- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
-
Koczó93
őstag
Én is 2 éve használok egy szinte ugyanilyen Swees tokot és néhány karctól eltekintve hibátlan. Ennyit simán megér
Egy sima első generációs minit használok amin leginkább csak olvasok és néha netezek. Jelenleg ios8.2 fut rajta, egész tűrhetően. Érdemes lefrissíteni 9.3.5-re? Vagy csak lassabb lesz? Gondoltam hogy időszerű lesz lecserélnem egy retina minire esetleg 4re de annak az árát még sokallom. Próbált valaki minin ios9et?
-
Alex91
félisten
Pl. nekem van eredeti Apple bor coverem is, ami jo 1 ev utan felvalt, meg elegge elzsirosodott. Az osszes kemeny hatlapom repedt, tort egy ido utan. Az atlatszo szilikon az hamar sargul. Amit en linkeltem az egy Apple smart case koppincs, szerintem arahoz kepest megfelelo minoseg, bar nem tudom, hogy mennyivel rosszabb, mint az eredeti Apple...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Asztalos klub
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Cyberpunk 2077
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest