Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Honor Magic V2 - origami
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
FhRossi
tag
válasz r3dsnake #143400 üzenetére
Beállítások - Általános - Profil - Béta törlése. Így marad a telepített béta verzió, de ha jön a végleges 10, akkor gond nélkül felengedi a készülék OTA-n keresztül, ugye!?
Panasonic 50G30, PS4 1TB CUH-1216, iPhone 11Pro 256GB, MacBook Pro 2020, Watch 6 Series, PSN: FhRossi1908
-
bododani
senior tag
Sziasztok! 5-ös iPhoneon van és a messenger app mostanába egy csomószor ha képet vagy videót küldök/küldenek egyszerűen hirtelen kilép, mintha megtelne a ram. Újratelepítés volt és egy ideig vált csak be, home+power reset is volt. Hard resetet nem szeretnék, iOS 10-et megvárom.
Még 1 kérdés, iPhone 5-ön szerintetek (legújabb béta alapján) hogy fog futni a 10-es iOS?" Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "
-
agabe
addikt
válasz bododani #143404 üzenetére
Jol fog futni.
5C-n hetek ota hasznalatban vannak a betak es teljesen ok. Pici akadozas a grafikai megjelnitesben elofodul itt-ott, de messze nem gaz, es ugyanugy hasznalhato mint a 9-es.
[video] amin latszik, hogy egymas mellett 9.3.5-hoz kepest nehol picit lassabb, de nem jelentos az elteres es kulon hasznalva nem is igazan eszlelheto.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok,
Tegnap este feltettem az 5s-emet tölteni, hogy reggel 100%-al induljon a nap.
44%-on van. Kikapcsoltam, aztán vissza, gondoltam lehet valami bug.
Ahogy csatlakoztatom a töltőt, ad ki hangot ahogy szokott és látszik is a töltő-ikon felül.Lehet valami bug, vagy vehetem a 7-est?
-
tonyqa23
senior tag
válasz #81999360 #143407 üzenetére
Én is így jártam vmelyik reggelre. Aztán kipróbáltam ezt a fogpiszkálós tisztítást, tényleg kijött egy kis összetapadt szöszcsomó, azóta a csatlakozó is hangosabban pattan be és nem volt töltés gond.
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
agabe
addikt
-
tylerddd
veterán
Azzal lehet-e valamit kezdeni, h ha törölni szeretném az előzményeket Safariban, akkor a cookie-k és a webhelyadatok ne legyenek törölve, hanem ténylegesen csak az előzmények. Talán iOS9 óta van így, h visz mindent magával az előzmények törlése, ami full hülyeség szerintem, hiszen többek között lehet belépkedni minden oldalon újra.
illetve
Ha a Safari beállításaiban engedélyezve vannak mindenkorra a cookie-k, akkor miért kell mégis minden weboldalon az engedélyezésüket nyomkodni?!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
matyi19
őstag
Sziasztok!
Mai nap fog megjelenni az iOS 10 is? Vagy csak az i7 bemutatoja lesz?
Ha nem, akkor hogyan tudom felrakni a legujabb iOS 10 betat? -
radi8tor
MODERÁTOR
-
Воланд
titán
válasz tylerddd #143412 üzenetére
"Ha a Safari beállításaiban engedélyezve vannak mindenkorra a cookie-k, akkor miért kell mégis minden weboldalon az engedélyezésüket nyomkodni?!"
Ez valami uniós irányelv, hogy minden egyes weboldalon, ami sütiket használ kint kell lennie ennek a figyelmeztetésnek, jóváhagyásnak.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
agabe
addikt
válasz #81999360 #143417 üzenetére
Lehet, hogy csak az akksi ment a lecsóba.
2 év után nem lehetetlen. használat függő, de lehet, hogy más is probléma, így jobb lenne megnézetni sztem.(#143411) TechN7ne, (#143413) matyi19:
Itt a leírás hogyan tudod a béta profilt feltenni azután meg már felkínálja a frissítést OTA. (8-as egyenlő a public 7-tel és az fog felmenni)
(#143421) Ateszpapa:
7-es a publikus csak azt tudod developer acc nélkül feltenni.(#143416) matyi19:
Ha már fent a béta, és jön a végleges csak törlöd a profilt, és felkínálja a véglegest OTA.[ Szerkesztve ]
-
WhiteAngel89
aktív tag
üdv.
ios 10 re a véglegesre, hogy lesz érdemes frissíteni? ota-n keresztül egyből mehet a frissités ha meg jelenik vagy érdemes elötte új telefonként be állitani és frissités utan back upbol vissza állitani?iPhone 15 pro, Macbook Pro 13 m1 2020
-
nord_
veterán
válasz WhiteAngel89 #143424 üzenetére
A főverziót én mindig új telefonként teszem föl, iTuneson keresztül. Szerintem évente egyszer érdemes legyalulni a készüléket (backup se megy vissza).
[ Szerkesztve ]
-
anytime
őstag
Sziasztok,
azt meg tudnátok nekem mondani, hogy egy telefonbeszélgetést miképpen tudok rögzíteni. Kimenő hívás lenne a részemről.
Köszi,
A -
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Adott egy kijelző törött iPhone 5s, az alaplap jó benne, lenne rá jelentkező is, de hogyan tudom azt megcsinálni, hogy webes felületen kijelentkezek az icloudból?
Aztán meg sorozatszám, imei szám alapján tudná ellenőrizni az érdeklődő, hogy icloud mentes a készülék.
Samsung S9
-
agabe
addikt
válasz Frozzy #143426 üzenetére
Air 2-es ipaden tapasztaltam, hogy igen. Másfél év után (mivel ipad pro-t leszámítva nem volt mire lecserélni így hosszú ideje megvan ) eléggé gázul működött (akadozás, várakozás stb.) , sima gyári visszaállítás után sem javult, aztán újrahúztam az egészet itunes-ből ipsw betallózással és azóta megint kiváló.
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz nord_ #143425 üzenetére
Mert? Miért is jó ez?
SMS-k, mentett wi-fi Psw, egyébb beállítások stb.. ezeket hogy rakod vissza?
Nekem utoljára egy 3GS-n volt újként beállítva. Azóta ezt cipelem. + keményen JB-k. Soha semmi bajom, lassulás vagy egyéb problémám még e miatt nem akadt.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Giovanny
őstag
Üdv,ma várható a végleges ios 10?
Zero Defect.No Compromise !
-
agabe
addikt
válasz szekra #143435 üzenetére
Amit írtam is tapasztalat szerint néha kellhet.
Telefonon még nem volt hasonló, de olyan telóm sem volt ami fél évnél tovább volt meg az utóbbi években. -
IntelKiller7
veterán
Kíváncsi leszek a mai Keytonera. Remélem valami izgalmasat mutatnak végre. Bár szerintem a nagy dobás csak jövőre érkezik. Akkor lesz ugye 10 éves az iPhone, azért oda illene odadurrantani a konkurenciának.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
nord_
veterán
SMS: nekem lényegtelen. Ami nem, azt kimásolom jegyzetbe (bár ilyesmire nem volt szükség sose - pl. még az autópályamatricák és a mobilparkolások adatai se kellettek, mert az úgyis ott van a mobilszámlán).
Wi-fi jelszavak: ezek mindig megmaradnak (sanszos, hogy Mac-szinkronizáció miatt... Most nézem, még azok az iMessage-ek is megvannak, amiket SE-re váltás előtt küldtem/kaptam.)
Egyéb beállítások: főverziónál úgyis végig kell menni a Beállításokon az újdonságok miatt, évente az a pár perc plusz simán belefér. -
Noxy
veterán
válasz nord_ #143442 üzenetére
2 hete raktam fel egy új SE-re egy szénné JB-t 5S mentését.
Semmi de semmi problémát nem látok. Természetesen a SE-re is ment fel a JB. (9.3.2)
Te tudod hogy neked mi a jó.
Elfogadom, és nem is akarok ezen vitázni, de ennélkül is mormálisan, probléma mentesen működik.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
törölt tag
válasz Gsx-rr #143447 üzenetére
Én úgy látom credit-et kell venned amit el tudsz telefonálni, és nem a saját számoddal telefonálsz.
Olyasmi mint a Skype credit, ott kapsz egy 21-es körzetű telefonszámot amivel elhasználhatod a creditet.A saját SIM-eddel indított GSM hívást nem tudod átküldeni csak úgy egy szerveren ami felveszi a beszélgetést.
Egyébként tényleg törvényellenes a rögzítés, kivéve ha előre szólsz a partnernek róla, és ő beleegyezik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Eredeti játékok OFF topik
- Synology NAS
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest