- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sipka81
tag
ha kapok egy sms-t és nem nézem meg, kb. 2 perc múlva újra jelzi hanggal Ezt hogy tudom kikapcsolni belőle? Nem szeretném, hogy 1 üzenetet 2x jelezzen, ha az első jelzésre nem olvasom el!
-
Onderon
senior tag
iStyle-os történethez.
Leesett az iPhone 6-om, nem tört el, de a érintés érzékelő elkezdett furán viselkedni, akkor is érintésnek érzett dolgokat, amikor hozzá sem nyúltam (ghost touch). Bevittem iStyle-ba, azonnal rávágták a fődarab cserét ugyanúgy 120ezerért. Természetesen eljöttem. Utam a Mammutba vezetett, teljesen véletlenül megláttam egy GSM-est a sarokban. Alapvetően utálom az ilyen kis boltokat, de valamiért ez ránézésre szimpatikusnak tűnt annyira, hogy bemenjek és kíváncsiságból megkérdezzem ő mit mond. Megnézte, kapásból rávágta hogy kijelző csere, de ha gondolom itt azonnal előttem 5 perc alatt szétszedi, hoz egy újat és megnézzük azzal mit csinál, nehogy alaplap hibás legyen. Mondtam ok. Szétszedte előttem, rádugta az újat, tökéletesen ment. Kérdeztem hogy utángyártott? Azt mondta, hogy nem, teljesen gyári. Kértem, hogy ne kábítson, mert már épp ott tartottam volna, hogy megveszem, de ha kamuzik akkor hagyom a fenébe az egészet. Nem, higgyem el, hogy gyári, már új policy van apple-nél, lehet alkatrészeket rendelni tőlük, mióta rájöttek hogy a teljes készülékcsere nem éri meg nekik sem és ez egy teljesen gyári kijelző. Elhittem. Akármennyire néztem nem láttam különbséget (és azóta sem, pedig amint van rá lehetőség, összehasonlítom). Megkérdeztem mennyivel tartozom, azt mondta 33ezer ft. Megint elbizonytalanodtam. Mondtam neki hogy az iStyle-ban 120ezer lett volna, ez miért ilyen olcsó. Erre diplomatikusan azt mondta, hogy ezt inkább nem kommentálná, másképpen működnek a dolgok az iStyle-ban. Megkértem rakja össze, szépen átrakta az ujjlenyomat olvasómat is, visszaadta a gyári kijelzőmet, fizettem és máig tökéletesen működik és használom a telefonomat. NEM TUDOM, hogy valóban gyári e. 3GS óta minden iPhone-om volt, csak az 5S-em szedtem szét egyszer. Viszont úgy gondolom rendelkezem akkora tudással, hogy megállapítsam legalább a minőségét ránézésre egy iPhone kijelzőnek és azt kell mondjam, gyári vagy sem, ez tökéletes. Emiatt azt kell gondoljam gyári, ameddig nem tudom bizonyítani az ellenkezőjét. Ja és 6 hónap garanciát vállalt a kijelzőre. A történet lényege annyi, hogy én az életben többet nem megyek az iStyle-ba, még csak vásárolni sem. Gusztustalan, nagyképű, lehúzós bagázs. Mondjuk ez gondolom a főnökük stílusából is adódik. Dzsunka aluljárós GSM-ek 10-esével szállították nekik anno az iPhone5-öket "alaplapcserére". Elkepesztő lehúzás ment akkoriban, hihetetlen, hogy nem buktak bele. Remélem soha nem kapják meg a lehetőséget, hogy hivatalos Apple bolt lehessenek! -
szekra
addikt
válasz
buvartacsko #142294 üzenetére
Bevizsgálták és hálózatfelderítési hibát tapasztalták rajta, illetve még ráírták, hogy a facetime kamera szigetelőgyűrűje elcsúszott. Fődarabcsere gondolom alkatrészcserét jelent és nem az egész telefonét.
-
szekra
addikt
válasz
buvartacsko #142290 üzenetére
iStyle, múlthét csütörtökön adtam le.
-
bandigno
senior tag
-
szekra
addikt
Szerviztől jött a tájékoztató, hogy mehetek a telefonért, e-mailben írták, hogy "Az elvégzett művelet: Fődarab cseréje". Azonban ha rákeresek a sorozatszámára az írja ki, hogy "Sajnáljuk, de ez egy kicserélt termék sorozatszáma. "
-
Remi1234
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy kocsit amiben 30 pines kivezetés van a rádióhoz. Szeretnék mp3 lejátszót tenni rá, viszont életemben nem használtam iphone-t. Tudnátok segíteni, hogy milyen eszközök között nézzek körül?
Arra gondoltam, hogy beszerzek valami olcsóbb iphone 4(s)-et, vagy 3G-t ami felőlem hibás is lehet. A lényeg hogy zenéket tudja rá felpakolni és lejátszani.Előre is köszi!
-
Ragnar95
félisten
válasz
tepenzed #142278 üzenetére
Nem.
2 héttel a keynote előttig nem lehet tudni,mikor jelentik be a következő iPhone-t, így a szeptember 9 csak egy pletyka egyelőre. Ráadásul általában 2 héttel a keynote után kezdik csak el árulni az új modellt, itthon pedig még később, szóval én október-november előtt semmiképp nem számítanék új iPhone-ra a szolgáltatóknál.
A specifikációk csak a keynote-on derülnek ki. -
tepenzed
őstag
válasz
adise #142280 üzenetére
az akkumulátor innovációval kapcsolatban már 5 éve robbanást várok a piacon, de úgy látom, a gyártókat abszolút nem érdekli a dolog, én azt már elengedtem. Pl ott a note 7, hatalmas telefon, csúcskategória, erre beleraknak egy 3500 mah akksit, nem is mondok erre már semmit..
(#142279): nem telefonálok sokat egyáltalán, sőt
tartalomfogyasztásra használom a telefont
-
adise
őstag
válasz
tepenzed #142278 üzenetére
ha újként veszed 1 hónapot kb már megéri várni szerintem.
én kiváncsi vagyok milyen lesz, bár 6s-ről 99%, hogy nem váltok. Engem egyelőre valami eszméletlen akksi teljesítménnyel tudnának megvenni. 4-5 nap készenlét? de nyilván ilyen nem lesz, mert akkor már más gyártók kijöttek volna hasonlóval. Bár persze fő az innováció valaki csak kitalál vmit.
-
tepenzed
őstag
az iphone 7 ugyebár szeptember 9-től előrerendelhető, de mikor szokott kiderülni a konkrét spec? már nagyon vennék új telefont, de nem tudom érdemes-e rá várni. Viszont azt meg feleslegesnek érzem, hogy előfizura vegyek kamatmentes részletre 6s plust, mikor kb az újjal is hasonlóan jönnék ki és 2 évig bőven jó
-
csacsi67
addikt
válasz
Ragnar95 #142270 üzenetére
Azért valamennyire tisztába vagyok vele porbaképpen a telenor volt ahol engedélyezte VoLTEt.
tothgergo90 Elsö körben cseréltesd ki a kártyát rendes nano simre ne vágott legyen benne.Nekem is van 5S meg SE -m is mind kettöt én is Angliában vettem szintén Telekomos kártyával használom nincs ilyen gondom. Max ahol lakom 2G tudom használni valamint még a Telekomnak egy repeatert is fel kellett szerelni ,hogy lakásba tudjak telefonálni.
-
xnik
újonc
Thanks for sharing, közötti adatátvitelre Android és az iPhone, azt hiszem, ez sokkal kényelmesebb használni a mobil átviteli alkalmazás. Csak azt kell csatlakoztatni a két telefont a számítógéphez egyidejűleg, és indítsa el az alkalmazást az adatátvitelhez, itt kell beállítani android a forrás helyét és iphone a desition helyzetben.
transfer data from android to iphone -
agabe
addikt
válasz
GhettoChild #142269 üzenetére
istyle egyre hulyebb.
1 ev gari + 1 ev szavatossag jar. Szavatossag elvileg gyengebb, de nem szoktak vele szorakozni kb gari jellegu.
Ha ez nem lenne eleg bizonyossag hivd fel apple magyarorszag telefonszamat, es ott ugyanezt elmondjak.
Esetleg jelezheted nekik, hogy istyle-ban felretajekoztatnak, es szoljanak nekik oda...hatha lesz valami eredmenye, de lehet semmi.
Istyle-al mintha tobb problema lenne megint mostanaban.(#142273) buci30:
Lehet mobilnetrol gyenge jel miatt gyengebb, vagy alapbol gyengebbet keszit, de lehet akar beallithato vhol...probald olyan helyen ahol pl. van rendes wifi es nezd meg milyen eredmenyt kapsz. -
buci30
addikt
Ma frissült az fb app és van live közvetítési lehetőség. Ma kipróbáltam az állatkertben a főkamerát használtam rendesen, de amikor vissza néztem a videót facebook-on hihetetlen gagyi minőségbe volt
Ez mindenkinél ilyen vagy mitől függ? -
Ragnar95
félisten
válasz
csacsi67 #142268 üzenetére
A merülésnek sincs semmi köze hozzá, mint azt már leírtam, ha nem támogat a telefon egy frekvenciát, az nem okoz semmilyen rendellenességet, egész egyszerűen ahol csak az van, ott nem fog élni az adott szolgáltatás.
Ki lehet rajtuk igazodni, csak nem a levegőbe kell beszélni, hanem érteni kell, hogy működik a hálózat... -
GhettoChild
tag
válasz
tepenzed #142201 üzenetére
Helló ! Kérdésem lenne garanciával kapcsolatba. Én úgy tudom hogy a hivatalos helyen vásárolt termékre 1év gari és plusz egy év szavatosság van, de az istyle-ba lerendeztek annyival hogy 1 év van minden apple termékre ozt csoki !
Most akkor mi ez a szavatosság ? Van, nincs ? Milyen szolgáltatás vehető vele igénybe ? -
Ragnar95
félisten
válasz
csacsi67 #142265 üzenetére
Nem hiszem el, mert semmi köze a két dolognak egymáshoz.
Ha egy adott modell nem támogat egy adott LTE frekvenciát, az annyit eredményez, hogy ahol csak az a frekvencia érhető el, ott az adott telefonon nem lesz 4G. Viszont mivel a Voice over LTE nincs még bekapcsolva a Vodafone hálózatán sem, így ennek semmilyen hatása nincs a hívásokra. -
csacsi67
addikt
válasz
tothgergo90 #142260 üzenetére
Szolgáltatod Vodafone?
-
Ragnar95
félisten
válasz
tothgergo90 #142258 üzenetére
Támogat minden magyar hálózatot az A1533, de ezt te is tudta volna ellenőrizni, ott a link a topik összefoglalóban.
És legközelebb 5 percen belül szerkeszd a hsz-ed, ne újat írj. -
tothgergo90
tag
válasz
joccadoki #142257 üzenetére
Garis még a készülék, bár a lebonyolítása kicsit bonyolult volna. Igazából azért nem merem azt mondani, hogy sz@r az aksi, mert ez a hirtelen lemerülés ritkán fordul elő.
Inkább az a zavaró tényező, hogy megszakad a hívás kb mindig, 20-30 mp beszéd után. Roppant idegesítő -
tothgergo90
tag
válasz
tothgergo90 #142258 üzenetére
bár nem, mert szintúgy Angliából való édesanyám iPhone-ja is, ami viszont makulátlanul működik.
-
joccadoki
senior tag
válasz
tothgergo90 #142256 üzenetére
Garis a készülék?
(Azért én megnézném a töltőfejet, nézd meg a töltőfejed, hogy az USB csati belsejében van -e sorozatszám) -
default.
őstag
Sziasztok.
Csak annyit szeretnék mondani mindenkinek, hogy Simi87-től inkább ne vegyetek semmit, legalábbis adásvételi, garancia, vagy bármilyen írásos egyezség nélkül. Tudom, hogy népszerű itt a ph-n, és én leszek a hülye gyökér, mert eddig mindenki tökéletesen elégedett volt vele, és tízezer piros pontja van.. engem viszont átvert.
Emailre, pm-re, sms-re nem válaszolt, a számomat pedig valószínű letiltotta, mert egy csöngés után foglaltat hallok minden alkalommal, mikor hívom.Csak ennyi, hátha valakinek hasznos tipp.
Üdv.
def. -
joccadoki
senior tag
válasz
tothgergo90 #142252 üzenetére
utángyártott autóstöltő, vagy fej?
-
tothgergo90
tag
Tapasztalt már valaki olyat, hogy egy pár hónapos iPhone 5S használathoz képest túl gyorsan merül (passzív állapot mellett képes lemerülni 100%-ról 0-ra kb 4-5 óra hossza alatt), holott ilyen-olyan app, hibátlannak minősíti az akku minőségét (nem tudom, hogy ezek az appok mennyire hitelesek), illetve mostanság nagyon gyakran megszakad a beszélgetés. Térerő van, de egyszer csak megszakad a hívás.
Kinek milyen ötlete van? Lehetséges, hogy rosszul vágtam ki a SIM-et és azért szakad meg a vonal, mert nem mindig érintkezik? passz.. tanácstalan vagyok. Lassan ott járok, hogy becserélem egy GSM boltban.
Fontos tudni a telefonról, hogy angliából hoztam, csomagolt zsír új állapotban, de szerintem ez itt most nem lehet oka a fent említetteknek.
Köszi a segítséget! -
dbalazs80
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
SPIGEN SGP iPhone 5/5s Steinheil EX Ultra Crystal Mix kijelzővédőt keresek, de sajnos magyar boltban vagy webshopban nem találtam.
Kapható még valahol itthon?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Mobil flották
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest