Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
Hová és miért tűnt el a Paper alkalmazás az Apple Store-ból? Az elég jó alternatíva volt...
-
nikos21
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
gyári visszaállítás volt
-
tonyqa23
senior tag
Üdv! Messengerben hogy tudom megnézni az összes épp elérhető ismerőst? Régebben ott volt, h összes, de most nincs. Max 4-et látok, pedig írja, h 12.Megvan...

-
nikos21
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
hát csak a gyári visszaállítás oldotta meg

-
nikos21
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
hát igy sem tudom törölni :/ mi lehet ez?
-
nikos21
aktív tag
sziasztok nemrég lett frissítve ios 10re az 5s telom és azóta a fecebook és a messenger sötét színű ikonja van és nem lehet se elindítani se törölni hogy újra lehessen telepíteni, Mi lehet?
-
csab2
veterán
Ez komoly, hogy a Térképek alkalmazás keresője nem találja Annapurna várost? Bead egy indiai vendéglőt Oaklandben és egy ajándékboltot Berkleyben???
A Google Maps első helyen dobja ki a nepáli várost.
Ez gáz! -
aha.e
tag
Helló
Működő Tor böngésző létezik Ipad-re?
-
Воланд
titán
válasz
nelsonmanian
üzenetére
Restart volt?
-
Digital
addikt
Sziasztok!
Offline térképet keresek a telefonomhoz. Jó lenne ha ismerné teljes Európát.
Mit ajánlotok? Sygic?
-
nofi
addikt
Most akkor lényegében iOS 10-ben mi is történt a Game Centerrel? Már csak játékból érem el az eredményeket, nem látom ki mivel játszik/játszott és iMessagen tudok barátokat inviteolni? Utóbbi mikéntjére még nem jöttem rá, illetve arra sem, hogy pl. az eltávolítás miként működik.
-
bigdady
nagyúr
válasz
nelsonmanian
üzenetére
Hard reset megoldja
-
nelsonmanian
senior tag
Ios10 alatt miért van minden értesítésnek ugyan olyan hangja? Lehet ezt valahol módosítani? Rettentő idegesítő...
-
univerzita
addikt
Akinek a 10-es alatt nemműkodik a Syncios, most jött frissítés. Már müködik.
-
aha.e
tag
Helló
Működő Tor böngésző létezik Ipad-re?
-
joker91
tag
Próbáltam.
De rá jöttem az előbb mitől... nullaztam is egy teljes gyári visszaallitassal és új iPhoneként állítottam be. Ami miatt nem ment: beállítások, Spotlight kereső részen nem volt bekapcsolva a számológép.... :/
Így feleslegesen állítottam vissza, bár legalább frissen van be lakva a 10. -
oszy
veterán
Hogyan lehet az ingyenes 1Passwordbe szinkronizálni a kulcskarika jelszavait?

-
joker91
tag
Sziasztok,
ios10 frissítés után, olyan hibába estem, hogy a Spotlight kereső nem adja ki, ha beütöm mondjuk hogy 50 eur, az mennyi forintba. Eddig ez működött, most meg semmit nem csinál rá. A Spotlight keresőn belül, ugyan azok a beállítások mint ios 9-en, de mégsem megy.
Esetleg van valakinek tippje?Köszi
-
ERipley
tag
Hello!
A Viber eddig a saját hangján csipogott, a frissítés óta meg csak halkan kalimpál (mint a Gmail eddig is
)
Másnál is ? -
Ragnar95
félisten
-
ERipley
tag
Üdv !
A képeimet a google fotók alkalmazással mentem felhőbe. Az alkalmazásnál ki van kapcsolva a mobiladat forgalommal való automatikus feltöltés. Ennek ellenére a telefonon az adat forgalom részletezőjénél 800 MB adatot számolt (és valóban megfeleződött a keretem és kb. ez a "hiány") A beállítások/mobiladat forgalom fülnél engedélyezve van az app. Ez felülírja az alkalmazáson belüli tiltást ??? (már kikapcsoltam...)
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Little Hulk
üzenetére
Van ,de csak az oranal!

-
m0ski
aktív tag
Egyrészt valóban, munkahelyen PPTP, hát khm...
Viszont most én is szívok emiatt mert az otthoni routeren hiába raknék össze OpenVPN-t PPTP helyett, az iOS nem támogatja a static key-t, így most aztán meg vagyok lőve.
Pedig jól jönne a VPN, mert van hogy azon belépve tudom bárhol nézni iPaden az otthoni filmeket. -
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Tudtok olyan appot ami napi szinten leköveti a helyzetemen? ( és visszamenőleg tudja mutatni napokra lebontva ) Google kilőve nem tetszik!
-
danilla
őstag
válasz
Little Hulk
üzenetére
Nincs dark mode.
-
Little Hulk
tag
Sziasztok! Korábban emlegettek egy Dark Mode beállítást! Tudtok erről valamit? Belekerült? Mert ha igen én nem találom...
-
Dufresne
addikt
Sziasztok!
IOS 10-re való frissítés után eltűntek a VPN profiljaim, mint kis utána olvasás után kiderült a PPTP protokolt nem támogatja a továbbiakban az Apple.
Viszont mind a munkahelyi hálózat, amire csatlakoznom kell, mind az otthoni routerem csak ezt az opciót biztosítja.
Milyen program, vagy alternatíva létezik, hogy ismét el tudjam érni ezeket a hálózatokat Iphone és Ipad-ről egyaránt?Előre is köszi a választ
-
lacy86
addikt
Mar 3 alkalmazas update-et irt iOS10-re!
Gyorsak a fejlesztok 😜 -
BrownB
tag
A Battery Life működik iOS 10-en?
-
domerator
veterán
Na most ez a Flickr hogy a retekbe van?

Több mint 3 giga volt a fotókönyvtáram, mondom akkor ideje a flickert beüzemelni. Regeltem, letöltöttem és most itthon a wifin bekapcsoltam a camera rollt. Fel is szipkázta szépen az ezeregyszáz fotót. Mondom jóvan, kigyomláltam vagy hatszázat a telóról, örülés van, takarítottam vagy másfél gigát... aztán megnéztem a tárheyet a telefon beállításokban. A fotók valóban lementek másfél gigára, csak éppen a flickr app is felhízott másfél gigára... mijazisten van?
Nem arról van szó, hogy a flickr afféle tárhelyként bír szolgálni?Vagy én csinálok valamit rosszul?

-
univerzita
addikt
10 éves a iTunes Movie. Mai napon a Amerikai stórban elég jutányos árban lehet vásárolni film csomagokat ( 10$ egy film csomag)
-
zuioch
aktív tag
válasz
univerzita
üzenetére
Működik minden, köszi mindkettőtöknek!
-
-
zuioch
aktív tag
válasz
univerzita
üzenetére
Ok, köszi megnézem ha hazaérek.
-
zuioch
aktív tag
Srácok! Segítenétek mi kell hozzá, (app) és hogyan hozzam össze hogy az otthoni pc-ről wifin keresztül tudjak a telefonon zenét hallgatni vagy filmet nézni?

-
csab2
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
Köszi!

Pedig ez meg is van, csak nem tudtam, hogy ezt is tudja.
-
csab2
veterán
Tudtok olyan képszerkesztő alkalmazást iPadre, amellyel a kép egy részletét ki lehet vágni és egy másik képbe bele lehet illeszteni?
-
solties
tag
Nem tudom volt-e téma, illetve válasz rá, de nem lehet valahogy megváltoztatni a viber csengőhangját? Sokszor nem hallom meg pl a kocsiban sem a gyárit. Azt tudom, hogy droidon meg lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 18-50 Sony E
- Viltrox 50mm F2 (Sony E bajonett) csak kibontott, fotoplus vásárlás. Gépen nem volt.
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)