- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
válasz univerzita #161100 üzenetére
Ezt is megnézem, meg a Dropboxot.
Szerk: Na, ez Dropbox működik, gyors is, mint a villám. De akkor is bosszantó, hogy a Pagesszel nem megy, nem?
[ Szerkesztve ]
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
FlashLed
senior tag
Sziasztok!
Egy kis szakmai segítségre lenne szükségem, aki ért hozzá. Adott egy iPhone SE készülék. Kihangosítva nem hall a másik fél, videót sem vesz fel hangal,csak sistergés hallható. Powerflex csere megvolt, ugy ezen van a kamera melletti mikrofon ami nem szólt valamiért. Sajnos a probléma ugyanúgy fennáll az új alkatrésszel is. Valakinek ötlet?
The Mechanic
-
Wucky
senior tag
Sziasztok!
Van egy olyan gondom hogy nekem több gmail címem is van. Már mindent áttúrtam google-n is,de nem találtam megoldást. A gond pedig az hogy a háttérben nem szikronizálja a mail-okat. Csak akkor kapom meg az e-mail-t ha bemászom az alkalmazásba. Ezt hogy tudom vagy hol megadni hogy magától csinálja?
~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
B-L-A-C-K
titán
-
Wucky
senior tag
-
ittakary
nagyúr
2017! dübörög a XXI. század!
Mostantól megváltoztatható a Viber értesítés hang, akár beszélgetésenként külön
erre is ÉVEKET kellett várni...
-
Tanbá-apó
tag
Sziasztok! A napokban megérkezett Telekom mobilokra a 28.3 szolgáltatói frissítés, hamarosan jön a VolteiPhonera, most olvastam. Én személy szerint nagyon várom, mert az agyvérzés kerülget, hogy 4g hívás alatt nincs net...
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 ProMax; Asus ROG Strix 3
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, elektromos alairast hogyan tudok letrehozni telefonrol vagy tabletrol? Lenne egy pdf anyagom aminek a vegere szukseges lenne az alairasom ravarazsolni, de nyomtatni nincs lehetosegem pillanatnyilag es surgos lenne :S
-
-
DonTuros
tag
Sziasztok!
iPhone 6s - a Fotókban a képek felét be sem tölti, de inkább 75%-át, csak akkor, hogyha rájuk megyek (különben az összes szürke), de még feltölteni sem tölti fel az iCloudban, az "5500 feltöltendő elem" napok óta ugyanezen az értéken áll.
Valami ötlet? iCloud tárhely 194 GB elérhető.
https://www.akosturos.com
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy jellemző hiba-e az, hogy gyakorlatilag szűz (legális) Win10-re szeretném feltelepíteni az iTunest, illetve az iCloud-ot (Dell Latitude E6420-ra), és mindkettő annyit közöl, hogy hiba történt telepítés közben, és próbáljam meg újból, vagy lépjel ki.
Semmi egyéb hiba nincs a géppel az Apple alkalmazásokon kívül.
Hálás lennék a segítségért.Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
veterán
Ha B20-as 4G-n vagyok, mindig 2G-re vált vissza híváskor, azaz eltűnik a net. Engem is kurvára idegesít, jöhetne már végre a VoLTE iPhone-okra is, kicsit sokat baszakodnak ezzel.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
madle
őstag
Srácok, frissítettem a Vibert, erre eltűnt az összes csevegésem, van egy kezdőkép, hogy indítsak új csevegést valakivel és ha rámegek és régi csevegéses partneremre, azonnal megjelenik az üzenet, ahogy visszalépek vagy írok neki, eltűnik és nem látom milyen üzeneteket kapok....
Állítsam vissza biztonsági mentésből? Vagy ez miért van? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz madle #161127 üzenetére
Én is frissítettem ma, nekem nem tűnt el.
Alkalmazásokkal ez a topik foglalkozik.
És van egy elég népszerű Viber topik is.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Játékos
addikt
válasz univerzita #161126 üzenetére
Szia!
Most lett újratelepítve, azelőtt is Win 10 volt rajta, és iTunes is, meg iCloud is volt telepítve. Nem lettek eltávolítva. De ha nagyon szükséges, még vissza tudom tenni a régi rendszert, ha el kell távolítani esetleg...
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
válasz univerzita #161130 üzenetére
Szia!
Köszönöm a törődést, de sajnos nem ez a problémám. Pár napos a Win10 a gépemen, és még erre a rendszerre nem volt telepítve Apple alkalmazás. Tehát nem kell eltávolítanom semmit, mert nincs még a gépen...
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
AlrightSir
tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne a 6-osommal kapcsolatban.
1. Az Előzményeket (Hívásnapló) nem jeleníti meg teljesen, csak az elmúlt pár napot. Most például csak csütörtökig látom, miközben szükségem lenne, hogy kivel-mikor beszéltem például kedden vagy előtte. Android-on ez sosem volt probléma, de itt többször előfordul és fontos lenne.
2. Amikor hívnak, többször van, hogy nem tudom kinyomni, mert csak "elfogadni" tudom a hívást, nem jelenik meg más funkció. Ilyenkor lehalkítani sem tudom sehogyan, csak csörög.
Ezekre van esetleg ötletetek?
-
Arcképgyáros
válasz AlrightSir #161132 üzenetére
1. Én 04.18.-ig látom visszamenőleg a hívásnaplómat és nem látok rá beállítást.
2. passz
[ Szerkesztve ]
-
-
Noxy
veterán
válasz AlrightSir #161132 üzenetére
-1 Ha jól tudom kb 200 hívást tárol az előzményekben.
-2 Power gomb 1x nyomva némít, 2x elutasít.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
AlrightSir
tag
Köszi srácok. A power gombosat majd megpróbálom, ha előjön megint.
Megnézek pár Call History programot, hátha van az AppStore-ban, meg beírok az iOS topikba.
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Tegnap elázott a töltőm vártam kicsit amig kiszárad töltötte is, de 3 nagy pattogás után végleg meghalt. Mennyire cseszem szét az akksit ha ipad töltőt veszek a telomhoz és nem sima töltő fejet? Köszi
[ Szerkesztve ]
MacBook Pro 16 & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
A guru
addikt
Sziasztok! Próbált már valaki matt fóliát? Hogyan befolyásolja a kijelző színeit? Napfény alatt kevésbé tükröződik?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Kinn az iOS 10.3.3 dev beta 1.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Newyorker
addikt
Iphone 6om van és az 8-as IOs, érdemes 10-esre frissíteni? Akadálymentesen, szaggatásmentesen, hiba nélkül fut rajt mint pl egy iphone 7-en?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest