- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex73
tag
válasz
alex73 #32207 üzenetére
Próbálom újra fogalmazni a kérdésem.
Olvastam az össze foglalóban az ajánlott költségkövetö appot.
Viszont bajba vagyok mert olyan appot keresek ami rendelkezik android változattal is családban ilyen telefon is van és jó lenne szinkronizálni a költéseket.
Valamint kellene olyan lehetőség hogy több számlát kezeljen (pl: bankszámla , szépkártya, hitelkártya,kézpénz) valamint lehessen a banki számlát valahogy impotálni szinkronizálni ne keljen be pötyögni, persze ha létezik olyan ami tudilyesmit. (Plusz esetleg Még blokkról számláról fotót mellékelni.)
A wyze.me ígéreteinek tűnt de plugint kel letölteni; viszont nekem jelenleg nincs számítógépem így ez nem játszik. Sajnos a fejlesztők a levelemre nem válaszoltak van telefonos applikáció állítólag béta teszt szintű.
A koin meg kieset mivel több számlát stb kellene kezelni.
Nem fontos az ingyenesség csak ne keljen havonta vagy évente újra megvenni vagy bérelni a programot. Meg ha lehet magyar nyelvi támogatásal (leírásával) vagy felülettel.
Köszönöm az infót; és a türelmet . -
Ragnar95
félisten
válasz
alex73 #30798 üzenetére
Sajnos a JB nagyon régóta nem valódi opció már iPhone-on, nem hogy iOS11-re nincs valódi JB, de untethered tudtommal iOS10-re se jelent meg sosem. Kétlem, hogy az Apple végezne annyival jobb munkát a rendszerek védelmében, hogy ne tudnák feltörni azokat, inkább azt gyanítom, hogy egyre kisebb az érdeklődés a JB iránt, mert szépen fokozatosan elég sok régebben csak JB után elérhető funkciót maga a rendszer tud, így kevesebb energiát ölnek bele a sebezhetőségek megtalálásába is.
-
csokito100
aktív tag
válasz
alex73 #30759 üzenetére
A hivószám rejtett hivásokat semelyik rendszer nem tudja elutasitani! A hivószám kijelzett hivást pedig csak egyszer utasitod el és a hivólistában beteszed a tiltó listára. Ennyit az IOS is tud. Amin Te rugózol, hivószám nélküli hivás letiltása, mint olyan nem létezik. Mert ugye mit is tiltana le??
-
tybsen
addikt
válasz
alex73 #30750 üzenetére
Ezt az egészet lezárandó, ahogy col is írta, a "Ne zavarj" lehet megoldás.
Beállíthatod úgy, hogy kizárólag a kontaktok közül engedje a bejövő hívásokat. Ilyenkor mindenki más aki hív (akár rejtett számról, akár kijelzett, de a kontaktjaid között nem szereplő számról), nem tud elérni. Számára ki sem cseng, ugyanazt a hangbemondast hallja, mint wp esetén amit az előbb írtam. Téged pedig egy értesítés tájékoztat, hogy volt egy hívás, de semmilyen szinten sem zavar meg, a kijelző sem villan fel.
-
col
addikt
válasz
alex73 #30717 üzenetére
Van itt is "korlátozás".
1., Vezetés közben is be lehet kapcsolni a "ne zavarjanak" funkciót és az érzékeli, hogy vezetsz, ilyenkor automatikusan nem fogad hívásokat, sms-ben értesítést küldhet a hívónak erről.
2. A "ne zavarj" funkciót önállóan is használhatod. Ilyenkor be lehet állítani, hogy csak a kedvencek listán szereplőktől érkezhessen a hívás, vagy ha valakinek nagyon fontos és nem szerepel pl. ezen a listán, akkor az egymás után következő ismételt hívásokat is jelzi.
Szóval van megoldás, csak használni (azaz ismerni is) kell a lehetőségeket.. Ennyi -
tybsen
addikt
válasz
alex73 #30717 üzenetére
Szerintem ez az egész kicsit el lehet túlozva vagy ha tényleg annyian hívogatnak nap mint nap ismeretlen számról, akkor érdemes telefonszámot cserélni. Amúgy ha naponta 500 km-t vezetsz akkor nem tudom miért nem szoktad meg még, hogy érkeznek hívások menet közben, mármint nem kellene, hogy ez elvonja a figyelmed. Ha meg elvonja, akkor lehet, hogy nem ez a legoptimálisabb munka. Vagy lehet, hogy én nem értettem, amit írsz. Mindenestre szerintem felesleges ezen bosszantani magad. Nekem is elég stresszes a munka, sok telefon, stb - engem nagy ritkán szoktak ajánlatokkal felhívni a privát számomon, de tudomásul veszem, hogy nekik ez a munkájuk, hogy felhívjanak embereket, és kulturált módon megmondom nekik hogy köszönöm szépen nem érdekelnek a vitaminok vagy a krémek mert egy bizonyos bevált márkához ragaszkodom és szép napot meg jó eladási mutatókat kívánok nekik.
Mindig jó hangulatú beszélgetések ezek, szerintem csak le kellene lassítani kicsit mert túl sok a pörgés
-
MasterMark
titán
-
SharpSA
veterán
válasz
alex73 #30705 üzenetére
Biztos igazad van... vagy nem... Én nemrég lettem rágott almás, még a Samsung Galaxy Tab S3 vár a következő gazdájára, ami helyett egy iPad vagy Mini lesz, de nekem ez a funkció, amit hiányolsz Androidon sem kellett. Ha olyan hív fel, aki számomra érdektelen, azzal közlöm, hogy nem érdekel a dolog és lerakom a telefont. Ehhez nekem nem kell semmilyen program.
Ettől függetlenül vannak hiányosságok. Amik ha nem lennének, ez a rendszer szerintem jobban el lenne terjedve. Például egy közös dokumentum mappa, amelyet minden app láthat, amelynek megadjuk az engedélyt. Ha ez lenne, lényegesen könnyebb volna több dolgot megoldani. Nem látom egy névjegynél, hogy mikor és hányszor beszéltem vele. Nem lehet beállítani másik levelező programot alapértelmezésnek (pl. AirMail, mert lényegesen jobb, mint a gyári). Hirtelen ennyi jutott eszembe. Ettől függetlenül szerintem ma már jó az iOS, pár éve még számomra nem igazán volt használható munkára. Na mondjuk ma is nagy szerepe van ebben Microsoftnak az Excel és Onedrive appok segítségével, mert a Numbers és az iCloud még nem az igazi és csak rágott almás termékről érhetők el... -
Ragnar95
félisten
válasz
alex73 #30702 üzenetére
Link gomb működik iOS alatt is itt PH-n, érdemes használni
Mivel semmilyen app nem férhet hozzá a hívásokhoz, így a linkelt appok mindegyike kamu. Maximum akkor működhetnek ezek, ha minden hívásod átirányítódik az app szervereire és azok VOIP hívásként továbbítják a telefonodra a hívást, de ennek a számos hátulütőjét inkább nem is sorolnám fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest