Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Netfone
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
FerencF
üzenetére
Igazából Frank T kezdő hozzászólását nem tudom hova tenni (maga az egész fogalmazás is érdekes), és azt, hogy miért kellett ehhez két fórumot is (ezt és a 8.genes iPad fórumát) használnia. Mintha hittérítő akarna lenni.
Keveri a szezont a fazonnal, és elakarja hitetni velünk, hogy mi hülyék vagyunk, hogy ragaszkodunk az i-s cuccainkhoz.
Holott neki nem vált be, és inkább vált másik eszközre/rendszerre.Nekem ennyi lenne a véleményem, kíváncsian várom, hogy mi lesz a vége; remélem majd megírja, hogy mit választott az iPad helyett, és mennyivel jobb nála.
Szóval veled semmi bajom, csak feltűnt, hogy kis friss reg cseverészik egymással. Nem sűrűn láttam ilyet még a 7évem alatt itt.
peace

szerk.: És szerintem egy iPad specifikus fórumban nem teszünk fel olyan kérdést, hogy milyen notebookot/tabletet vegyek az iPad helyett. (Ez se neked szól)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Diablo IV
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mazda topik
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Samsung 850 EVO 256GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest