- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
sziasztok! iphone se- n naponta többször kéri az apple id jelszavamat letöltött alkalmazások esetén. miért? már visszaállítottam mindent de hiába.
-
aujjobba
addikt
válasz Zjunior #199053 üzenetére
Az Apple pay nincs ingyen a banknak, az Apple leveszi a részét minden tranzakcióból.
A másik az, hogy az Apple használók közül se érdekel ez mindenkit, inkább csak a tech beállítottságú és/vagy fiatal embereket.
Az integrációt is el kell vegezni, fenn kell tartani, nem olcsó mulatság.
Ahhoz képest az esetlegesen emiatt bevonzott új ügyfelek mennyisége (főleg itthon) elenyésző.
Én biztos nem fogok bankot váltani amiatt, mert nem a saját bankom kínálja majd az Apple pay-t hanem egy másik. -
veterán
-
megema
őstag
válasz megema #199001 üzenetére
Senki nem járt még így? Tegnap este iCloud.com-ra belépve is bármelyik "alkalmazásra" kattintottam, időtúllépést írt. Ma már betöltenek, csak egy kicsit lassan. iPhone-on továbbra is hiába frissítgetek, nem jönnek meg a levelek, Macen igen, de késve.
Nem hálózati probléma (legalábbis nem nálam), mobilnettel és itthoni WiFi-n is ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
atirag
őstag
Van két telefonom amin vannak képek. Az icloud-om ugyanaz. ha weben megnyitom az icloud fiokomat akkor csak az egyik készülék képeit látom. Hogy tudom feltőlteni mindekettöt?
-
Sogi74
tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget tőletek! Olyan problémám van, hogy a Fájlok alkalmazásba hiába adom hozzá a google drive-t a fájlokat nem látja az alkalmazás illetve egy pillanatra felvillannak a fájlok és a mappák de aztán ezt írja ki: "A tartalom nem érhető el. A mappa tartalmát ismeretlen hiba miatt nem sikerült megjeleníteni." Újrapróbálkozásra rányomok és újra ugyanez fogad.
Valaki találkozott már ilyen problémával, van rá valami megoldás?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Zjunior
veterán
válasz aujjobba #199054 üzenetére
En 3 éve hasznalom uk-ban élek.
Lehet h von le vmit, de itt minden banki tranzakcio kp felvetel full ingyenes így nem tudom raadasul a limit 30£ otthon úgy tudom ez csak 5000 huf...
Pedig nagyon jo dolog megkonnyíti az életed[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
martina79
tag
Sziasztok! Nem keresgéltem, hogy volt-e már ilyen, ha igen, bocsi. 6s topikban nem kaptam rá választ .
Mostanában azt csinálja a telefon, hogy frissítteti az Apple ID adatokat. Rendszeresen jön az üzenet a kijelzőre, hogy ide meg oda be kell ismét jelentkeznem. Ha megadom a jelszót, nem fogadja el, zárol, majd jelkód után megváltoztatja velem a jelszavam. A héten már kb. 3x csináltam végig uezt, ma reggel újra kéri. Ha nem csinálom meg akkor pl. nem tudom az app store-t sem használni. Olyan, mint egy ördögi kör. A telefon naprakész 12.2. de 12.1.4-nél is csinálta .Köszi előre is . -
törölt tag
válasz Zjunior #199064 üzenetére
Milyen limitre gondolsz, ami csak 5 000 forint? Ha a közelítéses fizetési mód összeghatárára, ameddig nem kér PIN-kódot, akkor szerintem az pont jól került megállapításra.
Se nem sok, se nem kevés a napi életvitel során.
Ami pedig a levonást illeti... azt te nem is fogod látni, amiről itt szó van, azt ugyanis adott bank fizeti az Apple felé.
[ Szerkesztve ]
-
majestic
őstag
válasz Lazika #199059 üzenetére
Az OTP válasza:
“Köszönettel vettük bankunkhoz küldött levelét.
Illetékes szakterületünktől kapott információk alapján tájékoztatjuk, hogy az Apple Pay nem bankunk, hanem az Apple Inc. szolgáltatása, így annak bevezetéséről nem áll módunkban tájékoztatást adni.
Bankunk arra vonatkozóan nem rendelkezik információkkal, hogy mikor kerül sor az Apple Pay esetleges hazai implementációjára, illetve hogy ebben a bankoknak milyen szerepe lesz.
Amennyiben már Magyarországon is elérhetővé válik ez a szolgáltatás, úgy arról a szolgáltató vélhetően értesíteni fogja Ügyfeleit.
Az OTP Bank Nyrt. szolgáltatásaival a továbbiakban is állunk az Ön szíves rendelkezésére.”
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
la_cc
addikt
Sikerült összetörnöm az első céges iphone-om, nevetséges, hogy milyen könnyen törik, kénytelen vagyok beruházni egy komolyabb védelembe. UAG Pylo szerintem egész vállalható üzleti környezetben is.
(#199046) btudos
+
(#199047) German_TDKöszi! Szét nézek Spigen fronton is akkor.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Apple Watch illetve az új airpods beszerzése a tervem a közeljövőben. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek ér bármilyen hátrány, ha hardveraprós "nepper"-től(olyanoktól, akiknek jó értékeléseik vannak) vásárolok a bolti vásárlással szemben?
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
aki feltelepítette az iOS 12.3 BETA 1-et és Telenor szolgáltatós, megtenné hogy megnézi a hálózat verziót?
Beállítások, Info, Szolgáltató
iOS 12.1.4 - Telenor HU 35.0
iOS 12.2 - Telenor HU 36.0
iOS 12.3 - Telenor HU ???? -
nagyúr
-
törölt tag
válasz FollowTheORI #199079 üzenetére
Rosszul gondolod.
Mitől függ, hogy lesz-e Apple Pay Magyarországon?
Idézet Jennifer Bailey-től, e témát illetően:
"Először megnézzük az Apple termékek elterjedésének a mértékét az adott piacon. Ezután megnézzük a betéti- és hitelkártyák penetrációját, majd az érintésmentes fizetés lefedettségét."
-
nagyúr
válasz #77646080 #199080 üzenetére
A környező országokban ebben nincs nagy különbség... sőt, a magyar nem is annyira rossz.
Mondjuk vicces hogy otthon amerikában bezzeg ezt nem nézték, mert ott kullognak/-tak a világhoz képest, főleg európához képest az érintős fizetésben, sőt eleve a chipes bankkártyákkal.
Egyébként meg ez simán lehet egy sablon szöveg (eléggé annak tűnik), amit akkor mondanak amikor fogalmuk sincs a dologról. Nem kell mindent elhinni.
Én azt mondom ha a környező országokban hamarabb lesz, sokkal hamarabb, akkor az a magyar állam sara lesz.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
hemaka
nagyúr
válasz FollowTheORI #199081 üzenetére
Igen, ott még a mai napig rengeteg sima bankkártya van, ami csak aláírással használható. Ezért is röhögtem fel, amikor az eventen bemutatták az alma kártyát és külön fel volt tüntetve az előnyök között, hogy nem kell aláírás hozzá, visítozva tapsikoltak, mindezt 2019-ben.
-
aujjobba
addikt
válasz FollowTheORI #199081 üzenetére
Szerintem az euró bevezetése után lesz itthon ApplePay, az meg már közel van.
2007-ben, oh várj nem, 2013, ja nem akkor sem, "2014-15-re biztosan megvalósulnak az euró bevezetésének feltétele" na várjunk akkor se történt meg.
"2019. március 27-én Patai Mihály, a Magyar Bankszövetség elnöke úgy fogalmazott az MNB alelnöki meghallgatásán, hogy Magyarország Csehországgal együtt akár pár hónapon belül beléphetne az eurózónába, csak a magyar államadósság mértéke kérdés" - na mostmár aztán tuti jön mert megmondták, ismét, sokadszor! -
ittakary
nagyúr
válasz smallmer #199084 üzenetére
nem gondolod jól
gyakorlatban ez inkább 2 év garanciának felel meg
2017 májusi (tehát több mint egy éves, lejárt világgaranciás) 7 Plus-t vittem be most januárban a számlájával iStyle-ba és ingyen cserélték
az a lényeg hogy a termék hivatalos partnernél vásárolt legyen és MAGÁNSZEMÉLYre szóló (céges / egyéni vállalkozó kizárt!!)
- 3 szolgáltató
- media markt
- edigital
- istyle, icentre, almárium
.... nem tudom mik vannak még[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
AirPods 2 lett készleten iStyle-ban Corvinon kívül mindenhol, én is megkaptam az emailt hogy mehetek a rendelésért
-
veterán
-
aujjobba
addikt
válasz szabogabor10 #199089 üzenetére
Sőt, pár éve horvát autopályán a fizetőkapu terminálja egyáltalán nem kért PIN-t, akkor még nem is PayPass-os kártyával hanem sima chip-es.
Nem tudom hogyan csinálta, itthon minden tranzakcióhoz kellett PIN. -
nagyúr
válasz aujjobba #199083 üzenetére
Szerintem a jelenlegi gáncsoskodó EU ellenes politikánkkal köszönik szépen nem kérnének belőlünk az EUR zonában, hiába szeretnénk bevezetni.
Bár amúgymeg pont emiatt, szerintem még kósza gondolat szintjén sincs erre politikai szándék jelenleg.De ez már nagyon off...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
dome29
aktív tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy az iphone 7emről hogy bírnàm àt tenni az iphone 8asra a képeim?
Van 10,000db fotóm, de elég lenne kb 2-3,000db is ha átmenne a többi nem lényeg.
Nemlehet icouldba csak azokat menteni külön amelyiket en szeretném? (Pc~iTunes nélkül)
Mert ennyi képet feleslegesnek tartok de szeretnék belőle megtartani.
Airdroppal próbáltam de egyszerre sok képet nem enged[ Szerkesztve ]
Apple iPhone - Samsung széria megveszem ...Hívj bátran a 0630/234-9160as telefon számon !
-
Sogi74
tag
válasz herdsman12 #199063 üzenetére
Köszönöm!
Közben az iphon-on elérhetők a fájlok az ipad-on pedig nem. Nem értem! -
dome29
aktív tag
válasz -secret- #199094 üzenetére
Addig oké hogy veszek 50gbot, de nem kellene sz összes kép
Egyesével meg nem szeretnék 10E képet kivàlogatni , hanem mondjuk az utolso 3 ezret csak
Külön nemlehet kiválasztani hogy melyiket szeretném menteni icloudba?Apple iPhone - Samsung széria megveszem ...Hívj bátran a 0630/234-9160as telefon számon !
-
gyendre2
tag
Sziasztok !
Iphone X töltőm tönkre ment, az utángyártott 1A elég gagyi, Galaxy s8 töltő adaptere működhet ? Esetleg gyorsabban is töltene, mivel az 2,5A vagy 2A ha jól tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest