Hirdetés
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speccy
aktív tag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Szintén Air 2-esem van, szintén 9.3.1-el, és én sem fogom frissíteni, bár nem tudom manapság hogy megy, de kb. 2 éve az volt hogy napi szintem tolta a képembe hogy frissítem a rendszert, és nem lehetett arra nyomni, hogy no thanks, lévén ilyen nem volt, csak arra hogy later. Aztán ezt meguntam, és egy neten talált módszer segítségével végre megoldottam a problémát hogy úgy érzékelje hogy a legfrissebb rendszer van, azóta is jól használható tablet, én nem leszek hülye hogy frissítsem, minek, amire én használom, arra bőven jó a mostani 9-es rendszer is és így legalább még élvezhető is a tablet, én biztos megőrülnék ha már egy youtube alkalmazás is döcögve menne.
-
Speccy
aktív tag
válasz
Auratech
üzenetére
Csak bízom magamban hogy nem ejtem be a vízbe, előtte iPad 3-m volt, azt is bevittem elég gyakran, pedig az még nehezebb is volt.
Nekem is wifis verzió van, de ha lenne is benne GPS, akkor sem használnám a kocsimban sosem, valahogy nem tudnám elképzelni a szituációt hogy volna valami ésszerűsége, nyilván úgy gondolja az Apple hogy akinek GPS kell az iPadba, az szépen vegye meg a drágábbik verziót, más kérdés persze hogy 40K-s felár rohadtul sok érte szerintem. -
Speccy
aktív tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
És ez csak így jön elő? Mert ha igen, akkor nem baj, én pl : sosem tapasztaltam ilyet az Air 2-esemmel..amúgy is, ki az az idióta aki ilyen módon netezik?

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- iPad 10th 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4774
- Apple iPad Pro 9.7 (A1674) 32GB Wi-Fi + Cellular - Asztroszürke (Jelszavas)
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia) - AKCIÓ
- HP Probook 6530b,14",Intel Core P8700,4GB RAM,250GB HDD,WIN10
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest