-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sukta 95 #30156 üzenetére
Eddig is úgy csinálta, csak eddig volt lehetőség arra, hogy ne mutassa a VPN ikont, ha erre gondolsz.
Most ez a legjobb. A másiknál ugyan be lehet importálni bármilyen forrásból host file-t, de amikor beimportáltam egy ~40 ezer sorosat, akkor azt 1 óráig importálta és utána meg random lefagyott a rendszer, mert gondolom szinkronizálni akarta icloud-ra. (Legalábbis először akkor fagyott ki, amikor az appban voltam és írta, hogy szinkronizál)
-
Blyan
félisten
válasz
Sukta 95 #24108 üzenetére
Mondjuk ez fura, most kerestem hasonlóan címszóval a gmail appon belül és ott is megtalálta a 2012-es leveleimet. Más keresési címszóval is ment hasonlóan régi levél megtalálása.
Nekem amúgy nem volt gondom a gmail alkalmazásssal, csak egy... nem lehetett a gesturokat meghatározni, olvasottnak jelölést és a törlést nem lehet beállítani, csak az archiválást. Ugyanez az értesítéseknél is Mark as Read és Delete lehetőséget nem lehet választani. Az Outlook és a Spark esetében ezzel nem volt gondom.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Sukta 95 #23762 üzenetére
Strong jött be nekem a legjobban, letisztult felület, átlátható az egész app és mindent tud, ami kell, az egyetlen probléma, hogy ahhoz, hogy 4-nél több edzést tudj elmenteni kell egy 5€-s IAP, annyit meg szerintem nem ér az app.
Ingyenes alternatívák közül nekem a JEFIT jött be a legjobban, sajnos messze nem olyan letisztult, de funkcionalitásra tökéletes ez is.
local1: pihenőidőkbe szerintem teljesen jól belefér az a 10mp,hogy beírd az előző szettet
vadászcsiga: ja és a jegyzetek app az tud pihenőidőt is mérni, meg kényelmesen visszakereshető és legfőképp átláthatóak lesznek az oda beírt adatok, ugye...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest