-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
válasz
Alex91 #19009 üzenetére
Miért nézzem meg ott? USA-ról volt szó, onnan hozna.
psg5
Megnyitsz egy appot, a másikat meg az alulról felugró dokkolóból nyomvatartva ráhúzod és ekkor melléteszi. Elsőre kis ablakban, majd lefelé húzva megfelezik a képet.local1
Az ismerőse sajátjaként belerakja a poggyászba és hazajön vele. -
válasz
Alex91 #18385 üzenetére
Azèrt az ios11 frissítés óta ezzel az a gondom, hogy már a 3. javítás sem hozta rendbe az air2 merülési problemáját. Mint a balta a korábbi állapothoz kepest. Mellesleg kb. 15 megnyitott program felett már elkezd dadogni. Ezekben biztos jobb a 2017-es ipad. Én néztem őket egymás mellett, tényleg jobban becsillog annak a kêpe, de ez nem ér fel a sokkal hosszabb üzemidővel.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Alex91 #18075 üzenetére
Ez se feltétlen lenne baj, ha megértené a kolléga, hogy a fájlkezelés nem azért ilyen, mert az apple kretén, hanem ennek nyomós oka van. Nem is feltétlen kell szeretni ezt, csak a folyamatos siránkozás helyett be kellene látni, hogy ez változni nem fog, úgyhogy el kell fogadni vagy váltani Androidra.
-
sebgutkopf
őstag
válasz
Alex91 #18057 üzenetére
Annyiból mindenképpen logikátlan, hogy ha látom tele a hely, nem tudom mit csináljak hova nyúljak, hol tudok helyet felszabadítani. Ez azért csak nem akkora science fiction.
Ez a sandboxing arra jó, hogy ugyan nem törődik mappákkal a user, viszont az adatai iszonyatosan széttöredezett struktúrában lesznek, érdemi hierarchiába rendezés nélkül, áttekinthetetlenül, nem látni egyben, nincs átfogó áttekintés arról, hogy mi van az eszközön, mi van a felhőben, egyáltalán milyen témák, adatok érhető el ezen az eszközön.
Mindezek mellett az ios 11 nekem jobban tetszik mint a 10. Akku témában elég sokan foglalkoznak vele, mit érdemes ki illetve átkapcsolni, hogy ne egyen többet az előzőtől.
-
sebgutkopf
őstag
válasz
Alex91 #17963 üzenetére
Pontosan. Én is arra számítottam, hogy a készüléken lévő fájlokat tudom a készüléken az appok között mozgatni, hát pont ez nem tudja.
Kíváncsiságból viszont futtattam ios 11-el is antutu-t. A ipad pro ezzel kb 9 ezer ponttal többet hozott mint ios 10.3.3-al.Más:
a frissítés óta a tárhely az ipad-en elég érdekesen néz ki. Azt újra, hogy a 128Gb-ból 31 foglalt, ami nagy részét az egyéb teszi ki, ami lejjebb görgetve a rendszer szerepel 28 Gb-al. Ez mi a fene? Ne szórakozzunk már, hogy az ios 11 28Gb-ot kérne, amikor a telepítő pakk 1,8 gb volt. Ha így lenne, akkor egy kisebb tárhelyes iPad tárhelyét a rendszer egyedül megeszi?
Az appok és egyéb adatok eddig kb azt a 3 gigát teszik ki, ami a rendszeren felül van.Tapasztalt bárki ilyet vagy hasonlót? Le lehet ezt csökkenteni?
-
kkdesign
senior tag
válasz
Alex91 #17962 üzenetére
megpróbáltam, mert utána olvastam, de az elég gáz ott a képernyő közepén
El is morzsoltam egykét szép szót, hogy egy iPad-re nincs egy ilyen elterjedt app...?! Igazából csak felskálázni kellene féligmeddig
Maga a rendszer amúgy tetszik, hogy tanulni kell, anno volt blackberry classic-om, azon is tele volt a rendszer gesztusokkal, imádom az ilyesmiket
régebben volt kérdésem, hogy kis kézzel jól átérhető-e, hála az égnek pont jó ebben a méretben
-
-
válasz
Alex91 #17265 üzenetére
iPad 2017 nem egy Pro gép éppen ezért aki ezt veszi nem is akarja erre használni
Alap dolgok: őszintén szólva a világon lévő iPadek szerintem jó 90%-át alap dolgokra használják: FB, YT, Insta stb... tehát arra amire tervezték: tartalomfogyasztásra
munkaállomásnak még mindig nagyon kevés (iOS11 sokat javít majd ezen)
-
bigsee
addikt
válasz
Alex91 #17033 üzenetére
Te ebből:
"Alakítsd át a billentyűzeted érintőpaddá. Tartsd nyomva a billentyűzetet két ujjal: világosszürkére fog változni. Most az ujjaddal mozgathatod a kurzort, és kijelölheted a kívánt szavakat, mondatokat, bekezdéseket."
egyből vágtad, hogy miről van szó? Mert Parson fórumtárs - ahogy én sem - szerintem nem...
Rögtön le kell oltani?
-
Parson
addikt
-
galaxys80
veterán
válasz
Alex91 #16875 üzenetére
Max tanácsolnék neki. És általában ha valaki édes gyümölcsre vágyik, akkor nem citromot ajánlok neki. Még akkor sem, ha én magam is a savanyút szeretem.
(#16871) Tomorrowland
Tulajdonképpen csak pénz kérdése a dolog. A dupla Ram és az újabb SOC miatt mindenképpen időtállóbb a 4.
Illetve az ujjlenyomatolvasó is számíthat.
Viszont böngészni és sorozatokat nézni a Mini 2 is tökéletes még bőven. -
bopeti98
őstag
válasz
Alex91 #16696 üzenetére
Értem, végül is mindegy, mert nem SMS-ezek vele, csak a Google kétfaktoros hitelesítése erre a számra volt beállítva, de most átállítottam másikra.
Más: Annak mi lehet az oka, hogy ha mondjuk kimegyek az udvarra, és a napon használom akkor rendesen felveszi a fényerőt, viszont ha bemegyek a sötét szobába, akkor már nem csökkenti a fényerőt automatikusan, hanem nekem kell kézzel visszavenni, illetve van hogy magától leveszi, de csak miután lezárom, majd újra feloldom a képernyőt? Az automata fényerő természetesen be van kapcsolva.
-
Jano_023
őstag
válasz
Alex91 #16655 üzenetére
Szerintem ezt fölösleges erőltetned. Biztos vannak olyanok akik így választottak tabletet, de a többség biztos nem. Vagy kérdezzük meg azokat akik mini tulajdonosok hogy ők miért vették azt amit.De igazad van az árban van eltérés. Furcsa hogy mára megfordult az arány.
@r3dsnake: azért az akkori taboknál már sokkal jobbak az új androidos tabok. Mára sokkal kisebb a külömbség egy androidos csúcs tablet és ipad kötött.
-
Jano_023
őstag
válasz
Alex91 #16640 üzenetére
Köszi ezeket nem olvastam még.
Csak azt nem értem mi értelme van megtartani egy 9.7 és egy 10.5 méretű tabot. Miért nem tartanak meg egy minit 7. 9, 10.5 és egy 12.5 ipadet. Igy mindenkinek meglenne a megfelelő méret. Én is most a 9.7 új és ipad mini 4 között vacilálok. -
galaxys80
veterán
válasz
Alex91 #16640 üzenetére
Majd miután egy rakás ember veszi a Galaxys tab s-t helyette akkor visszahozzák.
Fordítva is kizárólag a méret miatt csábított el rengeteg embert az SE-vel az Apple.
Egyébként kétlem, hogy itt bárki Mini rajongó lenne. Egyszerűen erre a méretre van igénye.
Ha ezt az Apple nem biztosítja akkor megveszik más gyártótól majd.
Hatalmas baklövés lesz ez az Apple-től ezen a rettentő vékony tablet piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Interactive Brokers társalgó
- Horgász topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- E-roller topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest