- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz
#99546112 #21862 üzenetére
Semmi értelme ezen appoknak, csak kerülőutakon tudják lekérdezni a szabad RAM mennyiségét, mivel alapból a rendszer ezt nem mondja meg az appoknak, így egyik sem 100%-osan pontos. Ez amúgy sem droid, semmi értelme figyelni a RAM mennyiségét, a rendszer elég jól kezeli azt magában.
-
206 cc
senior tag
válasz
#99546112 #21862 üzenetére
Lehet,hogy számtanilag nagy az eltérés de a rendszer mindig a lehető legtöbb memóriát használja még sem akad, lagol.....szóval ez csak egy viszonyítási szám a kijelzőn ami épp az aktuálist mutatja.Ne foglalkozz vele...ez nem android hogy 'hűha elfogyott a memória!!!!!....most mi lesz?????"
-
Ragnar95
félisten
válasz
#99546112 #21016 üzenetére
Nincs feltörhetetlen rendszer, a konzolokat is fel tudták eddig mindig törni idővel, márpedig azok jóval keményebb diók, az a fő kérdés, hogy legális megoldás lesz-e, hiszen az USA-ban jelenleg legális a JB, viszont nem mindegy, milyen módszerrel érik azt el, nem használhatnak ki bármit, ha legálisan akarják azt tartani.
-
szezso15
addikt
válasz
#99546112 #20997 üzenetére
Puff, ez nekem, régóta Androidot használó egyénnek elég meglepő, de rendben van, álmomban se gondoltam volna erre...
Mondjuk bennem az is bennem van, hogy Androidon simán beakadhat egy-egy alkalmazás, ami aztán pörgeti a procit ezerrel (mostanában is van ilyen pedig Nexus 4-em van gyári Lollival) és ha kevés a RAM, akkor piszokmód be tud lassulni a zöld robot...
De köszönöm, majd figyelek!
-
nauro
aktív tag
válasz
#99546112 #20702 üzenetére
Nekem olyan beállítás kéne, hogy pl telrol felrakott képeket nyugodtan tömörítse, de amit mondjuk gépröl töltök fel tükörreflexessel, ahhoz már ne nyúljon hozzá. Köztes megoldás kéne, nem pedig vagy semmit sem tömörít, vagy mindet. Most apple megoldását tesztelem, aztán kiderül.
-
erdoke
titán
válasz
#99546112 #20702 üzenetére
Ezért használtam anno Everpixet, majd PictureLife-ot, mert azok automatikusan megoldják a csoportosítása, forgatási és egyéb anomáliákat. Ömlesztve töltöttem fel először ~9 év összes digitális képét, majd azóta minden mobil eszközről, illetve NAS-ról automatikusan pakolja felfelé a kliens alkalmazás. Reggelente küldenek egy pofás emlékeztetőt, mi történt az adott napon az elmúlt bő 13 évben.
-
nofi
addikt
-
Kommy
veterán
válasz
#99546112 #16859 üzenetére
biztos, hogy nem. Kipróbáltam létrehoztam egy új dokumentumot, beleírtam elmentettem és a másikon meg is jelent, sőt után megnyitottam módosítottam és még mielőtt tudta volna frissíteni megnyitottam a másik készüléken vártam míg lefrissíti és a változások is bekerültek a megnyitott dokumentumba.
Amúgy ha gépről nézed weben akkor sem megy, tehát weben létrehozol valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Dell R630/R730XD SSD NVMe PCIe Extender (0GY1TD) + Kábel (0K9TVP) Kit
- Apple Watch Ultra, Gen 1
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest