- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Google Pixel topik
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple Watch
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispéé
senior tag
Sziasztok!
Van egy iPad mini 2-öm a [link]-en látható hasonló hibával.
Tehát ha feltöltöm 100%-ra akkor kis idő múlva kikapcsol és nem is hajlandó bekapcsolni, csak a lemerült akksi ikont mutatja, addig míg egy fél percig kissé megmelegítem hajszárítóval home gomb mögötti hátlaprészt, ezután megjelenik az alma ikon és elindul. Amíg nem merítem le legalább 99%-ra akkor képes kis idő múlva ismét kikapcsolódni csak és kizárólag 100%-os akksinál. Amint 99% és 1% között van az akksiszázalék akkor minden gond nélkül napokig elvan kikapcsolódás nélkül. Olyan mitha szoftverhiba lenne,pedig nem, többször frissítettem, jelenleg legfrisebb ios 12.1 van rajta.
Valaki találkozott már eféle problémával? Mi okozhatja? -
kispéé
senior tag
Én most vettem aprón egy ipad 4-et, tudom nem új, iphone 7-esemhez képest néha gondolkodik döccen egyet ios10 alatt, de nem olyan vészes. A régi iphone 4s-em egy kínhalál volt ios9 alatt, az már rossz volt.
Ennyi pénzért androidban semmit értelmeset nem találtam. És azért ez az ipad 4 még sok alap dologra elég, főleg az asszonynak, meg a gyereknek nem beszélve a retina display-ről, az még mai szemmel is szuper, akksija nem különben! Nem bántam meg! Ja, 37 ezer volt dobozosan, ajándék tokkal, enyhén karcosan... -
kispéé
senior tag
-
kispéé
senior tag
Sziasztok!
ios 10-ben van lehetőség családi felhasználásra, úgy értem, be lehet jelentkezni több felhasználóval (apple id-vel)?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 10th 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4774
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,szóval ha belépek a sajátommal akkor az én facebook profilomat tölti be , én icloud képeimet látom stb. De ha az asszony lép be, akkor ő meg a sajátját lássa, ezért nem akarok kettő ipad-et tartani, mint ahogyan az Apple szeretné