Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shame21
tag
Én már 1-2 éve egy ipad pro-ra szeretnék beruházni de megvárom az idei új modelleket. Bár amit rebesgetnek hogy 1500 dolcsitól fog indulni az elég ijesztô azért az oled miatt nem lehet duplája az ár. Hacsak az nem az ipad ultra ára lesz. Nekem van egy ipad mini 2 retinám mai napig jól műkszik. Nemrég kaptam rá az online képregény olvasásra ahhoz kéne egy 11 inches pro meg filmezés és játék főleg ha utazok meg itthon a 12,9-et kicsit nagynak találom a mini meg kicsi így a 11 marad. Ha futna rajta win van mac os akkor egy 11 pro maga lenne a tökéletesség számomra. 😂
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest