Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxxy10
addikt
Sziasztok!
Gondoltam megosztom veletek az elmúlt napok élményét az iPaddel kapcsolatban. Van egy Air 3-as iPadem amin előző héten megjelent egy whitespot vagyis valami nyomta belülről a kijelzőt. Szerencsére még 60 napig garanciás a készülék szóval felvettem a kapcsolatot az Apple ügyfélszolgálattal így pár napra rá kaptam is egy időpontot az egyik közeli Apple storeba. Na ma elmentem regisztráltam, hogy itt vagyok. Hőmérséklet mérés után be mehettem maszk, gél stb stb. Megnézték és szó nélkül adtak egy újat amit én meg se néztem csak vissza raktam a tokba. Mikor haza értem és megnéztem rendesen akkor láttam hogy valami kosz vagy ragasztó maradvány ott van kamera lencse alatt.
Szóval az egész procedúrát kezdhetem elölről...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szóval az egész procedúrát kezdhetem elölről...