- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Akelaus #29844 üzenetére
Valamilyen program tudtommal mindenkepp kell. Ha nem iTunes akkor 3uTools vagy tarsai. Velemenyem szerint mind feleslegesen tulbonyolitott, az apple szerinti szinkron megoldas meg nalam nagyon nem jo. Nem akarom ugyan azt tarolni telefonon mint gepen. Igazabol ahogy lattam van ra megoldas csak most probaltam eloszor vasarolni almaeknal es rajottem, hogy nem tudok. Mondjuk ez is eleg abszurd, hogy se PayPal se szolgaltatos fizetes. Legalabb az egyik lehetne igazan mert az biztos, hogy nem fogok ez miatt bankba rohangalni. Se idom, se kedvem. iCloudon meg sajnos 1-1 adagra sem eleg az az 5GB. Meg ha mar felhozni kell akkor ott a Google Drive. Azert vettem csak 32-es telefont mert gondoltam gepen ott a sok hely nem kell mindig mindennek a telefonon lennie. Ez eppen igaz is csak ne szopatna folyton az apple a rohadt fizetessel.
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Akelaus #29840 üzenetére
Igen de mivel 5GB semmire nem eleg, tobb helyet meg nem tudok venni mert a retkes applenek nem jo a haztartasban egy kartya sem es a PayPal sem erheto el Mo-n igy ezt is buktam. Meg ugy amugy nem szeretnek venni semmit amire nincs szuksegem, felho tarhelyre pedig nincs. Mondjuk most mar ott tartok, hogy elo is fizetnek 300 ft-ert 50GB-ra de azt sem tudok.
(#29841) Mela Kehes
köszönöm neked is, de a fentebb említett ok miatt ez is kiesik -
bzs73
őstag
válasz
Akelaus #29195 üzenetére
Hát ha megnyitom mutatja, de amúgy nem. Minden jelzés, zárképernyőn stb engedélyezve. outlook, ill gmail is jelez egyből ha felteszem, de elég volna nekem a gyári is, csak nem jelez. gmail jó lenne, de azt ügye a hang miatt nem használom, nem lehet hangot változtatni, a gyárija meg nekem nagyon nem jön be. de már mindent átnéztem, engedélyeztem neki. Ha más nem megy vissza a outlook.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest