- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
Black83 #47707 üzenetére
Most akkor Mini6 vagy 7?
Azért iPadenél az ütni vágni részt kerülnám, főleg egy 10es iPad a nagy kijelzővel könnyen törhet.
Nézd meg a tartód milyen súlyt bír stb. 195 VS 250 gramm, van eltérés bőven.
Tabletet eléggé komolyan rögzítéssel raknám be, nehogy útközben le essen amit megpróbálsz majd elkapni aztán abból legyen a gond.
-
Parson
addikt
válasz
Black83 #47699 üzenetére
Erre a (fö)célra én speciel a mérettöl tenném függövé... eképpen pedig erre a célra a képernyöméretben egy mini is elég lenne + könnyebb lenne (fizikailag) telepiteni is és ki-be kapkodni, ha nincs rá szükség a kocsiban, viszont másra kellhet épp... + mivel újabb, hosszabb távon támogatott is marad. De mindez csak az én véleményem.
-
Shame21
tag
válasz
Black83 #46962 üzenetére
Asszonynak vettem mert kellett neki valami ami nagyobb mint a teló, de kisebb mint egy 10-11 ciolos cucc. Nincs tervben a csere erőben tudásban ugyanaz mint az iphone 13 és abban még 2-3 év simán van. Szerintem max ipad mini 8 vagy 9 lesz mire lép annyit előre a mini hogy kelljen csere. Ha valami jobb kijelzőt kapna a mini 7 akkor talán, de az előre láthatóan nem lesz.
-
Årpi
őstag
válasz
Black83 #46667 üzenetére
Simán használható lesz még a 10-es évekig. Az AI funkciókat nem kapja meg, de ki tudja, hogy azok egyáltalán mikor lesznek elérhetőek az EU-ban. A kiszivárgott infók alapján tényleg az A16 kerülhet az 11th gen-be, ami az iPhone 14 Pro és a sima 15 modellekbe volt, de papíron az sem támogatja jobban az AI-t, mint a 10-es processzora. RAM remek kérdés, valós esély lehet a 6GB. Ha nem annyira sürgős, én azért megvárnám a szeptemberi keynote-ot, bár lehet megvárja az Apple a szokásos októbert.
-
Handball94
senior tag
válasz
Black83 #10946 üzenetére
Bár nem tudom, hogy pontosan milyen áron adná a szolgáltatód, de Ipad Mini3-at nem vennék, mivel hardveresen ugyanaz mint a Mini2 (az egyetlen különbség a TouchID), ami szerintem nem éri meg a felárat a Mini2-höz képest.
Az hogy mennyi év van még a Mini2/3-ban jó kérdés, én azt érzem a Mini2-n hogy lehet az iOS10 már sok lesz neki, de iOS 9.2-n nekem tökéletes.
Ha több mint 2 évre tervezel - amennyire lehet tablet/ipad fronton ilyen időtávra - és mindig szeretnél a legújabb iOS verziókra frissíteni, akkor inkább Mini4.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Crypto Trade
- Trollok komolyan
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- További aktív témák...
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest