-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tts
addikt
válasz TitaniumBoss #47 üzenetére
Kevés a teljesítmény, pláne több darabhoz.
Amúgy semmi se muszály - csak elpatkolni - sajnos. -
tts
addikt
válasz TitaniumBoss #45 üzenetére
Ja megpróbálok - sehogy ne kösd az Enermaxra - mert nem bírja táplálni - azért 4 PIN-es.
-
TitaniumBoss
tag
válasz TitaniumBoss #40 üzenetére
Erre tudsz választ TTS?
-
tts
addikt
válasz TitaniumBoss #42 üzenetére
De van ilyen is!
Bővebben: link
# 2840 -
tts
addikt
válasz TitaniumBoss #37 üzenetére
és # 36
13.500,- bruttó -
TitaniumBoss
tag
Az a baj a Vanetccal hogy 1 szál méri a fordulat számot,de szabályozni nem lehet azzal(Egy 3tűs aljzathoz van kötve).A 4 tűs pedig kapja az áramot és azzal lehet szabályozni is!
Nah most hogy kössem úgy az enermax panelhez hogy lássam a fordulat számot és állítani is tudjam???
Csak úgy lehet hogy ha a 4 és 3 tűst egy darab 3 tűsre kötöm...remélem értitek a problémát!
Ötlet?
itt a kép!:Bővebben: link
[Szerkesztve] -
TitaniumBoss
tag
http://www.bitbenderforums.com/reviews.php?op=showcontent&id=42
Ilyenre lesz kötve! -
Amigo78
senior tag
válasz TitaniumBoss #1 üzenetére
hmmm szerintem nem fogod tudni leszabályozni alig hallhatora nekem most 1 db 2800 rpmes gagyi venti van a házban elöl és baszott hangos
-
tts
addikt
válasz TitaniumBoss #28 üzenetére
A panelt valószínüleg sehol - a Tornádót nem tudom (a Deltát tőlem) - és a szigetelő kittet tőlem.
Nem kell különösebben nézegetnem, mivel a Deltákon is ilyen van és már próbáltam! -
LukE
veterán
kovetkezo topikod tuti off lessz: '' ki tud 1 jo fülészt''
''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
TLT
tag
természetesen a silent blade a legjobb! saját tapasztalat.
halk és 25 légköbit szállít.- Hogyan avatják fel a pezsgőgyárat??? - Hozzávágnak egy hajót! :D
-
TitaniumBoss
tag
-DT6000 chieftec előlapi panel:Bővebben: link
-5db 8cm Vantec Tornado ventillátor:Bővebben: link
-Hangszigetelő bélelés:Bővebben: link
Ezek lesznek benne!Így a azj sem olyan nagy!Ventit NÉZD MEG TTS!Szerited jó rá az a molex át alakító?Mert ott van még egy külön kábel a képen(kamu 3 tűs).nem tudom hogy lesz megoldva az hogy egy 6 ventit kezelő panelen fusson 6 db ilyen Vantec!
Honnan tudom beszerezni szerintetek a panelt és a szigetelőt? -
wiziloo
tag
Egy brutál borda, egy ilyen venti, és kb 8000-ből van egy vizhűtéssel felérő léghűtőd!NAGYON DURVA!
Akit meg zavar az a 'kicsike' repülőgépet megszégyenítő zaj, az vesz 40-60ezerért vízhűtést
Be kell szereznem egy ilyen ventit!!!! -
vtechun
veterán
már ne haragudj, de minek neked ekkora hűtés?
-
TitaniumBoss
tag
Up!
-
TitaniumBoss
tag
Szerintetek?
-
TitaniumBoss
tag
Vantec Tornado vagy Delta?
-
TitaniumBoss
tag
Up!
-
TitaniumBoss
tag
válasz TitaniumBoss #11 üzenetére
Jah mivel övé a lap15Kg-os házzal nehezen gyaloglom.-))
[Szerkesztve] -
Slax
senior tag
válasz TitaniumBoss #8 üzenetére
Hát, tudtommal más nemigen forgalmazza. Legfeljebb használtan valakitől, bár nem hiszem, hogy bárki is eladná, aki megszerzett egy ilyet. Szerintem ballagj el tts-hez, ott aztán a tulaj (tts) vár, és ha viszed a házad is, még bele is próbálhatjátok. Előtte inkább vele beszélj meg mindent, én is csak vásárló/nyálcsorgató vagyok.
A delta jobb.Nem halkabb, de sokkal erősebb.Több luftot szállít, mint a legnagyobb teljesítményű 12 centis YS-Tech FD 1212253B-2F 126 m3/h - 36 dBa.
[Szerkesztve]''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie '' Fáznak a bitek, a kihűlt adatok egymáshoz bújnak... by LAN Sianis megtömött egy pónit
-
TitaniumBoss
tag
Vantec Tornado<---Ez milyen?5500 fordulat számot tud.Jobb a Delta?
-
Slax
senior tag
válasz TitaniumBoss #4 üzenetére
Molex - 3 tű átalakítóval. Mert van ilyen átalakító. A coolink ventikhez régebben volt a dobozban a poti mellett. Ma már asszem lehet külön is venni.
''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie '' Fáznak a bitek, a kihűlt adatok egymáshoz bújnak... by LAN Sianis megtömött egy pónit
-
TitaniumBoss
tag
Ez kell nekemMéghozzá 5darab
-
TitaniumBoss
tag
Ez tényleg nagyon durva!
-
Slax
senior tag
tts-től kérdezősködj.A legnagyobb teljesítményű 8 centis venti a ''Delta FFB 0812 EHE 80mm. A világ egyik legnagyobb teljesítményű 80 mm-es ventilátora. Szélsőséges tuning teljesítmények elérésére alkalmas, igazi „szent őrülteknek” ajánljuk. A ventilátor akár 5700-as fordulatra is képes, egy 4 tűs csatlakozóval van szerelve.
Teljesítmény: 10,8 W
Légszállítás: 136 m3/h
Max. zajszint: 52,5 dBa
Méret: 80x80x38 mm''
Linkek:
Bővebben: link
Bővebben: link''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie '' Fáznak a bitek, a kihűlt adatok egymáshoz bújnak... by LAN Sianis megtömött egy pónit
-
TitaniumBoss
tag
Melyik a legnagyobb fordulatszámú 8cm venti?Potival fogom szabályozni,tehát csak akkor lesz hangos(5db lesz belőle) ha sütöm a gépet.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest