- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
válasz
Alex91
üzenetére
Pontosan. Én is arra számítottam, hogy a készüléken lévő fájlokat tudom a készüléken az appok között mozgatni, hát pont ez nem tudja.

Kíváncsiságból viszont futtattam ios 11-el is antutu-t. A ipad pro ezzel kb 9 ezer ponttal többet hozott mint ios 10.3.3-al.Más:
a frissítés óta a tárhely az ipad-en elég érdekesen néz ki. Azt újra, hogy a 128Gb-ból 31 foglalt, ami nagy részét az egyéb teszi ki, ami lejjebb görgetve a rendszer szerepel 28 Gb-al. Ez mi a fene? Ne szórakozzunk már, hogy az ios 11 28Gb-ot kérne, amikor a telepítő pakk 1,8 gb volt. Ha így lenne, akkor egy kisebb tárhelyes iPad tárhelyét a rendszer egyedül megeszi?
Az appok és egyéb adatok eddig kb azt a 3 gigát teszik ki, ami a rendszeren felül van.Tapasztalt bárki ilyet vagy hasonlót? Le lehet ezt csökkenteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- 10 db Apple Ipad 6 - 32Gb - A1893 (Nagyobb tétel rendelhető - 22.000Ft / db ártól )
- Dell Latitude 7210 12,3" 2 IN 1 - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 2db
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest