Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Január 29-én jön Kínában a Redmi Turbo 5 széria
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
FerencF
üzenetére
Igazából Frank T kezdő hozzászólását nem tudom hova tenni (maga az egész fogalmazás is érdekes), és azt, hogy miért kellett ehhez két fórumot is (ezt és a 8.genes iPad fórumát) használnia. Mintha hittérítő akarna lenni.
Keveri a szezont a fazonnal, és elakarja hitetni velünk, hogy mi hülyék vagyunk, hogy ragaszkodunk az i-s cuccainkhoz.
Holott neki nem vált be, és inkább vált másik eszközre/rendszerre.Nekem ennyi lenne a véleményem, kíváncsian várom, hogy mi lesz a vége; remélem majd megírja, hogy mit választott az iPad helyett, és mennyivel jobb nála.
Szóval veled semmi bajom, csak feltűnt, hogy kis friss reg cseverészik egymással. Nem sűrűn láttam ilyet még a 7évem alatt itt.
peace

szerk.: És szerintem egy iPad specifikus fórumban nem teszünk fel olyan kérdést, hogy milyen notebookot/tabletet vegyek az iPad helyett. (Ez se neked szól)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs