- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti04
csendes tag
Ezt nem feltételezném egy szervízről, ennyire nem vagyok bizalmatlan.
Tudom, hogy sok módja van a recovery módból való kiszedésnek, de ezek szerint nem használt egyik se. Gondolom egy szervízben tudják mit kell tenni.
Az elmondottak szerint a vezérlő chip hibája miatt nem tud feltelepülni az új OS, a régi meg már nem indul el...
Persze még teszek néhány próbát. A kérdés, hogy tényleg nem lehet szerelni vagy lehet, csak olyan drága, hogy nem éri meg.szerk.: Süvi köszi a tippet!
-
galaxys80
veterán
Okostojás. 1000 féle Dlna szerver létezik. Van amelyik tudja kezelni (bizonyos eszközökkel) a külső feliratot. De jellemzően ez problémát szokott okozni. A belső feliratot viszont a legtöbb esetben mindegyik megeszi.Maga a DLNA szabvány egy totális katyvasz. Nem véletlenül szokták ajánlani az SMB-t vagy az NFS-t helyette.
Sose fogom megérteni, ha valaki nem ért valamihez akkor minek okoskodik bele.
LOL -
Süvi
őstag
Nem a vitába szeretnék beszállni, csak néhány példa
Szüleim voltam osztálytalálkozón, ahol elég sok kép készült. Odaadták az SD kártyát apukámnak, hogy másolják fel táblagépre a képeket, és amiket ők csináltak táblával vegyék fel rá.
Nem tudták megoldani, szomorú volt, utána eltartott egy ideig mire meggyőztem, hogy övé a világ legjobb tabletje
, de sikerült.
Ezért vettem nekik a korábban linkelt eszközt, ilyen többet nem fordul elő.Más.
Többször előfordult velem, hogy az ipad volt nálam, át kellett adni egy dokumentumot, a kollégának, ő akart nekem adni stb. Net, kábel nem volt. Ezért vettem magamnak egy lightning to usb penyát, ami mindig nálam van.
Olyan is fordult már elő, hogy konferencián nem tudták rádugni a laptopot a projektorra, előkaptam a penyát, rá az Ipadomra és ment a vetítés. Amikor több száz ember vár, és nem nagyon van net, Itunes és társai a másik gépen, vagy akár több száz Mb-os filet kell átteni, gyorsabb megoldás a pendrive.DSLR géppel készült képeket is szoktam szerkesztgetni az utazás alatt a Pro-n, ehhez is jó a SD kártya olvasós penya.
-
blakey
titán
Látszik, hogy nem használtad az összes létező platformot és nem volt dolgod különböző gondolkodású emberekkel. Az android egyszerűbben használható és nyitottabb rendszer. Nekem nem kéne android tablet, másnak meg az a jó, mert jobban kézreáll a harmadiknak a windows rendszere tetszik, ezt miért nehéz megértened?
persze tudjuk te nagyon okos vagy
Még annál is okosabb. -
blakey
titán
Ne menjünk bele, ne tőlem kérdezd, tökéletesen tudom mit mikor hogyan, mások nem tudják vagy nem akarják megérteni, nincs hozzá eszközük, stb. Van aki azon kapja a képeket és szeretné megnézni, stb. Én bármit megoldok szempillantás alatt, más napokig, hetekig kínlódik a megoldással.
-
MPowerPH
félisten
Apple... Irtam, hogy gyoker kerdes lesz. Arra gondoltam, hogy sim nelkul esetleg par funkcio nem mukodik. Mindent kinezek az almasokbol. Sajnos most rajuk vagyok szorulva.
r3dsnake: Pedig amiket nezegetek, azok halozatfuggoek. Pl. Van par unlocked is. Az sem vilagos, hogy a meretet vegyesen irjak. Van, ahol a 9.7" van feltuntetve.
-
Süvi
őstag
Nekünk van innen több készülék is.
118-158
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Cyberpunk 2077
- E-roller topik
- Hobby elektronika
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest