos nem tudta úgy feltenni, hogy ne legyen alatta egy pici szösz. Ekkor volt, hogy Magenta 1-eseknek futott egy akció, hogy ingyen felrakják rá. Erről az akcióról amúgy akkor a napokban szereztem tudomást.
Be kellett vinnem Debrecenbe. Azért is írtam le, hogy a Hydrogél fóliánál mire kell számítani, mert speciel a várakozási idő ismert volt előttem, az is ,hogy felhelyezés után úgy néz ki a kijelző a kiszáradásig, mint ami mellett becsapódott egy tüzérségi lövedék ... viszont korábban a Yettelnél a Xiaomira makulátlanul felrakták. Na szóval megkaptam a készüléket, mondták, hogy 2-3 óráig várni kell, hagyjam a dobozában, és majd ha előveszem semmilyen buborék nem lesz alatta, meg szép lesz. Megvártam, ki is száradt, de észrevettem, hogy a kijelző és a fólia között, bizony van egy szösz, és körülötte egy jól körülhatárolható, de kicsi légbuborék. ezért még kétszer kellett bemennem Debrecenbe, első alkalommal az üzletvezető mondta, hogy oké, de nincs bent a mobiltudós, második alkalommal viszont már makulátlan volt kiszáradás után.
Ameddig nincs kiszáradva, szinte esélytelen, hogy észre vedd a sok anomália között, hogy melyik az, amelyik bizony nem fog eltűnni.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
bul07
nagyúr
Én magamnak rakom fel az üveget, sőt egy időbe munkahelyen én rendeltem és raktam fel a telefonokra, volt hogy család meg munkajel együtt vagy 7-8telefontra pakolgattam az üvegfóliákat
Nekem ez tökéletes az üvegfóliaNálam az ár az elsődleges 100e Ft-nál többet nem szívesen költök telefonra, így ha kinézem hogy melyik lenne jó várok valami értelmes akcióra
Na meg a kijelző idő hogy minél több legyen.S2 után én A5(2016)-ra váltottam majd A70,
A70 nagyon sokáig megvolt, több mint 3évet nyúztam egy aksival, egy nagyon jó készülék volt
Csak már kezdett gyengülni az aksija, nem kicsit, dönteni kellet hogy akkumulátor csere vagy új telefon
Ekkor jött a Samsung nagy kuponozás, A52S meg valamelyik FE volt képbe, csak a FE teszteken majd 2órával kevesebb képernyő időt bírt, így 105e Ft-ért lett meg a A52SSamsung meg azért mert a Samsung androidját ismerem, múltkor egy Huawei androidot kellet bűvölnöm minden bajom volt hogy semmi nem volt a helyén
Apple nálam kizárva
Én nem fogom rossz helyen fogniAmúgy a A52S-nél tömeges hátlap leválás van, a fórumba 10-ből kb 7-8telefonnál előjött
Most augusztus közepén vittem be a Fórumba és adtam le garanciális javításra, mutattam a levált hátlapot meg mondtam még pár dolgot. És meglepetésemre mindent cseréltek, akkumulátort, töltő részét, sőt még a fő panelt is.
Aztán jött az öcsém telefonja(ugyan úgy A52S, egy rendelésbe vettük) augusztus végén 13nappal a garancia lejárta előtt, neki egy szalagkábellel többet cseréltek mint nekem
Így most két évesen van egy teljesen új telefonunkMost az új aksival volt egy 8óra 45perces képernyő időm 12%-ig merülve [kép]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- VKB Gladiator NXT Premium + Thrustmaster TWCS Throttle + Monstertech asztali tartók
- DJI Mini 2 Fly More Combo FMC drón szett 3 akkuval - újszerű állapotban
- Rengeteg új áru érkezett, és az árak is kedvezőek! A Business kategóriát nem kell bemutatni
- 9.genes alap gamer(i3-9100f/16gb ddr4/GTX1060/512gb ssd)
- Nintendo Switch gépek( LITE, V2, OLED) Konzolbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest