Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turbomann
tag
válasz
Ragnar95 #17399 üzenetére
Tudjátok, hogy tettem fel a i4S készülékre a 6.0-át? Múlt heten 22en vittem be szervizbe ott mondtak tegnap járt le a garancia. Mondom tavaly okt 28 an vettem és ez hogy lehet ez. Az nem számít a garancia számít. A jogszabály le van szarva.
haza itt érdeklődtem és Apple oldalán okt 27-ig jó. Ügyfél szolga érdeklődés és mondta valóban ez a szintű felállás. Én rá kérdeztem, hogy mennyi egy év? 365 nap, de nekem 7 nap hiány cikk. Erre bejegyezte és elfogadtak a garanciát. Másnap be ellenőrzés vissza adta, majd ertesitenek mikor kapok készüléket. Követő hét hétfőn kapom,ezért jb torlom a játék kimenteseim miatt és akkor döntöttem a iOS 6.0 ki próbálom. Álmomban nem gondoltam arra, hogy ezt megteszi. Hátra vitte a telefont és jó sokat váratott, majd ártatlan pofával közli el van szineződve a indikátor. TÖBBet t-rózsa színes cégtől soha semmit nem veszek.
mondom ezt úgy, hogy 3x-or is megjártam velük.
utána kertem is a zolvasó könyvet és 8 éves ügyfél vagyok, de csak 9 év lesz az utolsó. Olvastam az alsó indikátorrol is, ezért vextend szemben Apple -Ben megnezettem. Ott nem szineződött el és felül is halványan látható az el szineződés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest