- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
joccadoki
senior tag
válasz joccadoki #100744 üzenetére
ha arra gondolsz hogy régebbi rendszerű a telód de frissíteni akarod akkor cydia: http://cydia.myrepospace.com/iLEXiNFO/
ezzel tudsz restoreolni, bár még nem használtam (pedig sokszor hülyeséget csináltam. Lásd i4s)"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
joccadoki
senior tag
válasz vadászcsiga #100753 üzenetére
Amit én adtam az is. Azzal a különbséggel, hogy az aktiváció is megmarad. (ez azoknak megoldás akiket átvertek, és icloud iphone find on van főként)
"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
TayRol
nagyúr
válasz Wiz Khalifa #100754 üzenetére
Ahogy olvasgatom nincs igazán jó megoldás.
-
joccadoki
senior tag
-
.zSoLTi.
senior tag
I6 tulajok, az apple logo hatul nalatok is olyan mintha egy felrevagott folia lenne rajta? Mert nalam olyan hatasa van de korommel nem nagyon erzem csak eleg ronda is raadasul. Karcos is meg ilyen szivarvanyos kopottas, pedig uj kora ota tokba van a tel.
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz totalpatec #100765 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Ck.
addikt
Üdv,
Csak en vagyok a béna, vagy szifonrol tényleg nem lehet a képeket, videókat Smart tv-re kirakni? -
.zSoLTi.
senior tag
válasz totalpatec #100773 üzenetére
Szegedi mediamarkt
-
B-L-A-C-K
titán
Mondjuk ha az elején nem volt ilyen magától nem tudom hogy tud így elváltozni...Olyan mintha gyújtóval rámentek volna. Bár az se tiszta hogy lehet a logónál körbe egy fekete csík...
-
bigdady
nagyúr
Bakker home gombbal felvettem egy hivást. Az sem tudtam lehet ilyet. És nem is volt hivás késés lag.
Mindig tanul az ember valamit -
Víz Elek
senior tag
Amelyik telón be van kapcsolva a find my iphone, ahhoz akkor icloud fiók is van rendelve, ugye?
Samsung S9
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs