- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Oliverda #32991 üzenetére
Hat en ez alapjan ugy gondolom ,hogy igen:
Az egyik legfőbb, hogy tartalom tekintetében sokkal közelebb áll a klasszikus YouTube és a YouTube Music, a Google ígérete szerint a szolgáltatás a YouTube-katalógus kínálatával rendelkezik, vagyis a hivatalos számok, albumok, lejátszási listák mellett a remixek, élő koncertek, feldolgozások is elérhetőek - ráadásul nem csak hangos, hanem akár videós formában is
-
-
-
válasz
Oliverda #32598 üzenetére
Nem engedi a wallet-hez adni a kártyát a Monese app-ból,hibát ír ki.
Ehhez át kell állítani a régiót ugye,ahogy le van írva.Na már most amikor ezt meg akarom csinálni,akkor el kell fogadnom az általános szerződési feltételeket,ezután mindenféle adatot kér.Bankártya szám,kód,utca név,irányítószám,satöbbi...megpróbáltam beírni az eredetit,de nem fogadta el...szóval nem tudom átállítani a régiót más országra...egyébként egyesült királyság lett volna -
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
Oliverda #32508 üzenetére
Köszi még egyszer!
Ma meg is jött a Monese kártya, aktiváltam az Apple Pay-t is. Még nem fizettem vele, de alig várom, hogy kipróbálhassam.
Viszont a Curve nem akar összejönni, a regisztrációnál, miután kiválasztom a kártyafajtát, mindig hibát dob. Majd írok a supportnak, ha lesz időm.
Egyelőre marad csak a Revolut. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
Oliverda #26212 üzenetére
Igen, de 5s-nél ha ezt az opciót nem kapcsolod be, akkor megnyomod a home gombot, leolvassa az ujjad, majd megint meg kell nyomni a home-ot. Tehát van értelme használni a kapcsolót, mert érintés után egyből unlockolja akkor. Valamint felvillant értesítések esetén is.
-
-
Ragnar95
félisten
-
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Oliverda #22810 üzenetére
Ma ingyenes a Sleep Cycle
-
erdoke
titán
válasz
Oliverda #22600 üzenetére
Az király, náálam viszont az jött elő a legfrissebb OS és Outlook kombinációval, hogy akkor is eltűnik az ikonról a jelzés a levelezőből kilépés után, ha még van olvasatlan levél. Illetve amit a kolléga írt, hogy ha értesítésre tapizva akarom megnyitni, akkor szinte mindig kilép az Outlook. Nem nagyon jön ez össze a felvásárolt bagázsnak.
-
erdoke
titán
válasz
Oliverda #22389 üzenetére
WiFi-vel néha akad probléma, különösen frissítések, visszaállítások után. Pl. megszűnt a folyamatos csatlakozás ugyanazon az otthoni routeren, mindig élesztéskor kereste és csatlakozott. Ilyenkor nálam az adott hálózat törlése (elfelejt) és az újra csatlakozás oldotta meg a problémát.
-
gyuromoj
veterán
válasz
Oliverda #21873 üzenetére
Elvileg csökkentették benne a helyigényt, a 8GB-os tulajok miatt.
Itt le vannak írva a fontosabb dolgok. -
erdoke
titán
válasz
Oliverda #21287 üzenetére
Küldő oldalon dől el. Nálunk 8 készülék van 1 Apple ID alatt, így oldható meg, hogy külön használhatóak legyenek iMessage-re és FaceTime-ra.
Ha sima SMS-ről van szó, akkor nem szóltam, azt illene egy folyamba rendezhetővé szervezni, hiszen nem állítható küldő oldalon. -
Ragnar95
félisten
válasz
Oliverda #21212 üzenetére
Akkor ott nálad valami nem okés. Vagy az az eset áll fenn, amit szintén leírtam,h sz@rul írták meg az appokat és nem cache-ként tárolják az adatokat...A FB-nál pl erre nagy az esély, mivel egy hulladék az egész app...
Amúgy emlékeim szerint iOS6-ig bezárólag volt lehetőség külön a dokumentumok és adatok törlésére minden appnál, aztán csodálkoztam is,h ezt miért szedték ki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest