Hirdetés
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Macrodroid
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerencF
kezdő
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Ha rám céloztál, én nem vitatkozom. Véleményt cserélek és szerintem a másik “friss reg” is így gondolja.
Veled viszont vitatkoznék. De mielőtt gyorsan rákattintanál a “jelentem” gombra, azért leszögezem, hogy nem harcolok, nem veszekszem, hanem vitatkozom. A vita jelentése: két vagy több személy szellemi küzdelme szóban vagy írásban érvek és ellenérvek felsorakoztatásával egy kérdés eldöntésére, egy álláspont kialakítására, lerögzítésére.
Ezt azért írtam le, mert sokan nincsenek vele tisztában és azt hiszik, hogy a vita az egy rettenetes dolog, holott nem kell mindenkinek mindennel egyetérteni még egy szakmai rovatban sem.
Szóval megkérdezném tőled tisztelettel, hogy két “friss reg” miért is ne vitatkozhatna? Valamint te mennyivel tartod magad többre nálam, vagy a másik “friss reg”-nél csak azért, mert te “őstag” vagy? Ezért a PH rangért te akciósan kapsz valamit a boltban? Ezek szerint ha én azt írom, hogy a “fű zöld”, akkor arra itt bárki félre vont szájjal hitetlenkedve néz, mert én friss reg vagyok, de ha te leírod, hogy a fű az bizony piros, akkor mindenk elismerően bólogat, mert te “őstag” vagy? Vagy mire gondolsz pontosan? Köszönettel várom válaszodat, már ha tegezhetlek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- PlayStation 1 / 2
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- Bundle topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Synology NAS
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- BMW topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple Pencil USB C bontatlan
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs