- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
Nem tapasztaltam.
Asphalt 8-at játszottam talán rajta 1-2 napja, de semmi különös nem volt.Igaz tokban van, de ha nagyon melegszik azt az egyik szélénél szokta (nekem az van felül ahogy tartom) és azt érzen ha meleg még tokban is mert átveszi valamennyire a tok is, de most nem tűnt fel különösebben. -
agabe
addikt
mennyiert ? 130ezerert ?
gsm boltokban 143ezer korul van mar 128-as ahogy a 130ezer alatti 64-es is gsm bolti ar...azoknal ennyiert is kapni remelhetoleg nen csak hirdetik hanem tehyleg, de ezek nem a jellemzo arak meg ott sem, es ha nem gold, vagy silver kell akkor mar persze dragabb. -
zolikaDB
veterán
Előlap ilyen velúros tapintású, mágnes szépen fog, tudja ébreszteni a készüléket, bár a belseje koszolódik, de kefével, kis tisztítószerrel meg lehet pucolni.
Hátlapja matt, az élek fényesek.
Nekem nagyon bejött, veszek másikat is, ha ez elpusztulna, bár 1 év alatt használódás jeleit sem mutatja.
Volt olyan tokom, h spontán töredzett szét, meg repedezett a hátlap. Na az volt 5$... -
Süvi
őstag
-
-
btudos
nagyúr
Mihez képest? Egy darab krumplihoz képest mindenképp. Kisebb kapacitású Air 2-t alapul véve csak akkor, ha neked azok nem felelnek meg. Eladás miatt nem érdemes drágábbat venni, az extra kivitelért kérhető felár is folyamatosan csökken az idő előrehaladtával, jobban jársz, ha a saját igényeidnek megflelő modellt választasz.
-
Ragnar95
félisten
Én szoktam ágyban fekve is használni az Air 2-t, így is teljesen jól használható 2 kézzel tartva, nem zavaró még a mérete. Persze 1 kézzel valóban nem nagyon lehet megtartani.
Szerintem sokkal jobb választás ugyanannyi pénzért az Air 2, mint a Mini 4, mivel sokkal több az előnye a nagyobb kijelzőnek, mint a hátránya. -
Süvi
őstag
Igen, általában így van, de nem idén.
Az új iPadek értékesítése május-június környékére csúszik
Szerintem csak akkor fog esni az áruk a hivatalos ért. csat., amikor már lesz új, a sufnyigsm-ben pedig utána 1-2 hónappal. -
Süvi
őstag
Május-Júniusban lehet megvásorolni majd az új Ipadeket.
Az szinte biztos, hogy lesz egy új 10,5"-os káva nélküli, gomb nélküli?, ami az iphone 8-at készíti elő, kérdés, hogy melyik méret fog frissülni, mert így ezzel már lesz 4?Ha a kínálatban marad, akkor kb. 100dollárt esik az ára a hivatalos helyeken, szürekimportra, fórumos, sufnyigsm-es árakra kb. 3-4 hónap múlva lesz hatással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Ford topik
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest