- Elindult a One UI 7 béta program
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Karácsonyi telefonajánló 2024
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Az ilyen üvegházakat hogy lehet biztonságosan szállítani? Lapra szerelve érkeznek? Egy klasszikus fémház, vagy plexi lapos ház egyben van szállításkor is, az elvileg nem tud sérülni szállításkor. De egy ilyennél én félnék, hogy darabokban érkezik meg az üveglap.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
Busterftw
nagyúr
Jovore jon a 4 oldalrol uveggel hatarolt haz innovacio, nem lehetne kihagyni ezeket es hozni egy minden oldalrol uveggel hatarolt hazat hozni?
-
addikt
Szerintem több oldalt nem lehet üvegezni. Az alja nem bírná ki azt a terhelést (rázkódás + súly) amit kap. A hátlap és a másik oldallap pedig kell a csavarozáshoz.
Bár ha egybe öntik ki az oldallap+előlap+tető kombót akkor akár az még járható út is lenne.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
cucka
addikt
Ez azért kinézetre nagyon menő.
Ha valaki akvárium házra vágyik, hát ennél akváriumabbat nem lehet csinálni.Hűtése biztos jó szar, de ez ilyen, a szépségért meg kell szenvedni.
-
-
Busterftw
nagyúr
válasz Lacielvtárs #7 üzenetére
Na ugye hogy ugye!
-
ViZion
félisten
2026-os év háza, Parancsolj!
#3 Xpod: Akváriumok. elég sok súlyt bírnak, csak üvegvastagság kérdése... Egybeöntés nem műXik, mert drágább, a feszültségek miatt még törősebb lenne. Ezért nincs "kocka" üveg, íveket tudnak, durva szögek csak rizikó lenne.
Remélem visszatérnek majd a passzív hűtős dolgokhoz. Jó az üveg, de ehh... gémer konfignak ehhez durva ventik kellenek szerintem. Másik, h hátul szívja a levegőt, hova lehet ezt rakni? Falhoz tolni nem kellene.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- MárkaLánc
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségssége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Horgász topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB LED Moduláris Tápegység 12VHPWR PCIE 5 ATX 3
- SilverStone HELA 1200R Platinum 1200W Moduláris Tápegység 12VHPWR Pcie Gen 5 Atx 3.0
- Silverstone 600W Titanium Moduláris Tápegység
- ASUS ROG THOR 850W PLATINUM
- Dideregne a CPU-d? Itt jó cooler Scythe Mugen 5 (SCMG-5102AR) CPU hűtő INGYÉ FOX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest