- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
válasz
csabiks #37829 üzenetére
Szia!
Mint kiderült a gyári appal nem volt gond, az ment (csak a kiszolgáló volt kicsit lassú). A Google Gmail app nem töltötte a leveleket a háttérben, ezért nem is küldött értesítést. Sem a Fetch, sem a Push beállítás nem működött. Kijelentkeztem és töröltem a fiókot, beállítottam újra, utána sem szinkronizált, csak amikor meg volt nyitva az app. Végül leesett, hogy 3 helyen is be vagyok jelentkezve a Google fiókommal: Gmail, Chrome és Naptár. Én viszont mindig csak az elsőnél léptem ki és töröltem a fiókot. Végül kijelentkeztem mindenhonnan, töröltem a fiókbeállításokat, a biztonség kedvéért a Google-el böngészőn keresztül kijelentkeztettem magam minden eszközről, töröltem a Gmail appot, majd elkezdtem elölről a beállítást. Így már jó lett és Push módban is tökéletesen letölti a leveleket + az értesítéseket is a beállítottak szerint küldi. -
sajog159
aktív tag
válasz
csabiks #30297 üzenetére
Hát… úgy látom, nem egészen úgy van (különben az egyéni ismétlés naptárban is hasonlóan állítható!)
Ha bemegyek az Egyéni ismétlésbe, ott 2 dolog állítható:
1. Gyakoriság: (naponta, hetente, havonta…)
2. Minden: pl. minden 1. 2. stb. nap, hét, hónap…)Vagyis itt sem lehet beállítani 4 hetes ismétlést.
Vagy tévedek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest