- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- December 3-án elhagyja Kínát az iQOO 13
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisbrekes100
tag
Sziasztok!
Adott egy iPhone 4, annyi kérdésem lenne, hogy szerintetek az nagy gond ha mindig a gépről töltöm? Gondolok itt arra, hogy károsodhat-e az akksi, vagy bármi más? Inkább töltsem áramról?Várom a válaszokat!
-
bigdady
nagyúr
válasz kisbrekes100 #100551 üzenetére
allitolag annal jobb minel kisebb erossegrol toltod szoval kimelobb usb-rol
-
nederlanden
senior tag
http://hvg.hu/tudomany/20150118_Igy_ketszer_gyorsabban_toltheti_a_telefon
[ Módosította: radi8tor ]
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
kisbrekes100
tag
válasz nederlanden #100554 üzenetére
Tavaly március fele már láttam ebay-en ilyesmi dolgot (bár az univerzális volt, egy usb-n volt az iphone töltőfej és a micros usb) amiből rendeltem is 1-et. Nem volt 1500ft sem. Véleményt sajnos nem tudok róla mondani, ugyanis azóta sem érkezett meg. Ha megtalálom ellinkelem pm-ben!
-
nederlanden
senior tag
válasz kisbrekes100 #100555 üzenetére
Nem lenne rossz.
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
barnabasss
tag
válasz nederlanden #100556 üzenetére
Azt hallottam hogy nem jó ha egész éjszaka töltöm ill jobban bírja ha 100%nal egybol leveszem. Ebben van igazság?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz barnabasss #100558 üzenetére
Nincs.
-
nederlanden
senior tag
töltheted akkor és ahogy neked kényelmes,semmi baja nem lesz,legalábbis jó pár évig biztos nem,annyi meg bőven elég...
Szer:érdekes de 5s-íg egyébként közvetlen töltőről lehúzással 100%-nál jobban bírja 1-2 órával,mintha reggel húztam le mikor már visszamerít minimálisan,,de az i6-nál már nem jellemző
[ Szerkesztve ]
-
barnabasss
tag
válasz nederlanden #100560 üzenetére
Tehát ha este alig merul es felrakom reggelig semmi baja sem lesz?
-
nederlanden
senior tag
válasz barnabasss #100561 üzenetére
semmi
-
szildavid90
aktív tag
iTunes Rádió mikor lesz elérhető Magyarországon? Ha egyáltalán elérhető lesz, nem tudja valaki?
-
Gicz
addikt
Van. A lipo akkunak 2 dolog nem jó, 4,2V felett lenni (stressz) és 3V alá merítni. A legjobb az lenne hogyha 10-15% nál rádugod és 90% nál lehúzod. A ciklus szám a duplájára is emelhető ezeket "betartva". Kérdés h van e értelme ennyire figyelni egy 5 ezer forintos akkunál amit nem nagy dolog cserélni akár évente.
-
nederlanden
senior tag
És ha 40%-nál rádugom és 80%-nál lehúzom akkor mi van?(csak azért mert nálam legtöbbször úgy jön ki,h este elfelejtem és reggel 30-40%-ról csak 80-90%-ig van időm rajtahagyni)
/egyébként lesz@rom mert max. 1.5évíg marad nálam,addíg meg bárhogyan tölteném sem lenne baja,,,aztán szívjon vele az aki megveszi tőlem féláron/
100568;abszolút semmi baja
[ Szerkesztve ]
-
zhata
senior tag
Sziasztok!
Én magam androidos vagyok, de a barátnőmnek IPhone5s-e van, Vodafone 500 MB-os előfizetéssel.
Nem értek az IOS Net kezeléséhez, de állandóan arról panaszkodik, hogy 2 hét alatt elfogy az 500 MB.
Direktben csak WhatsApp és Viber felhasználó, a Facebook hozzáférés törölve.
(Nekem Android alatt egy hónap alatt a fele sem kell.)
A kérdésem az, hogy a - háttérben - milyen folyamatok fogyaszthatják a NET-et, illetve, hogy lehet ezeket letiltani, fagyasztani?
Köszönettel. -
barnabasss
tag
válasz nederlanden #100566 üzenetére
+ Mennyire károsítja ha kb minden nap 5% alatt teszem fel?
-
Gicz
addikt
válasz nederlanden #100566 üzenetére
Semmi. közte teljesen minegy hogyan használod.
Akit mélyebben érdekel a téma, annak ajánlom a batteryuniversity.com -ot
-
Martin107
tag
Üdv, van egy iPhone 5S voda függő. Egyről a kettőre elment a kép és a hang. iTunes felismeri és ki csöng a telefon. Mi lehet a probléma?
-
joccadoki
senior tag
válasz Martin107 #100574 üzenetére
érintésre reagál?
hang sincs (nincs lenémítva?)
próbáld restartolni (power+home hosszan)
ha az sem csinálj bisztonsági mentést, és restore
majd egy jó szervíz ha ez sem[ Szerkesztve ]
"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
joccadoki
senior tag
válasz Martin107 #100578 üzenetére
hát ha voda függő a telekom nem cseréli....
1 milyen hiba kódot ír ki?
2 ha esetlegesen párát kapott, van e biztosítás a készüléken
3 teljeskörű garancia van még rajta?"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
Mulderpapa
aktív tag
Helló!
Van egy iPhone 4S, ami gyárilag kártyafüggetlen, szépen fel is megy bármilyen hálózatra, van térerő is, de hívást indítani/fogadni kb. 5-ből egyszer lehet és csak edge van, illetve van amikor eldobja teljesen a hálózatot egy időre. Antenna baja van, vagy esetleg valami komolyabb?
"Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Mulderpapa #100580 üzenetére
Pontos infót csak szerviz tud adni erről, lehet alaplap is....
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Van egy betört kijelzőjű Iphone 4-em, és szeretném megcsináltatni, és van elfekvőben egy Iphone 4S-em és érdekelne hogy Iphone 4-be az Iphone 4S kijelzője kompatibilis?
-
joccadoki
senior tag
válasz szotyika77 #100582 üzenetére
igen kompatibilis.
"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
joccadoki
senior tag
válasz Mulderpapa #100580 üzenetére
ilyet x sim esetében tapasztaltam, amikor is nem volt patchelve
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz szotyika77 #100582 üzenetére
A kijelzőpanel a ráragasztott műanyag kerettől eltekintve ugyanaz, mint az iPhone 4-ben, csak máshol vannak a rögzítési pontok. Elméletileg a keret lecserélésével kompatibilis az iPhone 4-gyel! Szóval egy az egyben nem kompatibilis, kicsit barkácsolni kell!
-
footy
addikt
Sziasztok!
Iphone6-ra keresek jo minosegu kijelzovedo foliat.Inkabb a vastagabbakat preferalom, van valami bestbuy ebbol?
A Toast coverrel van valakinek tapasztalata?koszi.
udv
-
joccadoki
senior tag
válasz gyuromoj #100591 üzenetére
Adhatna egyet kettőt ide is
Nekem midegyik i-készülékemen alap volt a lehajtható tok, és a fólia. Kb 3000 forintból új maradt mindegyik"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs