- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwire
őstag
Gondoltam erre is, de telefonon szerkeszteni az excelt bajosnak találtam eddig, meg hónapról hónapra hosszúnak. Reméltem, hogy van egy ilyen app. Találtam egy iCost nevezetűt, de valahogy normálisan beállítani nem sikerült, ráadásul néha kínai szöveg jön fel, ami nem nagyon tetszik.
-
-
tylerddd
veterán
Nincs külön tablet verzió, ha telefonra leszedted, akkor majd tabletre is lejön.
Nem tudom, h volt-e már róla szó, de ha leszedik 10 nap múlva, akkor frissítés sem lesz hozzá, igaz?! Ez iOS frissítés után akár probléma is lehet. Sajnos már jártam úgy, h megszűnt a támogatottsága több drága szótár appnak és az új iOS-en nem ment, hiába volt ott a Purchased elemek között. Persze a Flappy Bird az jó volt
-
arkades
senior tag
Nem, oda sajna nem. Emailben tovább lehet küldeni. Viszont most kerestem a store-ban az appot de nem találom. Olyan létezik, hogy egy régebbi appot törölnek a store-ból de ha már valaki letöltötte, akkor megmarad a készülékén? Mert más magyarázatot nem tudok elképzelni.
-
lacy86
addikt
Nekem csinalt olyat a frissites elott , hogy hivtam az illetot es mikor felvette akkor szetkapcsolt!
Akkor elerheto volt , de nekem azt mutatta hogy nem elerheto.
Nalam ezek jelentkeztek
Most frissites utan eddig meg nem tapasztaltam ilyet ( mondjuk meg tegnap volt update , szoval ... )
De remelem hogy tuzetesebben foglalkoztak ezzel a hibaval.(#14584) Qru
Akksirol nem tudok 100%-os velemenyt adni , mert nalam alap 1 nap az akksi ( lassan cserelni kellene)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali fotós kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Motoros topic
- Bittorrent topik
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7-1185G7/48GB/512GB SSD Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- Egyedi ékszerdobozka
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest