- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Macrodroid
- Három új Moto G mutatkozott be
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csokito100
aktív tag
válasz buci30 #32463 üzenetére
Elég egyszerúen ki tudod szűrni. A múködő egység (tv és hdmi) hdmi kábelt kipróbálod a régebbi tv-n és kész. Ebben semmi ördöngősség nincs. Ha azzal sem jó,akkor tuti tv probléma. Akkor ráérsz a tv specifikáció után érdeklődni olyan személynél, aki ért hozzá, hogy ebben az esetben mit tudsz csinálni. Mielőtt megveszel bármilyen fizetős progit. Sok sikert! Üdv
-
csokito100
aktív tag
válasz #05304832 #32027 üzenetére
Nekem azért furcsa ez a hivószámos hisztéria, hogy én pont a számokat felejtem el, de név szerint viszont rá tudsz keresni. Középről lefele söprés és már be is adja a beirott nevet. Most próbáltam csak a Te kedvedért és csoda történt. Ha a telefonszámot kezded beirni, akkor viszont beadja a hivott nevét és választhatsz, hogy mit akarsz csinálni. Hivás,üzenet,videó hivás,facetime,stb. Minden adat ott van, ami a telódban van az adott illetőröl. Szerintem ez elég profi és nem védeni akarom ezt a zárt rendszert,de néha tényleg tud okos dolgot! Üdv
-
csokito100
aktív tag
Most próbáltam ki egy játékkal, csak a te kedvedért. Simán lehet fotót csinálni a gyári módszerrel úgy, hogy nem lép ki a játékból. Viszont nagyon gyorsnak kell lenned, ha valami autós vagy akció jelenetes játékot akarsz akció közben lefotózni! Viszont tuti működik! Üdv
-
csokito100
aktív tag
-
csokito100
aktív tag
Megmondaná valaki, hogy a Horizon Go alkalmazás pontosan milyen néven található az appstorban? Mert ezen a néven nem találom! Köszi a segitséget! Üdv
-
csokito100
aktív tag
Köszi mindenkinek a választ! Igy tényleg nagyon megéri.
-
csokito100
aktív tag
Sziasztok !
Tudnátok valami alkalmazást ajánlani, amivel fel tudok venni youtube-ról pl egy filmnek csak a hangját.? Köszi -
csokito100
aktív tag
válasz Giovan! #30908 üzenetére
Szia,
Próbálj meg másik régiót, hátha ott megtalálod. Viszont állitólag amelyik app nem kompatibilis az eszközöddel, mindaddig lassitja a rendszert, amig a telefonon van az app! Gondolom nem véletlenül vonták vissza, vagy törölték. Valószinű a fejlesztők már nem ölnek bele több időt és nem elég a rendszerhez.Gondolom én! Üdv -
csokito100
aktív tag
válasz Ragnar95 #30794 üzenetére
Eddig még senki nem tudott konkrét app nevet irni, amivel megoldható. És igen most is azt kérdem, hogy mit tilt le, ha semmi adat nincs a hivás mellett?! Semmit! Olvasd el, amit küldtél a JB-ről. Ott is csak hivószám vagy névvel működik. Ha tudtoddal van droidon, akkor megtudhatnám mi az. A rendszerben ilyen nincs, hogy
"rejtett számok tiltása: ha nem ismer fel telefonszámot a rendszer/app, automatikus nem engedi át a hívást."
Üdv -
csokito100
aktív tag
válasz alex73 #30759 üzenetére
A hivószám rejtett hivásokat semelyik rendszer nem tudja elutasitani! A hivószám kijelzett hivást pedig csak egyszer utasitod el és a hivólistában beteszed a tiltó listára. Ennyit az IOS is tud. Amin Te rugózol, hivószám nélküli hivás letiltása, mint olyan nem létezik. Mert ugye mit is tiltana le??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest