Hirdetés
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atees
őstag
Sziasztok!
Lehetséges facetime-al konferencia beszélgetést csinálni??
Köszi! -
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Mindig úgy szoktam. Érdekel mi változik bennük

-
Hi! Létezik-e Chromecast képes böngésző iOS-re?!
-
bigdady
nagyúr
Na ment is vissza a 90.0 messenger...
-
Lizardman
tag
Köszi srácok, akkor egyelőre nincs semmi javaslatotok?

(Legjobb tudomásom szerint a messenger lite csak androidra van, nem?)
-
galaxys80
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
Megvettem és tényleg fantasztikus az app.

Köszönöm az ajánlást.
Végre megoldódott a gondom. -
Lizardman
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy jó alternatívát a Facebook Messenger programja helyett? Nem Snapchat meg Whatsapp alternatívák érdekelnek, hanem olyan, ami a Messenger üzeneteket képes kezelni.
Bármi szóba jöhet, ami letisztultabb, és jobb kezelhetőségű, nem mint a legutóbbi frissítés óta a messenger.Köszi előre is.
-
Diokhan
addikt
válasz
Gsx-rr
üzenetére
Na az valóban érdekes. Én azt is észre vettem, hogy amióta így néz ki, azóta romlott a "küldés" gomb érzékenysége és pontossága. Most már olyan, mint a skype vagy a Hangouts, hogy többször oda kell nyomni javítva a pontosságot, hogy hajlandó legyen elküldeni az üzenetet, korábban ilyen probléma nem volt.
-
Gsx-rr
veterán
Masnal is valtozott a viber kinezete?
-
Tressy
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ebből a youtube-os videóból tanultam én is [link] .Annyi különbség van hogy már egy ideje iTunesMetadata.plist fileba a letöltött ipa- fileon belül belekerül az összes verzió id-je.Igy a linkelt video 1:18-2:52 közötti része felesleges mert az ki lehet nézni iTunesMetadata.plist fájlból
-
Tressy
senior tag
Nagyon elvetemült ötlet lenne hogy csinálnánk egy igyenes ph-s apple id-t?Jelszó ismeretében simán föl lehetne rakni a régebbi verziós facebookot pl.Én meg le tudom szedegetni azokat a storeból mivel ügye az összes verzió fent van csak de alapból a legutolsót engedi tölteni.
-
Astery
senior tag
válasz
Totheground
üzenetére
Állítólag androidon ha elforgatod a telefont, akkor ez a vacak nem tud vele fordulni ...
-
Totheground
addikt
Na, nálam megérkezett androidra is.
-
Ragnar95
félisten
válasz
zuioch
üzenetére
Az a baj a FB-al, hogy nem csak verziófüggők az új funkciók, fokozatosan kapcsolják be általában ezeket véletlenszerű felhasználóknál, mielőtt mindenki számára elérhetővé tennék az adott funkciót.
Szerencsére nálam még mindig a régi a Messenger, pedig a legfrissebb verzió van fent, ideges lennék eléggé, ha bejönne az új kinézet, mert tényleg eszméletlenül sz@r lett... -
galaxys80
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
Köszönöm. Lehet megkockáztatom, bár nem egy olcsó app.
Google naptárt próbáltam még, de az meg szinte állandóan fut a háttérben. Az aksi használatnál rengeteg háttértevékenységet mutat.

A week calendar a gyári értesítéseket használja. Mivel nálam pont, azért kerülne leváltásra a gyári, mert néha cseszik jelezni, ezért ez sem alternatíva.
Az outlook nem tudja a több értesítési időpontot.
Nem gondoltam volna, hogy egy normális naptár app megtalálása ekkora nehézséget fog okozni.

-
zuioch
aktív tag
Azt hittem falhoz vágom ijedtemben a telefont ettől az új (messenger) kinézedtől.

Kész szerencse hogy minden frissítés előtt lementem a korábbi verziót, így vissza tudom rakni. -
galaxys80
veterán
válasz
Rage47
üzenetére
Hihetetlen.

Azt tudja valaki, hogy a week calendar-nál, miért van az, hogy ha egy értesítést megnyitok akkor, miért a gyári naptárba dob? Úgy látom, mintha maga az értesítés is a gyárin keresztül menne.
Vagy valaki tud egy normális naptár appot, aminek a nézete a gyárihoz hasonló és lehet benne 2 időpontot is beállítani?
-
galaxys80
veterán
Az Outlook-ban lévő naptárban komolyan nincsen arra lehetőség, hogy 2 értesítési időpontot adjak meg?

-
sztem rekord mennyiségű 1 csillag ment most a messengerre a magyar store-ban
kiváncsi leszek mit szólnak hozza majd a külföldiek. lengyeleknel jött először és most rajtunk volt a sor -
kezo0
addikt
Valaki most már igazán betehetne egy screenshot-ot erről az új iPhone-os fb messengerről, mert nálam iPad mini 4-en még ugyanúgy néz ki, mint eddig, és érdekelne, mi az a fantasztikus újítás, amit ennyire utál mindenki, és lehet, hogy hamarosan megérkezik a tabletekre is...
-
Mephistoone
senior tag
Azert remelem a kovetkezo frissites hoz valami ertekelheto valtozast mert ezzel a huzasukkal azt hiszem le is torlom ezt a sz🤑rt
-
bigdady
nagyúr
Tiszta férj feleség vagytok

(Már csak az a kérdés ki a nő?
) -
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Te meg ne engem oktass, ha meg valami nem tetszik lehet lapozni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Te míg így akarsz az lenni, hogy 1 normális válasz helyett írod már a harmadikat? Egy évben kérdezek ~ötöt iPhone topikokban, és segítek több ezerszer, szóval csak megtehetem ha nincs kedvem utána olvasni, egyből megkérdezem nem? Ha meg fáradt vagy és kötekedni akarsz inkább pihenj le.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem érdekel, azért írtam be mert nem néztem utána, és kedvem se volt hozzá, máskor ha nem tetszik egy hasonló szitu, és segíteni se akarsz akkor egyszerűn lapozz át rajta.

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem, de ennyire erővel már a megoldást is beírhattad volna.
-
B-L-A-C-K
titán
Messengerben felül ezt "a napom" sáv funkciót hol lehet kikapcsolni? Nem találom, és nagyon nem kell nekem az oda.
-
Lefty
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ja ok, ezt nem ismertem.
Bizom benne, hogy engednek a tomeg akaratanak egyelore. -
Lefty
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ez a facebook messenger, azt, hogy valtod ki?
-
vadászcsiga
félisten
Ipad messengert halisten eddig békén hagyták, telefonnak meg androidot használok, ott több lehetőség is van kiváltani a gyárit, lásd fentebb Secret linkjét. iPhone-nál azt csinálnak veletek amit ők akarnak. Megszokod, vagy megszokod

-
huan
őstag
Fotómegosztásnál a "család" megosztásból hogyan lehet törölni a megosztást? (a fotókat természetesen nem szeretném törölni)
-
bigdady
nagyúr
Ezt a fos messengert...
-
Totheground
addikt
Engem inkább az zavar, hogy érzetre ez most valami fótós app mellékesen chat funkcióval. Mindenhonnan a kib* kamera indul el.
-
az a baj hogy már annyian használják a messengert hogy át sem lehet állni más appra
-
-
foresz
tag
Másnál is ilyen rohadt lassan indul el a Viber?
-
VMatteo
őstag
Sziasztok!
Megoldható, hogy a messenger csak rezegjen ha írnak, úgy hogy a telefon mellette nincs lenémítva?SEhogy se sikerült megoldani
-
Diokhan
addikt
válasz
-secret-
üzenetére
Először én is azt hittem, hogy nincs, amikor láttam a legnagyobb közösségi oldalon a Hungarian Apple users csoportban, hogy ki tették a képet. Örültem, hogy nekem nem olyan. Erre elindítom, és akkor már úgy töltött be. rettentően boldog voltam tőle... Ha ilyen marad, akkor le fogom szedni a fenébe...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Túra és kirándulás topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mesterséges intelligencia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Robotporszívók
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Valami baja van a tápomnak
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

kiváncsi leszek mit szólnak hozza majd a külföldiek. lengyeleknel jött először és most rajtunk volt a sor
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)