- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
zolikaDB #27067 üzenetére
Én úgy tudom, hogy az csak Air2. Én nem láttam más néven.
Még amit régebben ajánlottak itt a topikban nekem az a Moshi VersaCover tok, annak érdemes lehet utána nézni, az is szanaszét hajtogathatóIgen, tudom, hogy arról beszéltél, csak arra akartam kilyukadni, hogy azt a fajta tokot én is imádtam!
És bárkinek tudom ajánlani aki pénztárca barátabb minőségi tokot keres
-
Alex91
félisten
válasz
zolikaDB #27061 üzenetére
Mondanam, hogy vegyel megint olyat, ha az neked jo volt, de gondolom mar nem kapsz.
Nekem eddig ez volt a legtartosabb, ami az Apple sajat SmartCase-enek koppintasa. Amelyik tonkrement, annak a hatuljan meg az Apple logo is rajta volt. Amitartaleknak vettem nemreg azon mar nincs logo, de a kivitelezes hasonlo az elozohoz, aztan, hogy anyagminosegre meguti-e az elozott...
(Ugyis erik az iPad csereje lassan...) -
Alex91
félisten
válasz
zolikaDB #27059 üzenetére
[link] , nekem ilyesmi jott be. Ez se tokeletes, a toltocsatlakozonal,levo kivagas a gyenge pontja. Amelyiket egyaltalan nem erdemes venni, az azok, amelyeknek merev muanyag a hatso resze. Par honap utan nekem az ilyeneknek mindig lepattan a szele. Most is ilyen van tajta, de mar kiesik belole az iPad...
-
-
Speccy
aktív tag
válasz
zolikaDB #19938 üzenetére
Szintén Air 2-esem van, szintén 9.3.1-el, és én sem fogom frissíteni, bár nem tudom manapság hogy megy, de kb. 2 éve az volt hogy napi szintem tolta a képembe hogy frissítem a rendszert, és nem lehetett arra nyomni, hogy no thanks, lévén ilyen nem volt, csak arra hogy later. Aztán ezt meguntam, és egy neten talált módszer segítségével végre megoldottam a problémát hogy úgy érzékelje hogy a legfrissebb rendszer van, azóta is jól használható tablet, én nem leszek hülye hogy frissítsem, minek, amire én használom, arra bőven jó a mostani 9-es rendszer is és így legalább még élvezhető is a tablet, én biztos megőrülnék ha már egy youtube alkalmazás is döcögve menne.
-
agabe
addikt
válasz
zolikaDB #16259 üzenetére
Air 2 ios10-el sem lassabb mint 9-el volt, és szerintem 11-el se lesz gond ha mondjuk ios9-hez hasonlítod majd.
(#16251) ittakary :
azé tényleg nem szar, csak költséghatékony valóban, de a felhasználók 99%-ának igényeit megfelelően jó színvonalon ki tudja elégíteni.
Pro2 -re kíváncsi leszek, és egyszer tuti nem fogom tudni megállni, hogy ne vegyek egyet, de lehet nem idén jön el az ideje ami részben ára miatt lesz, részben meg tényleg jó az air2 még mindig és persze a mostani "új" ipad is. -
Süvi
őstag
válasz
zolikaDB #15955 üzenetére
Gyakorlatilag minden nap más pletyka van.
Bár érdekes lenne a "csendes " frissítés. (akkor biztos nem lenne piros Iphone se)
local1: Igen, a sufyigsm nem nagyon követi a hivatalos árakat, mert egyrészt ő így is olcsóbban adja, másrészt kifuttatja a készletet.
-
válasz
zolikaDB #15672 üzenetére
Annyit nem adnek erte. 10es iossel meg nagyon jol porog de jovore mar lassu lesz az 1GB RAM miatt
Air2 apros kereskedoknel 120k korul sokkal jobb (3magos bivaly CPU, 2GB ram) legalabb 3 evig porgős lesz. meg
Jelenleg pl alig marad el sebessegben a Pro9.7tol (tudok mert mind a ketton volt) -
csabiks
senior tag
-
access_denied
senior tag
-
Gabesz87
veterán
válasz
zolikaDB #15424 üzenetére
Wow. Na ezt nem gondoltam volna. Én az igazat megvallva nagyon nem vagyok Apple párti, csak úgy voltam vele, hogy ódákat zengenek az iOS stabilitásáról, egyszerű használhatóságáról, és gondoltam, akkor a sok szívást elkerülvén legyen iPad. De akkor max. tényleg nem frissítem soha! Már csak azt nem tudom, hogy használtan vegyek-e egy Mini 2/4-et, vagy Air-t, esetleg újonnan Mini-t. De ez majd akkor derült ki, ha megnéztük őket, kézbe vettük élőben. Nem szeretnék leharcolt, karcos darabot. Használt Air-t 80-ért láttam iSamurainál, de úgy vagyok vele, hogy ha szarul néz ki, akkor már inkább megveszem 10-20e-ért drágábban újonnan (a Mini-t).
(#15428) vadászcsiga
Én nem ragaszkodom egyáltalán iPad-hez, felőlem aztán lehet Android is, csak hát ott meg a kínálat miatt vagyok bajban, lövésem sincs, mit keressek. Van egy ősrégi Ghoo Tab 7000S-ünkHát nem egy csúcs gép, nem is volt már pár éve használva.
-
access_denied
senior tag
válasz
zolikaDB #15426 üzenetére
Jó ötlet, sajnos a pro már valami 10.xxx-el érkezett és ugye downgrade lehetőség nincs.
Amúgy ez a tendencia a nem csak alma szinten van meg, az alkalmazások , forráskódok optimalizálása alacsony prioritással bír a fejlesztéseknél. Vegyél 8 magos CPU-t egy tetriszhez, mert nagyon sok műveletről van szó.
-
Ragnar95
félisten
válasz
zolikaDB #15239 üzenetére
Elosztóval használom az összes töltőmet, így az iPad és iPhone töltőt is, tökéletesen működik így évek óta. Ha a hosszabbító/elosztó működik, a töltőnek is mennie kéne, "fogalma sincs" a töltőnek, hogy ő honnan kapja az áramot.
Lehetőleg ne noname töltőt vegyél biztonsági okokból, illetve több, mint 2A leadására legyen képes, mivel az iPad töltő magában 2A-t ad le. -
csab2
veterán
válasz
zolikaDB #14915 üzenetére
Ezt én is olvastam. Ezek szerint minden iPad "pro" lenne, tehát megkapnának pár új funkciót, cserébe jelentős áremelés jönne.
A lényeg részemről, hogy remélem megmarad a mini, mert nagyon szeretem. Igaz, most - egyéb okokból - eladtam, de esélyes, hogy lesz még minim. Ha frissítik, akkor szinte biztos, hogy rá fogok kívánni. -
silmatauki
őstag
válasz
zolikaDB #13834 üzenetére
"A Cydiás SwipeSelection nem ezt hivatott érdemben leváltani?"
Sajna nem – az csak és kizárólag az input textmezőkben való, keyboard feletti gyorspozícionálást tudja. Nem input típusú widgeteknél (pl. Weboldal) nem használható. Ebben tök ugyanaz, mint az Apple saját iPad-es kétujjas gyorskurzor-pozícionálása.
A következőt ajánlom, ha a dinamikus script-támogatás (pl. FB) hiánya nem akkora probléma: kukázz minden böngészőt, ami a szabvány kijelölést használja, és használd az Opera Mini-t. Abban custom kijelölő van, és fényévekkel jobban használható, mint az Apple stock kijelölője. Persze ez csak weboldalakra lesz jó.
-
törölt tag
válasz
zolikaDB #13658 üzenetére
Igazából attól jobb szerintem, hogy néhány apró "grafikai" változás történt (kicsit hülyén fogalmaztam), pl. az értesítési üzenetek immár lekerekített buborékban érkeznek. A lényegi változásokról részletes leírásokat lehet találni a neten. Összefoglalva: az Air2 előtte is gyors volt és most is az! Semmi bug, semmi hiba! (leszámítva az ios hiányosságait, pl file kezelés)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest