- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz FollowTheORI #199092 üzenetére
Erre én is gondoltam. Csakhát ugye ott van Kína, és nem igazán veszik tudomásul, hogy az egy kemény elnyomó diktatúra (és egyre keményebb). Tudom, hatalmas piac, pénz beszél, de ez rendkívül szomorú. Nagyon nem örülök, hogy jelen vannak ott.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
nagyúr
válasz dome29 #199107 üzenetére
Megmaradnak, de azt tudni kell, hogy az ingyenes korlátlan része nem az eredeti minőséget tárolja el.
Az a google-nél is fizetős egy alap tárhelyméret után.
Ha túl sok képed lenne.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
dome29
aktív tag
válasz FollowTheORI #199108 üzenetére
Igen azt észrevettem, bár nem vészes.
7700képet simán eltárolt, akkor ezek már nem fognak eltűnni sose?Apple iPhone - Samsung széria megveszem ...Hívj bátran a 0630/234-9160as telefon számon !
-
INMOTEP
őstag
Sziasztok ,mondjátok meg miért nincs nekem semmi infó a garanciáról a beállitások infó menüpont alatt ? azt tudom külföldiI vásárlás kártyafüggetlen gyárilag Iphone X .Láttam képeket hol kellene lennie ,de az elválasztott listák között sehol nincs .Egyébként elvileg lejárt ,de akkor is ott kellene lennie hogy már lejárt vagy bármi nem ?
[ Szerkesztve ]
-
dome29
aktív tag
válasz ittakary #199114 üzenetére
Jó az más
Gondolom nem élnek vissza a képekkel..!?
Tegnap töltöttem le, nem ismertem előtte ezt a programot
Rátöltöttem az összes képet úgy gondoltam olyan mint a Dropbox - meg hasonló programok.
De ha nem biztonságos és többen is látják amiket feltettem, akkor inkább leveszem.Sajna teljesen idegen még nekem ez a fotótároló...
Apple iPhone - Samsung széria megveszem ...Hívj bátran a 0630/234-9160as telefon számon !
-
aujjobba
addikt
válasz dome29 #199117 üzenetére
Nem emberek nézegetik a képeidet és olvassák a leveleidet, hanem algoritmusok/szoftverek.
Az így nyert adatok alapján adja neked a Google a célzott hirdetéseket.
Pl. az elemző algoritmus ugy találja sok fotódon horgászat a tema, akkor horgász cuccokat reklámoz neked főleg.
Ennyi a történet, a Google a minél pontosabban célzott hirdetésekből él, ehhez pedig minél jobban meg kell tudniuk határozni ki a célközönség.Arról szó sincs, hogy VALAKIK nézegetik.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
-
hemaka
nagyúr
Részvényeknél USD HUF-ot használ valaki?
Mert sok embernél rendesen USDHUF=X kijelzés van, nálam meg HUF=X.
Mit kell beírni, hogy normálisan mutassa? -
hito
nagyúr
Kicsit ott, de azért ide tartozik: Apple Watch esimmel hogy működik? Van egy céges simem, ami egy 5S-ben van. 4. gen Apple Watch-csal ki tudom valahogy váltani az 5S-t? Tudom kezelni a 8 Plus-omon a Watch-ban lévő e-simre érkező hívásokat? Vagy csak BT haedsettel illetve a Watch saját hangszóróján tudom manage-elni a hívásokat?
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
veterán
-
INMOTEP
őstag
válasz hemaka #199128 üzenetére
Ezt azért nem értem miért nem tudták megcsinálni ,az Apple oldalán már ha ki tudja irni a rendszer hogy lejárt akkor miért ne lenne értelme annak hogy kijelezze ezt a telefon is ? Már ha egy új menüpontot készitenek akkor ezt azért megoldhatták volna .Bár nem sok vizet zavar csak esztétika ,csak nem értem miért nincs infó erröl a telefonon is ......
-
hito
nagyúr
válasz szabogabor10 #199135 üzenetére
Dehát az új iPhone-ok már működnek e-simmel. Mi a különbség?
-
veterán
Az Apple csak azokban az országokban engedi a támogatást a szolgáltatóknak, ahol árulja az LTE-s órákat. Hozzáteszem, döbbenetesen kevés országban lehet kapni őket, és nem úgy tűnik, hogy ezen változtatnának a jövőben. A legjobban azt nem értem, hogy még Ausztriában se lehet kapni.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
hito
nagyúr
válasz szabogabor10 #199138 üzenetére
Menjenek a sunyiba Pedig de jó lett volna ezzel nyugdíjazni az 5S-t. Még egy dual simes iPhone-nál is szimpatikusabb lett volna az EKG miatt.
-
galaxys80
veterán
-
kagzer
aktív tag
válasz galaxys80 #199141 üzenetére
Nehéz dolog ez.
Persze nem egészséges ha mindig mindent figyelnek rögzítenek rólunk.
Akkor jól jön, amikor kell egy alibi.
A személyre szabott reklámoknak köszönhetően én vettem olyan kamera állványt amit már régóta nézegetem és bestbuy volt épp egyik webshopban.
Szóval egy-egy. -
btudos
nagyúr
válasz galaxys80 #199144 üzenetére
Ebben az iparágban nincs olyan, hogy “elég” adat.
A felhasználók saját képei elképesztő adatforrást jelentenek, a Google-nek, ahogy minden más ami keresztülfolyik rajtuk miközben az “ingyenes” szolgáltatásokat használjuk. A keresés egy fontos, de kis szelete a Google szerteágazó adatbányájának.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
törölt tag
válasz galaxys80 #199144 üzenetére
Tökéletesen értem, amit mondasz - pontosan ezért válaszoltam azt, amire reagáltál. Itt nem arról volt szó (mert e poszttal én is zárom a témát), hogy én értelek-e téged (igen, értelek), hanem arról, hogy te nem fogadsz el egy tényt. Ami tény ettől nem változik meg, ugyanúgy igaz marad.
-
nagyúr
Mondjuk a képek elemzésének eredményét én sem tapasztaltam még.
Hiába töltöttem fel ilyen-olyan témájú vagy helyszínű képeket, nem nyilvánult meg eddig semmiben.Ellenben a böngészés, keresés az nagyon. Google, facebook... stb, mind inetnzíven épít erre.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
A gyereknek akarnám összekombinálni az okosóráját és valami bt értesitő alkalmazást kér. Melyik app lenne jó??
üdv
-
Gaaabeeesz
senior tag
Sziasztok.
Ez az Ekg funkció mennyire (ir)relevans iwatch-on? Vagy ha az ember azt szeretné hsználni kellene még beszerezni erre alkalmas eszközt?
Üdv, Gabesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest