Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti04
csendes tag
Ezt nem feltételezném egy szervízről, ennyire nem vagyok bizalmatlan.
Tudom, hogy sok módja van a recovery módból való kiszedésnek, de ezek szerint nem használt egyik se. Gondolom egy szervízben tudják mit kell tenni.
Az elmondottak szerint a vezérlő chip hibája miatt nem tud feltelepülni az új OS, a régi meg már nem indul el...
Persze még teszek néhány próbát. A kérdés, hogy tényleg nem lehet szerelni vagy lehet, csak olyan drága, hogy nem éri meg.
szerk.: Süvi köszi a tippet!
-
galaxys80
veterán
Okostojás. 1000 féle Dlna szerver létezik. Van amelyik tudja kezelni (bizonyos eszközökkel) a külső feliratot. De jellemzően ez problémát szokott okozni. A belső feliratot viszont a legtöbb esetben mindegyik megeszi.Maga a DLNA szabvány egy totális katyvasz. Nem véletlenül szokták ajánlani az SMB-t vagy az NFS-t helyette.
Sose fogom megérteni, ha valaki nem ért valamihez akkor minek okoskodik bele.
LOL
-
Süvi
őstag
Nem a vitába szeretnék beszállni, csak néhány példa

Szüleim voltam osztálytalálkozón, ahol elég sok kép készült. Odaadták az SD kártyát apukámnak, hogy másolják fel táblagépre a képeket, és amiket ők csináltak táblával vegyék fel rá.
Nem tudták megoldani
, szomorú volt, utána eltartott egy ideig mire meggyőztem, hogy övé a világ legjobb tabletje
, de sikerült.
Ezért vettem nekik a korábban linkelt eszközt, ilyen többet nem fordul elő.Más.
Többször előfordult velem, hogy az ipad volt nálam, át kellett adni egy dokumentumot, a kollégának, ő akart nekem adni stb. Net, kábel nem volt. Ezért vettem magamnak egy lightning to usb penyát, ami mindig nálam van.
Olyan is fordult már elő, hogy konferencián nem tudták rádugni a laptopot a projektorra, előkaptam a penyát, rá az Ipadomra és ment a vetítés. Amikor több száz ember vár, és nem nagyon van net, Itunes és társai a másik gépen, vagy akár több száz Mb-os filet kell átteni, gyorsabb megoldás a pendrive.DSLR géppel készült képeket is szoktam szerkesztgetni az utazás alatt a Pro-n, ehhez is jó a SD kártya olvasós penya.
-
blakey
titán
Látszik, hogy nem használtad az összes létező platformot és nem volt dolgod különböző gondolkodású emberekkel. Az android egyszerűbben használható és nyitottabb rendszer. Nekem nem kéne android tablet, másnak meg az a jó, mert jobban kézreáll a harmadiknak a windows rendszere tetszik, ezt miért nehéz megértened?
persze tudjuk te nagyon okos vagy

Még annál is okosabb.
-
blakey
titán
Ne menjünk bele, ne tőlem kérdezd, tökéletesen tudom mit mikor hogyan, mások nem tudják vagy nem akarják megérteni, nincs hozzá eszközük, stb. Van aki azon kapja a képeket és szeretné megnézni, stb. Én bármit megoldok szempillantás alatt, más napokig, hetekig kínlódik a megoldással.
-
MPowerPH
félisten
Apple... Irtam, hogy gyoker kerdes lesz. Arra gondoltam, hogy sim nelkul esetleg par funkcio nem mukodik. Mindent kinezek az almasokbol. Sajnos most rajuk vagyok szorulva.
r3dsnake: Pedig amiket nezegetek, azok halozatfuggoek. Pl. Van par unlocked is. Az sem vilagos, hogy a meretet vegyesen irjak. Van, ahol a 9.7" van feltuntetve.

-
Süvi
őstag
Nekünk van innen több készülék is.
118-158
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Robotporszívók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- További aktív témák...
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- iPad 9 gen wifi 64GB dobozos
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- MacBook Pro 16" 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0461AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, szomorú volt, utána eltartott egy ideig mire meggyőztem, hogy övé a világ legjobb tabletje