Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
válasz
vadászcsiga #16798 üzenetére
Na szuper! Nem szabad hagynia magát az embernek úgy látszik!
több levélváltás és "asztalracsapás" kell, ahogy ez működni szokott
-
vadászcsiga
félisten
Visszaadták a pénzt, jobban megvizsgálták az esetet és úgy gondolták mégis visszautalják. Megfenyegetem a helpdeskes egész famíliáját
Ragnar
99%-ban ipaden hasznom, most droidon megfogalmaztam egy fenyegető levelet ami ahogy a fenti példa mutatja elsőre tökéletes lett. Ios-en csomót szoktam csiszolgatni a szöveget mire értelmes mondat lesz belőle. Tanultam angolt de nagyon keveset használtam az elmúlt évtizedekben ezért elég szegényes a szókincsem. -
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #16795 üzenetére
Elég kicsi rá az esély, h a fordítóalgoritmusba belenyúljanak, főleg, hogy neten keresztül történik a fordítás.
-
törölt tag
Az iCloud Drive olyasmi lesz mint pl a box,dropbox? Tehát minden eszözön lehet mjad nézni file szeruen?
-
aizen92
addikt
válasz
vadászcsiga #16792 üzenetére
ne add fel! Addig írj nekik amíg vissza nem adják!
Lehet hogy holnap már egy kedvesebb ügyintéző olvassa a leveled és visszautalják! -
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga #16792 üzenetére
Pampogj tovább akkor megadják. Nekem is ez volt. Hivatkozz hogy multkor is a gyerek kattintott rá vmre stb
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Megvettem a Grazing browsert ipadre, de jó szar ezért írtam a supportnak hogy kérem vissza a pénzt, de mivel tavaly decemberben már kaptam egy visszatérítést ezért most nem kapok. Mit képzelnek ezek? Mi az hogy nem kapom vissza a pénzemet? Ha tudnék jobban angolul elküldenem őket a halál...
Megpróbálom azért nem annyiban hagyni a dolgot -
Kicsirics77
veterán
válasz
Kicsirics77 #16775 üzenetére
válaszolok akkor magamnak.
a mai frissítéssel javításra került ez a bug.[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Aki használ Fleksy billentyűzetet az megnézne nekem valami?
A spotlight keresőnél nem mindig adja be a billentyűzetet. Van amikor csak nagy feketeség van a helyén, van amikor a gyári bukkan fel. -
aizen92
addikt
*Youtube app rinya ON*
A wifirouter mellet ülök.... És képtelen még a 720ra is.... Néha 240pre leugrik a felbontás....1080p meg kb be se tölt. Olyan szinten szánalmasnak találom ezt az egészet.....
*RinyaOff*Van valami alternatíva? Vagy lényegtelen, mert szerveroldali lesz mindenhol a gond?
-
csadi0011
őstag
Sziasztok!
Asphalt Overdrive játékkal aki játszik és nincs gangje, nyugodtan beléphet a Mobilarena nevűbe.
-
Kicsirics77
veterán
Otp smartbank alkalmazás ios8.0.2 alatt minden indításnál feldobja a bemutató oldalt,azóta van amióta frissítették az alkalmazást,kissé idegesítő minden alkalommal kilépni,hogy használni tudjam a smartbankot.
-
lacy86
addikt
Futashoz melyik app-ot ajanljatok?!
( lehetoleg ingyenes legyen) meg ha mar van egeszseg app az iOS8-ban akkor tudja kihasznalni
-
Xpredi01
tag
Sziasztok!
Van-e olyan alkalmazás, ami RSS, Facebook, Twitter esetleg Instagram, Tumblr forrásokat tud egy közös folyamként megjeleníteni? (időrendben) Ha mindezt magazinos formában tenné az csak hab lenne a tortán.
-
Ragnar95
félisten
-
gabor0077
aktív tag
Melyik app-al lehet olyat csinálni, hogy pl egy videómba teszek robbanást, meg más speciális effekteket?
-
mondomén
őstag
Ingenyes a Fragment.
-
-
törölt tag
Ez a tini troopers másnak sem müxik? Valami szerver erroral kidob :/
-
Ragnar95
félisten
válasz
nylontacsko #16753 üzenetére
Beálítások>Mail,Kontaktok,Naptárak>Fiókok alatt rámész az adott fiókra>Mail napi szinkron
-
nylontacsko
senior tag
Sejtettem, hogy ilyesmi beállítás lehet a megoldás, na de ezt a beállítást hol találom?
-
erdoke
titán
válasz
nylontacsko #16747 üzenetére
Miennyi időre van állítva a telefonon a levél tárolás? Ilyet akkor szokott csinálni, ha csak az olvasatlan leveleket tartja meg.
-
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
Használja közületek valaki a Wunderlist appot és mellette még T-Mobile-os is?
Most vettem észre hogy 1 évre Pro előfizetést kaptam (egyébként $50), valamiféle Telekom Promotion keretében. Ezen felül egy emailt egy újabb 1 éves Pro redeem lehetőséggel.
Más is kapott ilyet? -
legiaap
félisten
Aki leszedte az új Assassins Creed-et mondja már meg nekem, hogy tényleg mind blowing-ra sikeredett?
-
SpongyaBob
veterán
-
nylontacsko
senior tag
Remélem jó helyen kérdezem....
Az email kliensbe egy hotmailes emailcím van beállítva.
Rendesen működik is.
De ha PC-n belépek a hotmail fiókomba, akkor a telefonról eltűnnek a levelek.
Ki lehet-e ezt valahol kapcsolni, (vagy be), hogy őrizze meg a telefonom a leveleket.
én nem találtam ilyen opciót.Köszi előre is a segítséget.
-
Edi77
őstag
Tudnátok javasolni olyan jegyzet appot, ami jelkódos, hangrögzítős ill. képeket lehet hozzá csatolni? Keep és Trello nem jönnek be.
-
to.ca
tag
válasz
Mela Kehes #16739 üzenetére
iCloud-os kontaktoknál teljes képernyős, egyébként (pl. Google) kicsi,mint eddig.
-
Mela Kehes
Topikgazda
Köszi mindenkinek! A szerkesztés mentés bevált!
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Amit az iOS 8 után adsz hozzá az egészen biztosan teljes képernyős lesz.. Magyarul ha 7 alatt adtad hozzá a képeket akkor vagy jó vagy nem, általában nem. 8-tól tuti.
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
válasz
a régieket szerkeszd. mentés után működni fog
---
(#16741) buci30: van csak a nagyon halvány
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz
Minden kontakt ugyanabból a forrásból származik?
8.0-ra még írták,h nem mindenkinek jó, de akkor lehet,h a 8.0.2 sem javította ezt. -
Mela Kehes
Topikgazda
válasz
SpongyaBob #16738 üzenetére
Nono! Nálam valakit teljes képernyőn mutat, valakit pedig kicsiben. Önálló gondolat vezérli.
-
Digital
addikt
válasz
Kicsirics77 #16735 üzenetére
Hol lehet beállítani?
-
arkades
senior tag
válasz
Kicsirics77 #16735 üzenetére
Na végre, ideje volt.
-
Digital
addikt
Sziasztok!
Ios 8.0.2-ben lehet a hívóképet teljes képernyőre kirakni?
Egy 4s-en szeretném használni ezt az opciót![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
De bosszantó hogy még mindig kilép a pinterest alklmazás, pedig már frissítették ios8-ra. Egyszerűen képtelenség képet feltölteni
-
Ragnar95
félisten
válasz
buci30 #16729 üzenetére
Offline-ból nincs olyan tudtommal, ami 2-nél több nyelvet támogatna, de a BitKnights szótárai a legjobbak offline-ból.
Online-ból nem nagyon találtam még jót, kb mindegyik a google translator szintjén van. -
törölt tag
Az ifile-ban ha icloudra feltöltök bármit, pl pdf vagy képek, akkor letölti ipadre ill iphone-ra, vagy pl a képeket megtudom nézni a fotók mappában (alap ios-es fotók appban) vagy a képeket csak idile-ban lehet megnézni?! A pdf-et nyílván megtudom benne nyitni.
-
buci30
addikt
Szótár programot vakaki tud ennél jobbat?
-
legiaap
félisten
A youtube nálatok is szar? Betöltök egy videót, látom, hogy a csík már majdnem a végére ért de mikor beletekerek akkor megáll és tölt. Tetű lassan. Régen nem volt ilyen. Ilyen kor megkérdőjelezném mi a fenének van az a szürke csík akkor. A HD videó betöltése meg katasztrófálisan lassú, pedig nem szar a netem.
Másik youtube appokban naná, hogy minden okés...[ Szerkesztve ]
-
samgar
őstag
Maildeck-et használja valaki?
-
-
lacy86
addikt
Ezt az egeszseg alkalmazast hasznalja valaki?! 😀
Ha igen akkor hogyan?! 😀 -
bigdady
nagyúr
Ingyenes a Runtastic Mountain bike Pro: [link]
-
törölt tag
Sziasztok.Nekem van már facebook-on IOS albumom.És az a kérdésem,hogy valamilyen úton módon,lehet PC-ről bele tölteni képeket?
-
válasz
buci30 #16699 üzenetére
Én akkor szoktam használni, ha pl nem ideálisak a fényviszonyok és azt szeretném, hogy máshol mérje a fényt, vagy ha letámasztom valahova sé 10sec múlva lőjön egy képet, valamint régebben ezzel javítottam fel a képeket is.
Az új frissített változatban több manuális beállítás érhető el, de még nagyon nem mélyedtem el benne. -
legiaap
félisten
Valaki elárulná milyen kamera app szerepel az iPhone-nál a lenti videóban?
[link] -
legiaap
félisten
Nem tudom mi ütött a yahoo weather-be de elkezdett jelezni. De, hogy ne legyen teljes az öröm csak iPad-en.
-
rekop
senior tag
Evernote-tal megoldható, hogy az emlékeztetők bekerüljenek a gyári naptár alkalmazásba? Azaz látszódjanak az értesítési központban is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fiio m15s dap hordozható zenelejátszó
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Nintendo Switch CFW okos! 32+64GB Dual Boot OFW+CFW Tinfoil Hekate + hordozó tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával