- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
noorbertt
őstag
válasz
Gsx-rr #37990 üzenetére
Bitwarden fizetős és ingyenes is, tőled függ.
Szerettem volna Apple gyári kezelőjére váltani de sajnos közelében sincs a bitwardenhez és ezért maradtam a seggemen
Viszont kiderült hogy kb hasonlóan smooth az élmény bármelyiket is használom, így maradt a bitwarden self host. -
válasz
Gsx-rr #37905 üzenetére
Én nem konkrétan ezért használok Nas-t, de tény hogy megkönnyíti a telefonról való folyamatos szinkronizációt.
Bar windows rendszeren nem tudom milyen programok vannak, de ha macOS rendszeren kellene valamit használni akkor az iMazing nevű program nem rossz dolog
Drag&Drop módszerrel használható, és még ezer más dolgot is tud. -
tuzpenge
őstag
válasz
Gsx-rr #35229 üzenetére
Igen sajnos nem, meg a messengert sem tudom hogyan kezeli...Én mondjuk most megvettem, mert amúgy pofás, csak hát 2 éve nem frissítették, és ha simán hívni akarsz valakit rá kell nyomnod a hívásra majd utána még 1x a számra hogy hívja. Ez gondolom vagyis úgy tudom az ios 13-al jött be, de sokkal jobb lenne ha a hívás ikonra való nyomás után azonnal hívná az illetőt..Mindegy mivel elvették a gyárit (kapják be) így ez is megteszi.
-
galaxys80
veterán
válasz
Gsx-rr #34376 üzenetére
Ne tereld a témát.
Te azt írtad van ahol csak a WhatsApp-ot használják.
Én erre kérdeztem, hogy melyik ez az ország.
Teljesen feleslegesen kevered ide megint a “melyik a jobb app” témát , személyeskedéssel fűszerezve.
Egyértelmű kérdésre egy egyértelmű választ vártam volna csak.
Amit te írtál az az égvilágon semmit nem bizonyít.
Max azt, hogy arrafelé népszerű az app. -
galaxys80
veterán
-
moleculez
veterán
válasz
Gsx-rr #34361 üzenetére
Ja, amúgy nekem sem, tényleg nagyon jól teszi a dolgát, egyelõre reklámmentes is, csak ez, hogy a képeket lecsavarja, néha zavaró.
(Az, hogy FB tulajdon, meg. csak egyéni preferencia, és probléma ugye.)Más: Safari iOS miért léptet ki folyton PH-ról? Be van pipálva minden, amit belépés elõtt be lehet, mégis, szinte minden alkalommal be kell lépnem, ha hoz-t akarok írni.
-
moleculez
veterán
válasz
Gsx-rr #34357 üzenetére
+többiek
Az van, hogy itt anglilában (érti aki érti), a Viber kb ismeretlen, én sem használom, sőt egy ismerősöm sem, ellenben a WhatsApp teljesen alap, ezt használják mindere is. Most miattam nem fog a fél csapat Telegrammra váltani, pedig tudnám díjazni, ha egyel kevesebb FB terméket használatnék.
-
galaxys80
veterán
válasz
Gsx-rr #34261 üzenetére
Egyetlen gombnyomással lehet hang vagy videó hívást indítani.
Valamit félrenézel.
Én sajnos nagyon régen voltam gyerek, de az ismeretségi körömben szinte mindenki messengeren kommunikál. Van néhány viber-t IS használó. Viszont egyetlen whatsapp-ot használót nem tudnék mondani.
De nem is ez a lényeg. Mindenki azt használ ami neki tetszik.
Csak azt látom, hogy az utóbbi időben divat lett a messengert fikázni. De igazából még egyetlen komoly
érvet nem hozott fel senki ellene. -
galaxys80
veterán
válasz
Gsx-rr #34258 üzenetére
Azt értem, hogy van másik platform ami jobban bejön. Sokan vannak ezzel így. De amiket leírtál továbbra sem ad magyarázatot arra, hogy mi az amiért ki nem állhatod.
Szerintem semmi gond a FB-al. A gond azokkal az emberekkel van akik minden létező adatot önként és dalolva feltöltenek oda. Normálisan kell használni, beállítani.
Rólam van 1 db profilkép és 0 poszt.
Ismerősöm is csak az akit valóban ismerek.
Reklámok. Utálom őket. Viszont ha már jön ( mert mindehol jön) , akkor legalább olyan jöjjön ami érdekelhet is.
WhatsApp pedig pont ugyanúgy a Fb tulajdona, mint a messenger. -
galaxys80
veterán
válasz
Gsx-rr #34240 üzenetére
Nem tudom mire gondolsz, de itt a lényeg az volt, hogy nem működött nekik az említett app. Az, hogy 4 emberrel még működik az a legkevésbé sem vigasztalja azokat akik mondjuk 5-en használnák.
Magyarán a Viber erre sz@r.Szerk: Most látom, hogy ez is app. De gondolom kézzelfoghatóbb messengert használni erre, mikor az szinte mindenkinek van.
-
-
Oliverda
titán
-
galaxys80
veterán
válasz
Gsx-rr #32990 üzenetére
Nem teljesen. Viszont listázza a videókat is külön a keresésnél. Legalábbis a prémium esetén. (Nem a Music-ra fizettem elő)
(#32989) Laca1212
Hagyjuk most ezeket az ideig-óráig működő appokat. Teljesen más kategória.Egyelőre egy negatívumot már találtam. Hiába teszek egy számot a playlistre vagy kedvelem, az nem jelenik meg az albumok, előadók menüpontban.
Magyarán nem találok, olyan lehetőséget, mint az Apple Musicnál, hogy könyvtárhoz adás. -
Rage47
veterán
válasz
Gsx-rr #31852 üzenetére
3 éve updatelte és azt várja, hogy fizessek 700 Ft-ot?
Mindegy, csináltam rá Shortuctot, hogy fordítsa le a magyar mondatomat angolra. Csak totál béna, mert persze hogy csak a Microsoft szar fordítóját lehet használni. Mondjuk gondolom a Google sem lenne annyira jó, de egyszerű 3 szót egymás mellé rakva sem képes lefordítani a MS fordító.
Ez van, inkább diktálok továbbra is angolul asszem...
-
galaxys80
veterán
válasz
Gsx-rr #30605 üzenetére
Én ezt az egész iMovie-t nem értem, hogy őszinte legyek.
Nem értem, hogy minek foglal helyet az iMovie-ban az összefűzött fájl és a fotótárban is. És, akkor még ugyanannyi helyet foglalnak az összefűzendő videók is. Tehát 3X foglal, jelen esetemben 6 Gb-ot.
De a legdurvább, hogy gondoltam megoldom, hogy iTunes-al PC-re másolom a kész videót és akkor nem foglal még egyszer helyet a fotótárban. Hát másolás után szépen megduplázza az iMovie dokumentumainak a méretét. Szóval így is ugyanott vagyok. -
Diokhan
addikt
válasz
Gsx-rr #26578 üzenetére
Na az valóban érdekes. Én azt is észre vettem, hogy amióta így néz ki, azóta romlott a "küldés" gomb érzékenysége és pontossága. Most már olyan, mint a skype vagy a Hangouts, hogy többször oda kell nyomni javítva a pontosságot, hogy hajlandó legyen elküldeni az üzenetet, korábban ilyen probléma nem volt.
-
Treff
aktív tag
válasz
Gsx-rr #24292 üzenetére
de, de 2 gondom van vele:
- kutya sok helyet foglal alapból és folyamatosan hízik (több helyen olvastam, hogy felmászik fég gigáig), magyarul vacakul van megírva
- fizetős (ingyenes a letöltés, de appon belüli shoppingolás van)Ezért keresek normális alternatívát.
Van egy dinamikus excel fájlom, amiben ha változtatok értékeket, akkor átszámolja az egészet. Ehhez kell nekem csak. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Gsx-rr #24084 üzenetére
Lehet rátesztelek most majd arra is. Régen próbálkoztam vele, de nagyon nem tetszett, úgyhogy dátumnézésen kívül másra nem is használom jelenleg. A fő gondom az volt vele, hogy nekem nem kell ilyen, hogy órára pontosan vigyem fel a dolgokat. Tudom be lehet állítani egész naposra, viszont akkor csak aznap 9 órára lehet jelzést beállítani.
Pl. most beírtam hétfőre egy dolgot x időre, majd szerkesztés és átraktam egész naposra, és fent hiába nyomom meg a 'kész' gombot nem csinál semmit, ugyanúgy a 'mégse'-re se reagál. -
-
Urban Terror
tag
válasz
Gsx-rr #23518 üzenetére
lol.
És akkor most mi van helyette? Nekem úgy rémlik, hogy amikor az i6-ot megvettem még nyáron (8.x OS) benne volt.sz: Tudna valaki ajánlani egy olyan programot, amibe személyes adatokat, jelszavakat lehet menteni?
A jegyzetfüzet pl erre a célra nem megfelelő, mert szinkronizál a többi eszközzel is, melyeken nincsen sem jelkód sem tuch ID. -
buci30
addikt
válasz
Gsx-rr #23494 üzenetére
Én is azt néztem h a sima Selfie képet ami elég zajos szokot lenni elég szépen helyre pofozza.
A PicsArt meg a Pixlr programokat használom még ezt max Selfie feljavításra de arra elég jó eredmények lettek azért kérdeztem, hogy a szemem dob vagy tényleg ilyen jól összerakták ezt kivételesen 😊 -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest