Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
válasz VipJoco #143648 üzenetére
Ez érdekes. Mondjuk az apple ügyfélszolgálat sokszor mond olyat, ami a valóságban közel se úgy megy. Több hazai szervizben is külön cirkuszt kell verni még a gari újraindítás miatt is, nemhogy szavatossági garancia esetén...
Roland93: nem egy kategória a kettő, így jelentős árcsökkenést nem várnék..
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Laca1212
őstag
válasz VipJoco #143648 üzenetére
Magyarországi hivatalos vásárlás esetén működik a 2 év. Nem ez az első eset, hogy Apple ügyfélszoli össze vissza beszél.
[ Szerkesztve ]
-
kisjimy
aktív tag
Sziasztok!
Kék buborék háttérkép letölthető akit érdekel:
http://www.zedge.net/wallpaper/10942614/ -
IntelKiller7
veterán
A négynégynégyet ne mostanában nézzétek meg, ha nem szeretnétek így éjfél táján a kardjaitokba dőlni.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
DaWe94
senior tag
válasz IntelKiller7 #143665 üzenetére
Alapból a magyar újságírás legalja....
-
Treff
aktív tag
válasz Alvin_ti4200 #143629 üzenetére
"...- síri csend az iPhone 6 szériahibájának kinéző képernyő problémáról, ami lassan visszahívás gyanús lesz"
ez nekem új? mi ez? írnál róla pár szót?
-
StLui
veterán
Sajnos annyit tud a nagyobb, hogy elmenjen az ember kedve a kissebtől
Pedig megfogadtam soha nem adok annyi pénzt többet telóért, hogy fájjon ha törik, de kiakasztott,hogy az egy éves 640XL-en a névjegyzék betöltése több mint 10 másodperc[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
IntelKiller7
veterán
válasz Alvin_ti4200 #143629 üzenetére
Egyébként durva, hogy az 5k-s fülesből csináltak egy 55k-val többe kerülő vezeték nélküli fülest. Ezt más nem merte volna meglépni az tuti. Én abban reménykedem, hogy egyszer valami Beats fülest dobnak mellé, ha már évekkel ezelőtt sikerült megvásárolni a doktor úrtól a céget.
-
-Ben-
veterán
-
törölt tag
válasz IntelKiller7 #143670 üzenetére
Brutál sok, mi haverral beszéltük, hogy 30k körül még rendelünk, talán még ha picit több.. na de ez a duplája lett...
-
pzstm
titán
Jövő Pénteken Bécsbe nem jön valaki ki esetleg?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
IntelKiller7
veterán
Svájcban 289e Ft a 128-as 7 Plus. pff
-
majestic
őstag
válasz IntelKiller7 #143678 üzenetére
Akkor lehet, hogy várok, pár hét és ezen az áron veszem meg, az is 50 rugó különbség...
[ Szerkesztve ]
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
zuioch
aktív tag
Most látom hogy a 6s, 6s plus-ból is megszűnt a 16GB-os verzió.
-
törölt tag
Az új home gomb nagyon jól jöhet például autóverseny játékoknál.
Például ha az a gázpedál, akkor ott van is jelentősége hogy milyen erősen nyomod.
Sokkal valósághűbb lesz a játék így szerintem. -
-
-Ben-
veterán
Én meg abba a táborba tartozom, akinek bőven elég 16GB is. Rengeteg fotóm van, köztük azért akad videó is, zenék is vannak, appokból se 2-3, mégse volt ezzel eddig semmiféle gondom. Ha valami miatt kevés lenne a hely, az valószínűleg a fotók miatt lenne, de akkor is van/vannak felhő(k). Persze, ha szándékosan minden kvázi lényegtelen, évente egyszer-kétszer használt appot a telefonon hagynék, illetve tele nyomnám filmmel, akkor más lenne a helyzet. De felesleges appok nincsenek, filmet pedig nem egérmozin nézek. Akárhogy nézem, még az 5,5" is törpe a filmekhez....
Tehát akármit csináltam eddig, mindig volt legalább 1 gb szabad helyem, de átlagban inkább 2gb. -
kovsol
titán
válasz -Ben- #143689 üzenetére
Nekem is 16GB van. Én keveset fotózom, max ha nyaralni megyek akkor gyűlik. Viszont nekem egy Adata AE400 power bankom van, amire wifivel rácsatlakozom és sd kártyára, vagy pendrive-ra rá tudom másolni a nagy méretű videókat, vagy a képeket. Így nyaralás közben se kell aggódnom a tárhely miatt. Játszani meg nem szoktam a telefonon, csak zenét hallgatni, meg kommunikációra van.
Ennek ellenére azért örülök, hogy 32GB lesz az új alap. Szerintem nekem elég is lesz egy i7 32GB-al. Továbbra is maradok a silver modellnél.May the Force be with you!
-
misiizsai
tag
Sziasztok!
Nem régen visszajött az iStyletól az 5C-m.Tényleg csak kijelzőt cseréltek benne.Kaptam rá 90 nap garanciát.Ezen meglepődtem.A másik kérdésem felétek.Szerintitek 6S ről érdemes amúgy váltani? Én úgy vagyok vele hogy tetszik hogy már nem mechanikus a home gomb.Viszont ez az adapter dolog eléggé furcsa.A vezetéknélküli fülles meg tetszik.Úgy voltam vele ha 20 ezer lesz megveszem..De mikor megláttam a 60 ezres árat sokkot kaptam.Amúgy teljesítményben nincs is olyan nagy előre lépés mint a 6-6S nél volt.Gondolom az a 40% legfőképpen játékok közben jól.Na meg az 50% GPU.Mert szerintem IOS szinten ahogy néztem béta vidiket a 10 is hasít 6S en...Steam:misiizsai1993 Battlenet:misiizsai93 Origin:misiizsai uPlay:misiizsai1993
-
agabe
addikt
-
-Ben-
veterán
válasz Coc@s #143699 üzenetére
Nyilván, én is ismerek olyan csajt, aki az összes fotóját, videóját, kedvenc filmjeit + nagyjából ~2000 zenét a telefonján tárol, a többszáz appot már nem is említeném.... Na ő a 128 GB-on is alig fér el, sőt, rendszeresen gyalulja a telefonról a már „nem szükséges” dolgokat, mert nem fér el. Biztosan örülni fog a 256 GB-os modellnek.
Gsx-rr: Előbb-utóbb a 64 GB-ra is ezt mondják majd...
Új hozzászólás Aktív témák
- A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései
- Call of Duty: Black Ops 6
- Külpolitika
- Azonnali fotós kérdések órája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest