- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.E.K..
senior tag
válasz
PlayMax #36175 üzenetére
Nekem például tetszett amikor megmutatták, de azért tudok nélküle élni. Szerencsére ez is választható dolog, akinek van rá lehetősége és tetszik neki az bekapcsolja, akinek meg nem tetszik (vagy nincs is lehetősége mint nálam) az egyszerűen nem használja.
tboldi : persze olyan is akad aki nem is tud a dologról
-
-
moleculez
veterán
válasz
PlayMax #36051 üzenetére
Felvétel közben nem effektezünk.
Legyen egy jó minőségű alapanyagod, abból tudsz utána főzni.Ha effektezve videózol azt nem tudod visszacsinálni. Olyan mintha megpróbálnád kivenni a sót egy levesből.
Amúgy próbáld ki az Adobe Rusht, ha valami komolyabb kell akkor meg Luma Fusion. -
sztanozs
veterán
-
-
Diokhan
addikt
válasz
PlayMax #28687 üzenetére
Ha sikerült rárakni tisztán, akkor egy dologra mindenképp figyelj oda.
Az iTunes beállításaiban szerepel a főoldalon, hogy "Automatikus biztonsági mentés iPhone csatlakoztatásakor". Ez vagy ne legyen bepipálva mikor rádugod a telefont, vagy az előző biztonsági mentést kell archiválni, (ezt az iTunes beállításain belül az eszközök menüben tudod megtenni), mert ha nem figyelsz oda, az előző biztonsági mentést felülírhatja, és akkor ugyanúgy elvész a sok fontos adat. Archiválás esetén pedig a már meglévő és archivált biztonsági mentés mellé készít egy újat. -
Diokhan
addikt
válasz
PlayMax #28674 üzenetére
Az általam küldött harmadik linken le cvan írva:
A DFU (Device Firmware Upgrade) legtöbb esetben megoldja a problémákat, ehhez a következőket kell tenni, ha a készülék be van kapcsolva:
dugjuk a készüléket a számítógépre, és bármi formában, akár csak alma logóval, vagy Connect to iTunes képpel, de legyen bekapcsolva;
ezután jöhet a hardreset: 10 mp-ig egyszerre tartsuk lenyomva a Home és power gombokat, erre villan egyet a kijelző, és eltűnik a kép, de még számoljuk végig a 10 mp-ből hátralévő időt;
engedjük el a power gombot, de továbbra is tartsuk lenyomva a Home-ot nagyjából 15-20 mp-ig;
ha az iTunes kiírta, hogy talált egy eszközt, és restore szükséges, elengedhetjük a Home gombot is, és indíthatjuk a restore-t.
A fenti másodperceket pontosan be kell tartani, másképp nem kerül DFU-ba a készülék. A DFU mód esetén a készülék kijelzője sötét, csak a restore elindulásakor kapcsol be a háttérvilágítás, majd vált fehérre a kijelzés, és indul el az alma alatt a folyamatjelző csík. -
Diokhan
addikt
válasz
PlayMax #28665 üzenetére
Nézd
olvasd el, én nem tudnám iylen jól elmagyarázni:
SZERK: Ez pedig a visszaállítás módja,
hátha itt is volt hibaEnnyiből szerintem sikerül majd annyi infót össze szedned, hogy biztosan sikerülni fog.
Viszont azt nem tudom, hogy mi van akkor, ha már többször is hibaüzenetet dobott az iTunes, mert nekem eddig nem volt hibaüzenet. Esetleg ha valakinek ezzel kapcsolatban van tapasztalata, akkor majd úgyis leírja ide.
-
Diokhan
addikt
válasz
PlayMax #28663 üzenetére
Nekem hiba nélkül visszament a mentés de DFU módban.
Egész pontosan először csak visszaállítottam alaphelyzetbe, iTunes-al és nem DFU módban, hanem simán rádugva a telefont a gépre bekapcsolt állapotban, akkor maradt a 11 beta, de szűzen. Majd ezután DFU módba tettem és vissza állítottam a 10.3.2 mentést, és végigment hiba nélkül. Azt hozzáteszem, hogy MacBookon csináltam, ha ez számít valamit, tehát nem windows gépen. -
vadászcsiga
félisten
válasz
PlayMax #28440 üzenetére
Nem kell más oldalról letölteni mint az apple sajátjáról.
https://support.apple.com/downloads/itunesMost nézem hogy vannak ott rejtélyes 4.x verziójú ios-ek is. Azok vajon miért?
-
Diokhan
addikt
válasz
PlayMax #28426 üzenetére
Windowson mindig is baj lesz az iTunes-al. érdekes, hogy nekem a MBP-n még nem fordult elő olyan, hogy az iTunes ne látta volna az 5S-emet.
(#28427) wolf13: Ha az iTunes fent van, azt az tette fel, szóval nem feltelepíteni kell, hanem max újraindítani task manager-ből.
(#28428) galaxys80: Nekem is vissza állt, ennek így aztán végképp sok értelme van. Kapcsolgatnak itt mindent jobbra-balra...
-
tylerddd
veterán
válasz
PlayMax #26948 üzenetére
Én az Allcast és Tubio appokat ajánlom. A Smart View csak bizonyos Samsung tévékhez van, az iMediashare-nél pedig szerintem jobb az AllCast. Összességében azonban nem ilyen minőséget várnék iPhone-ra, így 2016-ban. Az Apple is egy f***, h gyakorlatilag csak Apple tv-vel megy rendesen, kényelmesen a tükrözés.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest