Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adott egy iphone 5s . Egyik naprol a masikra nem tud csatlakozni a wifi halozatra. Az en telefonommal (android) siman csatlakozik, faterom 5S-e meg azt irja "nincs itnernetkapcsolat" es csak forog a homokora.
A halozat nevet felismeri ,de nem csatlakozik ,mi lehet a baj ? -
bigdady
nagyúr
Hali
Van olyan app amivel meg tudom nézni az online google fit adataim?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
univerzita
üzenetére
Sajnos csak univerzális app jöhet szóba.
(iPadre is kéne) -
Nescafé
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én azt használom nemrég volt hozzá fríssités , és lett benne magyar nyelv is.

-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Reméljük februárban lefogják, tekintve, hogy akkor lesz 1 éves az iOS appjuk.
Mondjuk nekem egy normális calendar app kéne a Sunrise helyett. Az tökéletesen működött, volt hozzá rendes Widget is, ment a push is, de most a Calendar 5 nem mindig akar szinkronizálni..
-
-
T.ati
tag
Sziasztok!
Már többször előfordult, hogy az Outlook nem küldi el a mail-t, létrehoz egy kimenő levelek mappát , és abba átteszi. Ha a gyári Mail alkalmazással elküldöm, akkor az Outlokkban is átkerül az elküldött mappába.
Miert nem küld el bizonyos leveleket? Alapvetően jobban szeretem a gyári Mail-nél (itt van push, sokkal egyszerűbb a csatolmányok kezelése), de így nem tudom használni.Köszönöm
-
Nescafé
őstag
Scanner progiból melyik a legjobb választás.?
Köszönöm -
bok92
addikt
válasz
lacy86
üzenetére
Arról nem is beszélve... Valamit nagyon elrontottak.
Mela Kehes: Nekem a legújabb frissítésig nem volt ilyen gondom.
Totheground: Én eddig elégedett voltam vele, viszont most nagyon bosszantó, hogy nem működik normálisan. Viszont az általad említett app nagyon szimpatikus.

-
norbi2010
őstag
Használ itt valaki Newton-t? Néhány napja nem működnek az értesítések, másnál is előfordult ez a probléma?
-
bok92
addikt
Nektek is vacakol az Outlook a frissítés óta? Nem nagyon jelzi a beérkező e-mailt, nagyon lassan küldi el stb...
-
törölt tag
Kilencedikén volt egy 12€-s levonàsom, meghosszabbodott egy előfizu amit már egyszer lemondtam. Írtam még aznap az Apple supportnak visszatérítés miatt, majd tegnap jött az e-mail, hogy visszavonták az előfizut, sajnálják, illetve a supporton már "visszatérítve" füllel írja az előfizetést. A pénzt mennyi időn belül szokták visszautalni?
-
-
huan
őstag
Sziasztok!
A Facebook-alkalmazást szeretném lecserélni egy kisebb, gyorsabb facebokk-ozásra alkalmas más alkalmazásra. Lehet ez böngésző, bármi, csak gyorsabb és kisebb legyen.
Mit ajánlotok erre? -
Nescafé
őstag
Pixelmator vagy enlight?
Vagy melyik a legjobb fotóalkalmazás -
-
danilla
őstag
válasz
Totheground
üzenetére
Jobb figyelmen kivul hagyni az ilyen megjegyzeseket.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Totheground
üzenetére
Hagyjuk.
-
zserbox
őstag
sziasztok!
kérdés:
adobe lightroom cc-n kívül, hogy lehet raw képet kiexportálni egy iphone 7-ről?
a camera+ tervezem megvenni. az kitudja menteni raw-ba? -
istvan170
aktív tag
válasz
Fuvaros
üzenetére
Viccnek sem jó, de egyébként igen. Egy véletlen gyógyszer túladagolás miatt szétment az orrnyálkahártyám

Persze nem ezért kell az app, és már megszoktam, hogy nincs szaglásom.
Mondjuk azért kellett pár gázérzékelő a lakásba, ugye ez már nagyobb probléma.
Viszont tisztába tudom tenni a gyereket minden gond nélkül, úgyhogy van pro is
Köszönöm a tanácsokat! Megnézem akkor az időjárás appokat, eddig a gyárit használtam.
-
istvan170
aktív tag
Üdv! Olyan appot keresek, ami lokálisan feltünteti a légszennyezettséget. Kvázi mint valami időjárás app, amerre járok, látom, hogy mi a helyzet.
-
Sukta 95
aktív tag
hali! tudtok olyan naptar jellegu appot mondani, amiben be lehet jelolni a napokat kulonbozo szinnel: pl piros delelottos muszak, sarga ejszaka, kek delutan, szabadnap pedig zold. vagy valami hasonlot. elore is koszi

-
Runtastic PRO ingyenes
-
-
Fuvaros
senior tag
szerencsére megváltam 2 napja iphone 5-ömtöl. Az apple meg kapja be, hogy bankkártyaszámokat kér egy facebook-messenger telepítéshez.
-
Ragnar95
félisten
válasz
bigdady
üzenetére
Nálam a legfontosabb érv a többféle valuta kezelése, ez az, aminél a legtöbb konkurens elvérzik.
Emellett ami számomra nagy előny, hogy feldobja a korábban bevitt kiadások/bevételek neveit és magától beállítja hozzájuk a kategóriát is, amennyiben egyszer már beírtál adott névvel bevételt/kiadást. Sync is ingyenes és tökéletesen működik. -
ERipley
tag
Üdv!
Ha új iPhone vásárlásánál kijelentkezem, előtte le kell törölni a képeket és zenéket a régiről vagy ez is megtörténik a kijelentkezéssel együtt ? (elnézést ha hülyeséget kérdeztem)
-
Nocsesz1
senior tag
En is moneywiz hasznalok widowson is. De fizetni akkor kell erte ha 2 nel tobb szamlat akarsz kezelni vele. Alatta van ingyenes is egy kis reklammal
-
mandleee
tag
Koin nem felel meg erre a célra?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Воланд
üzenetére
+1
Először engem is csak az ára tartott vissza a MoneyWiztől, de aztán megvettem leárazva 1€-ért és az egyik legjobb vásárlásom volt az AppStore-ból.
Ha nem sürgős a vásárlás, megéri várni a leárazásra, mert az eredeti ára tényleg elég húzós, de időnként elég jó áron adják. -
Vasinger!
nagyúr
Nézegettem ezt a Money Pro-t de Windowshoz nincs kliense. Még egy webes klienssel is kiegyeznék.
Nem ismer valaki olyan appot ami Univerzális (iPad és iPhone kompatibilis) és Windowsos gépről is elérhető böngészőből vagy saját appból egyaránt?
-
Viper26
nagyúr
Ebben tud valaki okosat mondani?
-
Ragnar95
félisten
válasz
bigdady
üzenetére
Nem. Sőt, nekem olyan email címmel se hozta fel a none lehetőséget ingyenes app letöltésekor, amivel előtte "simán" próbáltam Apple ID-t regisztrálni. Emiatt nem tartom valószínűnek, hogy olyan emaillel lenne none opció, ami korábban már használatban volt Apple ID-val.
-
galaxys80
veterán
válasz
leslieke
üzenetére
Az egyetlen amelyik pontosan arra alkalmatlan amire kellene.

A készüléken nem kellenek a képek, videók. Az lenne a cél, hogy csak a felhőbe legyen meg.Kipróbáltam, hogy az iPhone/iPad-re optimalizált méret legyen a készüléken, de szinte semmit nem változott a mérete.
Mekkorára kellene kb ilyenkor tömörítenie?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(iPadre is kéne)