- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DGery
aktív tag
Szerencsére nem esett le sosem
De szerintem kisebb eséseket ki kell h bírjon, mint bármelyik másik hasonló felépítésű tok esetén...
Amúgy a tokok gyártása tapasztalat alapján már a megjelenések előtt elkezdődik (a neves gyártóknál, akik kapnak mintadarabokat az Apple-től), szóval hamar lesz hozzá tok dögivel -
DGery
aktív tag
Szia!
Én ilyen tokot használtam egy időben (igaz iPad9-en),. A hátsó gumi miatt nem fog csúszkálni, és sokkal kényelmesebb is tartani, mint behajtott hüvelykujjal.Esetleg alternatíva lehet EZ a megoldás is
-
nonsen5e
veterán
Oh, kár érte.
Az a probléma, hogy direktben az file lementést sem tudom megoldani vele úgy, hogy azt használni tudjam. Mármint vagy lementi magának privát használatra és akkor megmarad a belső állapota és akkor a filerendszerben nem látszik, vagy exportálhatom .tiff / .psd állományként, amiket meg tud nyitni ugyan, de másik rajzba beszúrni pedig úgy tűnik csak .jpg / .png-t enged. Jobb híján azt csináltam, hogy icloud-ból gépen photoshop megnyit, konvertál, majd png-t vissza a táblára, de az úgy elég meh...Ahogy nézem youtube videók alapján Procreate tudja ezt a funkciót. Ha valamilyen iPad-en működik, akkor az összesen működni fog, vagy szoktak ios-en olyan limitek lenni, hogy esetleg tök más buildje van az appnak az iPad 99 pro max mega ultra super giga-nak mint a sima tavalyi alapmodellnek?
-
-
Ha marad annyi. Elég sok dolog tud még helyet foglalni. Pl icloud fotók helyi cache, még akkor is, ha optimalizált verziók vannak a gépen. Levelek, alkalmazások cache-ei, elég sokat meg tudnak enni. Nekem pl. optimalizált fotókkal együtt az icloud fotókönyvtár helyi cache-e elvisz majdnem 20 gigát. Az ilyenekre is érdemes gondolni.
Emellett én úgy látom, hogy a tervezett felhasználásra nem kap semmi pluszt az ipad pro-tól, tehát feleslegesen áldozza fel a nagyobb tárhelyet, és majd kezdhet beosztani.
-
Ha 4 sorozat a gyereknek közel 80 giga, akkor lehet, hogy jól jön. Nem tudom, hogy az air 2022 rendszere mennyit foglal, nekem a 11” pro-n csak a rendszer 9 giga. Ha még néhány rajzfilmsorozat a gyereknek, akkor lassan közel lehet az a 128. Plusz még ő is használná, két személy cuccainak még több hely kell. Látod de fura, mert te is magadból indultál ki, hogy 56 giga helyed foglalt, miközben a kérdező kapásból ellőtt közel 90 gigát egy példálózó jellegű felsorolással.
Akkor az miért is észszerű neki, amit te írsz? -
Direkt kétszer írtam, hogy a saját szemszögemből indulok ki, hátha úgy feltűnőbb: az én véleményem: én ezekből az Air 2022 5G 256-ot venném.
Szerintem (figyelem! Saját vélemény, saját szemszögemből!), a tárhely soha nem lehet feleslegesen nagy egy olyan gépben, amely utólag nem bővíthető. Ha a felhasználási cél utazás közben filmek nézegetése is, akkor jól tud jönni a nagyobb tárhely. A Pro hardveres képességeire nem biztos, hogy szüksége lenne, szerintem (figyelem! Saját vélemény!) a 2022-es air-é se rossz. Igaz, a 11” pro-nak 4 hangszórója van, de legvalószínűbb hogy filmeket fekvőben néznek rajta, és úgy az air is biztosan sztereo, de nem próbáltam. Nem tudom, hogy filmnézésre, 1-2 oktató játékra miért venné meg a fele akkora tárhelyű, de nagyobb teljesítményű ipad pro-t, én a magam részéről úgy gondoltam (figyelem! Ez is saját vélemény!), hogy a nagyobb tárhelynek nagyobb hasznát veszi. De persze lehet, hogy tévedek.
-
Noukoum
veterán
-
Noukoum
veterán
Kb. 10-szer ejtettem le az ipad promat (2022) csempére, a kerete sérült meg lett néhány nagyobb karc a kijelzőn. Fogalmam nincs miért nincs még sz@rrá törve a kijelző meg hátul a kamerák.
Ja és ez nem egy ajánlás, ha félted fólia+tok. De szerintem nem kevésbé masszívabb mint a régiek.
-
moleculez
veterán
-
Bogðan
csendes tag
2020-as nem M1 procis, ég és föld a difi teljesítményben.
Corel-t a 2-es verziója óta használok, hacsak nincs aktív Suite előfizetésed szerintem ne erőltesd. Vektoros tervezésre a Vectornator vagy az Affinity Designer a jó cucc ipaden.
(Meg persze az Adobe Illustrator de az is előfizus.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Diablo IV
- Nintendo Switch 2
- Nintendo 3DS és DS topic
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest