Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redeckt
tag
Ingyenes a Dark Lands!
Szép, igényes produktum. Itt a Trailer!
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Neked ez kell: Katt
Ez szerintem tudja azt, amit Te szeretnél. Egyedül a mappák nincsenek túl jól megoldva, de megszokható.
Más:
Melyik dokumentum olvasó/szerkesztő a legjobb? XLS,PPT és DOC formátumokat kéne ismerjen és azokba jegyzetelni, kiemelni, megjegyzéseket írni stb.
-
-
bigdady
nagyúr
Ajánlom mindenkinek, nem pénz érte
: [link] -
erdoke
titán
válasz
Kalandor
üzenetére
Itt is van egy halom kiváló PDF olvasó, csak éppen te ingyenest kértél. Én viszont nem emlékszek, melyikért fizettem, és melyik volt ingyen. Bár ami adott napon ingyen volt, az most simán lehet fizetős is. A GoodReadert pl. 0.89-ért megvettem, de van még pár hasonló, amiért 2-300 Ft-ot nem sajnáltam, de 5-10 eurót nem adnék érte.
Olyat, ami mindig ingyenes, és teljesítené a feltételeidet, nem ismerek, mert éppen a fentebb leírtak miatt nem is kerestem. -
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
erdoke
üzenetére
Ez a baj, így kényelmetlen
A Kindle elosztása a világbajnok egyszerű kezelésben.aizen92:
Akkor egy ebook olvasót kéne keresni neked, azokban van ilyen funkció és általában a pdfeket is olvassa.
Köszi, van az is, de PDF-ben a kindle gagyi és lassú.Lényeg a lényeg: volt Nexus 7-em, és azon Android elérhető volt egy halom PDF olvasó, aminek a beállítási opcióinak mennyisége egy Wordével vetekedtek, és zavarbaejtően hosszasan rendkívül szépen be lehetett állítani azokat a dolgokat, amiket leírtam (tap areas, hot areas, zoom options, stb), ami által nagyon gyorsan és kényelmesen lehetett olvasni és keresni.
Pl. a zoom lehet ugyan widht vagy height, de ha van smart, akkor mindig ahhoz passzítja, hogy a legtöbb látszódjon. Sokkal kényelmesebb, mint oldalaként állítgatni.
És azt hiszem az is vitán belüli, hogy egy centis csík helyett kényelmesebb a kijelző 90%-át lapozásra használni. Ha meg az opciók kellenek, könnyen megtalálható a képernyő tetején egy centis csík.Ezekszerint iOS alá nincs ilyesmi, vagy nem ismert, vettem az adást.
-
oszy
veterán
eladásnál csak az iPhone keresést kell kikapcsolni ugye?

-
aizen92
addikt
Van olyan alkalmazás amivel meg tudom nézni milyen eszközök vannak rácsatlakozva a wifire ?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Én Fixen Pest megyére állítottam be, nem a közelemben lévő értesítésekre. Meg engedélyezni kell neki a push üzentet is a beállításokban nézzed meg, hogy nincs e kikapcsolva.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Én iPad-en használom, tökéletesen működik, kicsit talán sokat is értesít, mint kéne.
-
SpongyaBob
veterán
Használja valaki a VÉSZ appot? WP-n nagyon szerettem fél órával előtte mindig jelzett ha jött a vihar vagy ha valamilyen meteorológiai riasztás volt, sőt páromnak jelez naponta többször is (WP) ilyen időben, de nekem iOS-en meg sem nyikkan amióta megvan az 5s.
-
Redeckt
tag
válasz
Kalandor
üzenetére
Zoom, tipitapi, nigth mód, go to page, jumping multiple pages funkció stb.
Scroll mód opcióid: Single Page, Continuous vagy Automatic mód
"Continuous: Swipe up or down on the screen to change pages.
Single Page: Swipe left or right to change pages, or tap the right or left document edge." -
Edi77
őstag
Ezt nem hiszem el! iTuneson nem frissítettem az időképet, erre fel most az újat tette fel a telóra

-
törölt tag
Én annak örülnék ha a mail alkalmazás 15percnél kisebb lekérdezést is tudna.
-
galaxys80
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Na arra én is.

-
galaxys80
veterán
Frissült az Időkép!

-
erdoke
titán
Nem nagyon tudom leírni, mert kb. 2 éve adtam hozzá a MS fiókom naptárához a névnapokat. Azóta működik, pedig a naptár értesítéseket nem szoktam állíttatni. Most az iPaden megnéztem, és a Sunrise teszi ki az értesítések közé. Reggel a zár képernyőn is meg szokott jelenni.
(#16341) Kalandor
Kapásból rávágják, hogy Documents by Readdle, de amikor ellenőriztem a beállításoknál, hogy valóban lehet váltani a függőleges és vízszintes görgetést között, egy bizonyos Readdle PDF Expert van kiválasztva alapértelmezett megjelenítőnek. Ilyen app nincs az iPademen, úgyhogy arra tippelek, a Documentsbe van építve. Magyarul tud mindent, amit kértél.
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
Egy jó PDF nézegető kellene:
- ingyenes és reklámmentes
- kicsi, gyors, sallangmentes
- beállítható, hogy a következő oldal az scroll vagy egyszeri lapozás oldalra (fontos, hogy az is, hogy egyszeri tap-re lapoz, nem csak húzásra!)
- állítható, hogy hogyan zoomoljon (width, height, smart, beállított, stb)Androidra simán volt ilyen, remélem iOS-re is van.
A TinyPDF már majdnem jó, van benne vízszintes scroll is, de tap-re nem lapoz csak swipe-ra és a zoom beállítása szegényes. -
Wlac
Ármester
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Kösz, csak a legalapabb módszerre nem gondoltam...
-
Wlac
Ármester
Mercury böngészőben hogyan lehet törölni valamit a könyvjelzők közül?
-
aizen92
addikt
Beteg cucc! ios8 GIF küldő bill. !!! Zseniális!
-
Paloczi95
tag
Meg lehet azt oldani valahogy, hogy a gyári naptár alkalmazás az adott napi névnapot minden reggel kitegye nekem a lockscreenre szalagként? A névnapok már importálva vannak, csak maga az értesítés kellene, hogy ne kelljen mindig megnyitnom az alkalmazást.
-
nofi
addikt
iOS8 GM-esek, hogy aktiválható a diktálás pl. imessagenél?

-
törölt tag
iCloud drive-ban lehet majd PDF-et megnyitni? Pl én most úgy olvasok PDF-et, hogy feltöltöm box-ba és ott lapozgatom, na ilyet lehet majd idrive-ban is?!
-
törölt tag
Próbálta már valaki?
[link] -
erdoke
titán
válasz
Vasinger!
üzenetére
Most éppen ingyenes a MyScript Smart Note, nézz rá.
Egyébként túl sok van ahhoz, hogy akár csak késztetést éreztem volna, hogy kipróbálnám őket. A Notes Plus, a UPAD és a Noteshelf is fent van az enyémen, de egyiket se igazán használom. Másik tucatot már rég letöröltem... -
Vasinger!
nagyúr
válasz
HardRic
üzenetére
Kérdés, hogy a moving forward időben vajon mennyit jelent. De szerintem úgy is lesz n+1 ilyen billentyűzet most az elején, akciózva ingyenesre, szóval lesz választék bőven.
Én iPad-re olyan bill-t akarok, ami teljes magyar kiosztással rendelkezik, simán elférne szerintem.
-
HardRic
addikt
Na b*zmeg, a startnál még nem lesz magyar nyelv.
https://twitter.com/swiftkey/status/509984050745212928 -
HardRic
addikt
válasz
Rage47
üzenetére
Nekem annyira nem rossz iPaden, mert 10 ujjal gépelek rajta és az ékezeteket is gyorsan be lehet vinni (autocorrectet egyáltalán nem használom) de azért jól fog jönni ha ezt még megfejelik a swiftkey féle jósolással. Alig kell majd pötyögni. Egyedül azt nem szeretem benne hogy az igekötőket nem igazán tudja, ebben a Swype mindenképp jobb.
-
danilla
őstag
Győr, Sopron, Mosonmagyaróvár, Pécs helyi buszmenetrend app: NextRide Your Local Transport App
-
Vasinger!
nagyúr
A következő appokat keresem iPadre:
1. Olyan PDF/PPT/Word kezelő app, amelyben lehet megjegyzéseket rakni pdf-re,diára, word filba, lehet szerkeszteni is benne, legyen kiemelő funkció, rajzolás stb.
2 . Kézírást felismerő app, lehetőleg magyarul is, speciális karakterekkel együtt. Vagy csak simán olyan szövegszerkesztő amiben van képletszerkesztő és sok szimbólum
Több alternatívát is elfogadok!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- MSI Z390 Tomahawk + Intel I7 9700K + Be Quiet torony + 2x16GB DDR4 3000Mhz (Garancia)
- ZOTAC RTX 4080 16GB AMP Extreme AIRO
- Transcend ÚJ 512Gb nvme m.2 2280 SSD
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
( vagy van, aki megveszi? )

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hogy állítottad be ha megkérdezhetem?