- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindegyik ugyanannyit tud kb, ne ez legyen a szempont
mivel nem lehet már kapni újonnan ezért azt tippelem használtan veszed,
azt vedd, amire pénzed van, ha belefér az újabb, akkor megveheted, nem lesz rosszabbha régebbit veszel, abban pedig több akku ciklus van, tehát annyival is rosszabbat veszel
inkább arra figyelj, hogy melyik mennyibe kerül, mert van egy határ, amit szerintem már az M1 sem ér meg - én pl egy 2018 iPad Pro-t használok már 3. éve és még mindig bírja, szóval egy M1, ami 3 évvel és 2 generációval újabb, képzelem mennyivel jövőtállóbb
-
bostone
addikt
Nem érdemes régi jóárasított eszközöket keresni még Apple modellek esetében sem.
Többször felmerült a kérdés, hogy a régi, de még működő iPad, amely kifejezetten jó állapotnak örvend, milyen módon válhat levélnehezékből használható eszközzé.
Talán, mint ahogy itt említették olvasásra, más eszköz alkalmasabb volna. -
Az én véleményem egyértelműen egy iPad 9gen ezekre a felhasználásokra, akár használtan is.
Nagyon sok évig támogatott lesz még, pont ezen okból előny, ha viszonylag friss gépet veszel.
Air 1-2-ben semmiképp se gondolkodj, a Pro modellekkel meg sohasem voltam tisztában, nekem azoknak nem elég egyértelmű, hogy pontosan melyik modellre kell gondolni, amikor pl pro 9.7 vagy pro 10.5-öt ír valaki.Általában ha jól veszem ki, akkor nagyon régi gépnél is beenged az App Store, csak sok app-nak lesz olyan iOS követelménye, amit már az adott gép nem kap meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest