- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
válasz WhiteAngel89 #226700 üzenetére
De az a ketto, ami kint van, kene Nem gondoltak ezt at...
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
vans?
őstag
sziasztok,
ugye az lett a konkluzio, hogy 6S-re nem erdemes feltenni az uj iOS-t?
hábm bábm
-
Akuiwerting
csendes tag
Nalam is van egy ilyen dilemma, par honapja van csak meg az 6s-em, es nem szandekozom meg cserelni, hibatlan. Az IOS-t is csak most "tanulom" felmerult a kerdes h NEM frissitek, de akkor a banki app-ok, allamkincstar, revolut, transferwise, randum capital, es az ilyen kenyesebb alkalmazasokkal mi tortenik? Hasznalhatoak lesznek? Az app-ok frissulnek ugyanugy? Mennyire erint hatranyosan h a 13-on maradok...? Koszonom
-
veterán
válasz Akuiwerting #226706 üzenetére
Szerintem egy jódarabig még nem fogsz semmilyen hátrányt szenvedni.
Nem csak a legújabb ios verziókkal működnek az appok.
Amúgy láthatod Appstore-ban melyik appnak mi a minimum ios követeleménye. -
őstag
-
törölt tag
Azt be lehet valahol allitani hogy rezegjen a gyari billentyuzet?
Nezegetem a beallitasokat de nem talalom.
tboldi: Akkor jol lattam, hogy nem lattam.[ Szerkesztve ]
-
mr.tamasbiro
őstag
6s-en jól fut a 14, láttam Joe tesztjén tegnap. 11proval volt szemben. Általános használat.
-
rkristof
tag
válasz lugosi #226651 üzenetére
nem egészen ehhez tartozik, de ez a funkció működik valakinek?
én ettől a funkciótól azt várnám, ha valamelyik app-ból frissítés érhető el az App Store-ban, azt 'kéz nélkül' frissítenie kellene, vagy legalább badge-el jelezhetné, hogy van frissíteni való az App Store ikonon. a kettő közül egy sem működött nekem soha, semmilyen eszközön. -
lypen99
aktív tag
Sziasztok.
Nem tudom mennyire topik téma, de mivel az iPhonehoz tartozik az Arcadebe milyen minőségű játékok vannak?Van egy hónap free trialom és megnézném ha van olyan.
Vélemények aki használja?
-
catroot
veterán
-
Noxy
veterán
válasz catroot #226719 üzenetére
Mondjuk ezeket az ingyenes próba kérdéseket én sem értem?
Cipőt , ruhát, lakást, házat, kocsit, stb.. senki nem vesz úgy, hogy előtte ingyen felpróbálja, megnézi kipróbálja, stb..''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz WhiteAngel89 #226704 üzenetére
Én egy 6s plusra tettem fel, nincs gondom vele rajta.
-
tonyqa23
senior tag
Az letezik, h januari vasarlasu xs-emnek meg mindig 100% az akkukapacitasa?
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
DiVaD
senior tag
Sziasztok!
Igazából nem iPhone hanem App Store kérdés....
De az normális, hogy eltérő árak vannak a különböző Store-okban?
A magyar konkrétan drágább és akciók sincsenek (pl. a Her Story US storeban 0.99 volt 3.99 helyett, itthon meg maradt 1490Ft). -
veterán
Most olvastam a MacRumors-on, hogy a következő Pro modellek azok 6.1” és 6.7” lesz. Nőni fog a méret is vagy valahogy kisebb lesz az oldalán levő sav? Erről lehet már tudni valamit?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
tonyqa23
senior tag
válasz #26097408 #226726 üzenetére
A szamitogep melletti konektorba van bedugva a gyári töltő-kábel, fixen. Este felrakom, reggel leveszem. Ha otthon vagyok, akkor szinte vegig rajta van. Ha 97% van benne, akkor is felrakom.
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
veterán
válasz Viper26 #226731 üzenetére
Így,vagy úgy,de fizetsz.
Nincs ingyenebéd.
Vagy bámulod/hallgatod reklámokat és kvázi ezzel fizetsz a tartalomszolgáltatónak,vagy fizetsz a reklámmentességért.
Nem értem az embereket.Minden ingyen kéne.
Hozzáteszem nem kér el se a YT,se a Spotify egy vagyont.A játékoknál viszont a f2p egy szemétség,ott végtelen pénzt bele kell ölni a normális játszhatóságért.
Inkább kifizetek 4-5e forintot egy játékért,de ne kelljen ennek többszörösét játék közben kifizetni.[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Sys85 #226734 üzenetére
"Inkább kifizetek 4-5e forintot egy játékért,de ne kelljen ennek többszörösét játék közben kifizetni."
Én is sokkal jobban kedveltem azokat az időket amikor még megvettük a játékokat, és nem folyamatában kellett fizetni. Az új rendszerben az a visszatetsző, hogy ingyen letöltöd, és játszol vele, és kvázi ugyan nem "kötelező" IAP-olni, de ha nem teszed, akkor pl. ugyanazt a pályát csináld meg 9x, hogy fejlődj annyira, hogy a következő pályára át tudj menni. Vagyis szó szerint nem kötelező fizetni, de elmegy a kedved a játéktól, ha nem teszed. Nagyon kevés játékkal találkoztam, ahol jól el van találva, hogy fizethetsz és akkor vannak bónusz dolgok, de játszhatsz ingyen is, kicsit lassabban fejlődsz, meg nem lesznek optikai tuningjaid, de a játékélmény megmarad. Nem ingyen szeretném a játékot, szívesen fizetnék érte, de nem ilyen alattomos, erőltetett fejőgép-modellben, hanem egyszeri díjjal mint korábban.
A fejlesztők (nem csak a játékoké, felhasználói szoftvereké, szolgáltatásoké pláne) rájöttek, hogy nem egyben kell eladni valamit, hanem havi bevételt kell generálni. -
Topikgazda
-
anderledani
őstag
válasz tonyqa23 #226722 üzenetére
Nekem februári augusztus végén esett 99-re.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
dud998
őstag
válasz Bilux #226740 üzenetére
Na igen és a TV is. De a mozi kifejezetten zavaró. Nem tudod átlépni, áttekerni, semmi. Ja és mindig ugyanazok.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
tonyqa23
senior tag
-
viera
őstag
válasz icecave #226737 üzenetére
Nekem sem esik nehezemre fizetni valamiért ami tetszik de ez a kettő pont nem nyerte el a tetszésemet.
Erről jut eszembe nem tudja valaki,hogy mikortól lesz elérhető nálunk az Apple One?Mert erre én előfizetnék és szerintem teljesen jó áron van.
[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
aram01
nagyúr
Sziasztok adott egy iPad amin a fiam sikeresen megváltoztatta, majd elfelejtette az új jelszavát. Viszont van egy régi iphoneja amin be van jelentkezve az id-vel, de nem használjuk nem is itthon van. Kérdésem a következő az iPhone kulcskarikája frissül ha bekapcsolom? Vagy mi a teendő ilyen esetben?
koszonom a választ uraimIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
viera
őstag
válasz burgatshow #226746 üzenetére
Köszi
Azt tudtam,hogy ősz.
Csak azt hittem van már konkrét időpont.[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.