- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- December 3-án elhagyja Kínát az iQOO 13
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tressy
senior tag
-
catroot
veterán
Másnál is jelen van az a bug, hogy a Spotlight fogja magát és nem működik? Tehát hiába írok be bármit, üres marad.
8.1.2. van fent.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
totalpatec
tag
Sziasztok! Azt hogyan tudom megnézni, hogy egy i6 független vagy szolgáltatós?
(Csak egyféle kártya van itthon) -
TheMarci
addikt
-
totalpatec
tag
válasz totalpatec #100464 üzenetére
Azt hittem van imei számos megoldás is..
Mármint, hogy az Apple szám alapján is megmondja. -
Noxy
veterán
válasz totalpatec #100462 üzenetére
De van. Itt hamar rávágják, hogy nincs.[link]
[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
TheMarci
addikt
válasz totalpatec #100465 üzenetére
Van, akinek jót ír, van, akinek nem, ebben nem bíznék, ha telefonvásárlás múlna rajta.
Noxy: Ne mondd már szegénynek, mert még elhiszi, hogy 100%-ban pontos, aztán nagyon néz, ha megvesz egy telót, ami eszerint független, közben mégsem.
[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
Tibee86
nagyúr
válasz totalpatec #100468 üzenetére
Amíg nem forgalmazták hivatalosan addig független telefont árultak(elvileg), de az i6/6+ már tuti, hogy függő.
-
Noxy
veterán
válasz TheMarci #100467 üzenetére
Hányat néztél meg ott te?
Soha, de soha nem tévedett. 100%-ig pontos az infó.
Valaki elkezdte ezt az urbán legendet terjeszteni, oszt páran átvettétek.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
-
buci30
addikt
Melyik ingyenes app-al tudok videót vágni?
Telefonra kell és csak annyi ,hogy egy xy video végét leszeretném vágni mert nem kell.
Meg ha lehet akkor a hangot is leszedni vagy zenét alá tenni.De az utóbbi nem fontos sejtem az már nem free kategória.
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Noxy
veterán
válasz totalpatec #100473 üzenetére
Feldob egy ablakot, beírod az email címed, utalsz 3$ PayPal or BK ezután e-mailban meg kapod a kívánt infót.
Tavaly még 2$ volt, előtte meg ingyenes.
Nehogy most valaki azt írja hogy ez az átverés, mert nem az.
Itt az e-mail, amit a 3$ utalása után kaptam. [link]''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
vadászcsiga
félisten
Tegnap megnyitottam kepeket, mire feldobott egy ablakot hogy valtozott az iCloud kep nézegeti, akarm e? Nyomtam egy igent, de mi valtozott?
-
drzozo
senior tag
Sziasztok!
Ha nem muszáj, nem olvasnék vissza néhány ezer hozzászólást, de ez mindenképpen érdekelne.
Iphone 6 esetében másnál is lötyög a némítógomb (tehát van egy kis holt játéka)?
-
brumi1024
veterán
válasz Gsx-rr #100479 üzenetére
Új telefonokhoz jár már egy ideje az iWork és az iLife, de csak egy példányban, tehát a második aktivációkor már nem kínálja fel a lehetőséget.
(#100481) zoltankakuk: Nálam stabil az i6-on, de egyik kezembe kerülő i4-i5-i5C-i5S-en sem volt semmi holtjáték.
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
Sziasztok,
Kingston MobileLite-ot rendelnek, de elotte biztos akarok lenni abban, hogy azt tudja, ami nekem kell.
Tehat ezzel a kutyuvel azt szeretnem elerni, hogy fajlokat tudjak masolni pendrive-rol, vagy SD kartyarol ipadra-iphone-ra es forditva... fajlokat ipadrol-iphonerol pendrive-ra.
Lehetseges ez ezzel a kutyuvel?
Valamint tud-e mukodni toltorol, merthogy csak valami 1800-as akku van benne.
Elore is koszi a valaszokat.
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
buci30
addikt
válasz domerator #100485 üzenetére
Erre gondolsz? Kingston MobileLite Wireless G2 adatosztó
Nem is hallottam róla eddig
Engem is érdekelne innentől
Nekem mondjuk arra kéne hogy áttudjam menteni rá iPhone-ról mivel 16GB-os, a képeket és videokat ha megyek valahova nyaralni több napra hogy legyen hely.
Ez megoldható akkor ezzel?Az okés ,hogy ebbe kell bele tenni egy pendrive vagy SD vagy akár egy külső HDD és akkor telefonról ráküldhetem a képeket videokat???
szerk.: univerzita ha tudod a választ köszi
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
domerator
veterán
válasz buci30 #100490 üzenetére
Ennek az elodjere gondoltam, mert azt mar 6-7 ezerert meg lehet rendelni az ebayrol... ez az ujabb igaz jobb akku szempontbol, de joval dragabb is.
A tesztben csak pc-vel meg droiddal probaltak, pedig ios-hoz lenne ra szukseg igazan.
-
nederlanden
senior tag
válasz Gsx-rr #100488 üzenetére
Nekem pont fordítva,nagyon ritkán (havonta 1-2-szer)tátkapcsol némára csengőről mert nem kattan be annyira határozottan a csengőre,így ha úgy nyúlok bele vagy dörzsölődik,lenémúl.Tokkal nem kapcsolhat át így nem zavar semennyire.
Viszont lötyögni nem lötyög minimálisan sem.(i6)"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
domerator
veterán
válasz bull84ghia #100495 üzenetére
Barmilyen fajlt. Persze leggyakoribbak lennenek a standard jpg, vagy zene es videofajlok valamint office fajlok (xls, pdf es a tobbi), de esetleg akarmilyen mas specifikus fajl is jo lenne (mondjuk ha kapok emailben egy .xyz kiterjesztesu fajlt, akkor azt ra tudjam tenni pendrive-ra.
A regebbit, vagy az ujat vetted?
[ Szerkesztve ]
-
patus4444
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek megéri 65ért új iPhone 4S-t venni 1 év garanciával így 2015 elején? Tudom, hogy szoftverfrissítés szempontjából az 5-ös jobb lenne, de igazándiból csak netezésre, telefonálásra, fényképezésre, videózásra, zene hallgatásra meg max a GPS-ét használnám jobban. Viszont egy stabil, jó minőségű telefont szeretnék.
Mit gondoltok? Válaszotokat előre is köszi szépen : )
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest