Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci30
addikt
Kép és video félj átküldésre a PhotoSync használom.
Mindenre van iOS-OSX-Win-Android -
legiaap
félisten
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
-
PumpkinSeed
addikt
Olyan kérdésem lenne, hogy a YT alkalmazását meg lehet valahogy oldani, hogy háttérben is tolja a videót? Szeretnék legtöbbször zenét hallgatni illetve mást is csinálni, de nem megy, mert nem tudom betenni háttérbe. Előre is köszönöm.
-
Melyik (akár fizetős) RSS vagy hasonló "összegyűjtöm a friss posztokat" olvasót ajánljátok?
-
legiaap
félisten
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Kipróbáltam, működik.

-
vadászcsiga
félisten
válasz
legiaap
üzenetére
Klassz köszi. Már próbálom is.
szerk: működik. Szimpla wi-fi file transfer. Én eddig a Photo Transfer App-ot használtam. Az nem ilyen swipe-os és nem is ingyenes.
-
legiaap
félisten
Na ilyet sem láttam még: [link]

-
Drachoo
senior tag
Sziasztok!
Ti látjátok az App store-ban a Tiny Death Start? Egyszerűen nem találom. :/
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
14 év kereskedelem alatt sok demagógia ragad az emberre

Amúgy az Apple megoldása tényleg sz@r, droidon megveszed, ha nem jó valamiért, vagy nem tetszik, simán visszakérhetem a lóvét asszem két órán belül (amikor én használtam, akkor még fél óra volt)
-
madgie
titán
válasz
Tibee86
üzenetére
"Kereskedelemben is ismert a 3 napon belüli pénzvisszafizetés.
Ismert, mindeneki hallott már róla.
"Arról már kevésbé, hogy felnőtt ember jobb esetben felelősséggel csinálja a dolgait.
Jó, az app store pont kivétel, mert ott aztán zsákbamacska sok minden, próbaidő meg nyista.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Csak gondoltam, ha már beszóltak érvelhettek volna már ezzel inkább.
Kereskedelemben is ismert a 3 napon belüli pénzvisszafizetés.
Ismert, mindeneki hallott már róla.
-
vadászcsiga
félisten
-
AMATŐR
őstag
Reggel a Class FM rádióban volt szó egy matematikai app-ról, amelyikkel elég a feladatot lefényképezni és nem csak a végeredményt adja ki, de a megoldás folyamatát is. Nem tudja valaki, mi ennek az app-nak a neve?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Mondjuk tényleg igazán lehetne valami 1 órás refund lehetőség. Én is vettem már gagyit, de nem volt kedvem levelezgetni párszáz forint miatt.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Véletlenül.

Jelszóra nem kérdeztek rá, hogy azt is véletlenül írtad-e be?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Vasinger!
üzenetére
Az a lényeg hogy más ok miatt kérd vissza a pénzt mint az előzőnél. Én kétszer hivatkoztam arra 1 éven belül hogy véletlenül nyomtam meg a buy gombot, először visszautasitottak hogy jobban figyeljek. Válaszoltam hogy nem érdekel a nyomoruk adjak vissza a pénzem. Sikerült de semmi garancia nincs hogy te is visszakapod. Egyéni elbírálás van.
-
Vasinger!
nagyúr
Meg szeretnék venni egy viszonylag drága Appot, de nem biztos, hogy tetszeni fog. Free verzió pedig nincs belőle. Ha megveszem és nem tetszik, akkor van rá mód, hogy visszakapjam a pénzemet refunddal és az appot is visszaadom?
Egyszer csináltam már ilyet, a kérdés az, hogy ez minden esetben működni fog?

-
buci30
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Félre ment

-
buci30
addikt
Megvan az i6 nagyon komoly
Elmegy egy kezesnek épp határ de jó!
Még teszt alatt van de eddig nagyon tetszik.
Az 5s is teljesen jó sebeségbe nekem de ez még gyorsabb lett
OneDrive probáltam de olyan lassan tölti fel a képeket hogy az valmai szánalom. Dropbox sokkal gyorsabb.
-
r3dsnake
nagyúr
A dataman fizetős változata tud olyat, hogy adott appok forgalmát ne számolja?
-
Mela Kehes
addikt
Mail programban tudtok segíteni? (a gyárin kívül)
Próbáltam már sokat, legtovább talán a Molto-t, most újra felraktam a Boxer-t. Ha valaki többet próbált már írjon légyszi egy listát sorrendben. Köszi! Esetleg előny-hátrány is jó lenne. -
törölt tag
Most megtetszett a kugli drive, csak azt sajnálom hogy nem lehet több file-t egyszerre kijelölni. :/
-
használja valaki az icloud photo library-t? érti valaki az értelmét?
a cloudba feltölti original felbontásban a képeket, a telefonodon meg otthagyja az alacsonyabb minőségűeket - így párhuzamonsa telítődik a cloud és a telefon is. ha a telefonról törölsz, akkor a cloudból is törlődik.
mire használható ez?
nem egyszerűbb továbbra is Flickr-t vagy Dropboxot, OneDrive-t használni?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Linkelni tudsz róla, csak ilyen hülye webalbumos módon. (Pont mint a dropboxnál, ha nem a public mappába húzod.)
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nincs direkt link OneDrive-nál csak webes oldal. Ez engem baromira zavar, mert nem tudom beágyazni sehova.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Igen van benne simán fut háttérben.
Elég sok mindent adnak ha előfizetsz rá: [link] -
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Van public mappa azt az ott lévőket mindenki láthatja. De amúgy meg te adod meg az egyes mappákhoz ki nézheti, szerkesztheti a cuccokat benne.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
nylontacsko
üzenetére
Lehet erről a onedrive-rol rendesen képet linkelni mint dropboxbol? Html linkre is gondolok. Nem kell annak is regelni aki csak úgy szimplán meg akarja nezni?
-
br4adam
aktív tag
válasz
nylontacsko
üzenetére
Nekem is a OneDrive vált be legjobban, szintén ajánlom.
-
törölt tag
Nemtudna valaki hogy a retek Box miért úgy jeleníti meg úgy a képeket,hogy ha megnyitok egy képet akkor lerontott minőségben jeleníti meg,viszont ha egy minimálisat is zoomolok a képre akkor jeleníti meg csak eredeti minőségben. Más is tapasztalta ezt a hibát, vagy nem nagyon használjátok kép tárolásra? Én nem találok egy normális képtároló helyet. Flickr kalap sz@r, dropbox hagyuk, a box jó lenne de ez a bug zavaró nem kicsit, kugli drive már nem lenne rossz de 15GB kevés, meg alapból gagyi az egész kinézetileg. Szóval gőzöm sincs mi lenne a legjobb.
-
SonyNex7
senior tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Köszi
-
aizen92
addikt
még mindig jól látom, hogy nem látok, prediktív magyar billentyűzet, vagy magyar bill. kiosztású appot ?

Mikor ébrednek fel a fejlesztők?
-
SpongyaBob
veterán
Nem tudom volt-e már. Névnap a noti centerbe
[link] -
Ragnar95
félisten
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Utána kell nézni, de abban sem vagyok biztos,h az az 50 nem szoftveres ISO csak...
Mobilon semmi értelmét nem látom, főleg,h ISO 100-200 között semmi különbség nincs, nappal meg afölé úgysem emeli az automatika. -
SpongyaBob
veterán
válasz
Ragnar95
üzenetére
Én látom az ISO-nak is. Nem azért hogy világba emeljem, épp ellenkezőleg hanem hogy mindig a legalacsonyabban tartsam (ISO 50 ugyebár) Mert a fényviszonyok miatt lehet, hogy akkor is megemeli az automatika amikor nem is lenne rá szükség. DSLR és m4/3 vázakon is majdnem teljes manualban fotózom.
-
Ragnar95
félisten
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Mivel nagyon szűk az ISO sáv és 400 fölött már használhatatlanul zajos, így azzal semmi értelme szórakozni. Egyedül a záridő állításának látom értelmét, ha művészkedni akar az ember hosszú záridővel, hogyha ISO-t kell emelni, úgyis elvérzik az iPhone kamerája...
-
legiaap
félisten
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Nagyon halovány a különbség. A gyári általában amennyire vérszegény a beállításokban annyira jól belő mindent. Itt nem kell mókolni a beállításokkal, hogy jó eredmény szülessen.

-
legiaap
félisten
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Én most a Manual Cam-et használom, de szinte ugyanazt az eredményt hozza, mint a gyári kamera automatán.
-
SpongyaBob
veterán
Melyik a legjobban ajánlott fotó app amivel teljesen manuálisan lehet mindent beállítani?
-
legiaap
félisten
válasz
nylontacsko
üzenetére
Leemelik a megadott kártyádról havonta.
-
nylontacsko
senior tag
Az iCloud tárhely havi díját automatikusan leemelik, vagy utalgatnom kellene?
-
legiaap
félisten
Na ma megint elkezdtem használni az Argus appot. Felvettem pár csinos csajt havernak.

Gyalogoltam vagy 8 km-ert, közben nem lőttem ki az appot a háttérből. Merített rendesen, meg a térképre is elég cikk-cakkban rajzolta ki merre jártam. Tesztelni fogom másik appal is, hogy mennyire pontosan követi merre járok.
Tegnap este az alvásomat is rögzítettem az app-al. Nem tudom mennyire lett jó az eredmény, de azt nem vette észre, hogy kétszer is felkeltem. Ja és alvás rögzítéskor be kell állítani ébresztőt is és az appnak futnia kell. Ez gáz.
Szóval van miben javulnia még mindig.
Ha másik pedometer adatait szinkronizálom be akkor meg duplán fogom látni az adatokat. Látni fogom azt amit az app mért plusz azt amit a külsős cucc. Ez is gáz. Írtam a fejlesztőknek, de b@sznak írni. -
Oliverda
félisten
Esetleg tud valaki a Kitchen Storieshez hasonló, magyar nyelvű appot?
-
törölt tag
iCloud-os emalről mi a véleményetek? Jól használható? Illetve hol tudom megnézni, mi a jelenlegi icloud-os mailcímem? Valahol egyszer már rábukkantam

Valamint hova menti az archivált leveleim?! Gondolom az 5GB-os tárhelyemre. -
legiaap
félisten
Végre megjött a Flickr iPad verziója is.

-
erdoke
titán
A cég befizetett az iPass nevű szolgáltatásra, ami utazáskor könnyíti meg a WiFi hálózatokra csatlakozást. Emellett adatbázist is tartalmaz, illetve megmondja, merre találsz ingyen (vagy iPass-szal ingyenes) hálózatot, számolja a mobilnetet, stb.
Nem is ez a lényeg, de az egész váratlanul jól működik, és nem értem, hogyan. A Beállítások - WiFi alatt megjelöl hálózatokat ("Check For iPass"), és az értesítési sávban leugrik, hogy nyissam meg az appot a bejelentkezéshez. Valaki esetleg ismeri a trükköt, amivel ennyire be tud épülni az OS-be? -
Hi skacok,
tudnatok valami jo appot modani a budapesti tomegkozlekedessel kapcsolatban?
Arra gondolok, hogy megadom A es B pontot, aztan kilistazza mivel mehetek.Koszi.
-
törölt tag
Frissített valaki tegnap Godus-t?
-
lacy86
addikt
Lepesszamlalo app-ot tud valaki ajanlani?!
( esetleg pluszba egy-ket erdemes health app. is johet
) -
oszi666
őstag
Sziasztok egy olyan gondom lenne, hogy ipad 3 ios 8.0.2n a chromenal nem oke a billentyuzet. Ha barhova akarok irni, akar egy oldalon belul kitolteni egy mezot vagy a keresobe vmi bepotyogni a felso csik mintha racsuszna a billentyuzetre es a legfelsobb billentyuzet sort nem latom. Ez csak a chromenal van, gyari billentyuzettel. A chrome es az ios is a legfrissebb, reinstall nem segitett, es erdekes modon a telomon, iohone 5cn kifogastalanul mukodik a chrome
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A másik teló itthon egy WP. Csak a szokásos. Nincs ilyen app. 

Nagyon komoly!

) ( attol meg johet ajanlas health appokra )
)