-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Viper26 #40349 üzenetére
Jó ég tudja. Nagyon kevés helyen érhető el.
-
catroot
veterán
válasz
Viper26 #35546 üzenetére
Szerintem olyan app nincs, ami váltogatná a háttereket.
Van rá workaround (Parancsok app), szvsz elég macera.
Egyébként én a Pimp Your Screen-t használo, bár az fizetős.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Viper26 #28969 üzenetére
Mivel a legtöbb országban mindkét fél beleegyezése szükséges ahhoz, hogy a hívásrögzítés legális legyen, aminek a jogilag is elfogadott megoldása nem olyan egyszerű, ennek az ellenőrzése meg végképp nem az, nem engedélyezi az Apple a hívásrögzítő appokat az AppStore-ban.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Viper26 #27876 üzenetére
Belépsz valamelyik felhős szolgáltatóba és akkor ott beállíthatod melyik mappát szeretnéd szinkronizálni. Akkor letölti a mappa tartalmát és utána ott is szinkronban lesz. Semmi extra, annyiból jobb, hogy pl. a képek a telefonon vannak és nem a felhős appból éred el. Nem kell akkor letöltögetni semmit már.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Viper26 #27857 üzenetére
Jó kis szerkezet, most kb 6e Ft-ért megkapod kintről, én nemrég váltottam le órára, de tényleg ajánlom. És az appja az ég világon semmivel nem meríti jobban a telót, a folyamatos bt sem akadály annyira energiatakarékos. Közben kiirja ki hív vagy ír, jelzi emailt facebookot vibert messengert, naptárat instagrammot
Mi Hr app-al tudsz folyamatus pulzust is mérni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest