- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
silmatauki
őstag
válasz
runner 125 #15560 üzenetére
“Nem vonom kétségbe az igazad, csak az okát nem értem, h miért kell ennyit rugózni ezen és mit érsz el vele, ha itt vered a tamtamot. Mi a célod?”
Erről is írok. Ahogy sok másról is – például nagyon sok szakmai kérdésre válaszolok itt a topicban. Vagy éppenséggel szuperhosszú tutorialokat postolok – mint a minap a yalu102-es jailbreakről (6325 karakter). Tehát igazán nem vagyok azzal vádolható, hogy topicbeli ténykedésem kimerül az Apple elleni “uszításban”...
“Igen, van h elavul a gyári rádió és muszáj cserélni.”
Bocs, de azért lényeges különbség van aközött, hogy egy rádió feature-jei, hangminősége stb. gyengébbé kezdenek válni a kiadása utáni 5. év környékén az akkori rádiókhoz képest (de a rádió működőképes marad!), és aközött, hogy az autó gyártója úgy dönt, hogy márpedig mostantól kezdve a gyári rádió nem működhet egyetlen, a gyártó által gyártott autóban, és ezt csak úgy orvosolhatja a tulaj, hogy szervizbe viszi az autót, ahol akár tetszik annak, akár nem,
- teljesen kicserélik az autó kinézetét, ami sokaknak nem tetszhet (bár ez teljesen szubjektív, nekem semmi bajom az iOS7 kinézetével; sok embernek volt) és, ami fontosabb,
- bizonyos modelleket (itt konkrétan az iPhone 4-re gondolok, mint hasonlat) olyan szinten lebutítanak, hogy például a kormányozhatósága vagy a maximális sebessége jelentősen leromlik.“A gyári navigációs szoftverekről kb. meg ne is beszéljük, mert újonnan is mind szar, használhatatlan.”
írhattam volna mondjuk légkondit vagy ablaktörlőt is. Hasonlat volt.
“IT, kereskedelem területen dolgozom nagyon régóta (nem, nem Apple területen és nem is vagyok elvakult fan), de ahol lehet, mi is megfogunk minden FT-ot és figyeljük a kiskapukat.”
A költségoptimalizálás, automatizálás stb. nem egyenlő egy olyan feature elvételétől, ami sok esetben az autó megvételéhez vezetett. Ahogy alább is utaltam rá, az Apple agyba-főbe nyomatta a Facetime-reklámokat az iOS6-os időkben. Valszeg sokak csak ezért (ennek hatására) ruháztak be a rendszerbe.
“Továbbra is arra hívnám fel a figyelmedet, h ez egy teljesen általános trend évek óta, csak neked most sikerült elkapnod egy foszlányt és lassan troll módba átkúszva próbálod megváltatni a világot.”
Mondd csak, melyik másik prominens gyártó csinált hasonlót? Pár példát ha említenél...
-
silmatauki
őstag
válasz
runner 125 #15543 üzenetére
"Minden gyártónál felfedezhető ez a jelenség, ki így, ki úgy oldja meg. Kereskedésből, eladásokból él minden ilyen cég, nem gyárthat 10-15 évre csúcshardvert..."
Már linkeltem egy erre frappáns választ adó (angol) hasonlatot, de most lefordítom magyarra a lényeget: a gondolatmeneted alapján az is teljesen rendjén lenne, hogy az ember autójában egyszercsak véglegesen leáll a gyári rádió és navigációs rendszer, mert a gyártónak érdeke, hogy új kocsit vegyenek a népek.
És ezzel sok elvakult fan-jük képes egyetérteni, merthát “valamiből meg kell élnie a gyárnak”...
-
silmatauki
őstag
válasz
"Emellett egy 7 (hét!) éves iPhone-ról írsz.. mit várunk el tőle, de komolyan? Ott már örülni kell annak is, h egyáltalán még működik, lehet vele telefonálni és fotózni. Pont. Akinek ennyi idős készüléke van, ne akarja okostelefonként használni már."
Látom, arra se vetted a fáradságot, hogy klikkelj az eredeti linkre, és egyáltalán elolvasd miről is van szó. De attól még úgy érzed, most jól megaszontad nekem, a nagy “Apple-gyűlölőnek”.
Ember, az iOS6 Facetime-tanusítványát nem most, hanem 2014. ápr. 16-án járatta le az Apple. Onnantól vágták el teljesen a Facetime-ot az iOS6-on. Ha már mondandódat kizárólag az iPhone4-re szűkítetted le: hány éves is volt akkor az a teló? Még csak négy se.
Mondd, fogtál a kezedbe iOS6-on, ill. iOS7-en futó iPhone4-eket? Ez utóbbiak használhatatlanul lassúak. Nem véletlen, hogy rengeteg iPhone4 user nem akart megválni az iOS6-tól.
Arról is elegánsan “megfeledkeztél”, hogy a userek nem kis része a Facetime-támogatás miatt is ruházott be a rendszerbe. Az Apple csőből nyomatta a Facetime-reklámokat a TV-ben is. Itt is van egy ilyen (2012 végéről, azaz az iOS6 korszakából): https://www.youtube.com/watch?v=hLDFula1vH0
Emiatt azt állítani, hogy “ugyan már, a facetime csak egy sokadlagos feature, mit számít az, hogy az Apple letiltja az egyik iOS főverzióban”, finoman szólva, erős Apple-fanboyizmusra (a cég kritikátlan imádatára) utal.
Amúgy itt is van még két olyan, témabeli hozzászólás (a már linkelt három mellett), amelyet angolul tudóknak mindenképp érdemes elolvasniuk:
Várom a többi Apple fanboy hasonlóan “érvekkel” megtűzött hozzászólását...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
joey04 bizonyítékot kért. Megkapta.
-
zolikaDB
veterán
válasz
runner 125 #15407 üzenetére
Pontosan! Delutanosban voltam, es full minimumon volt.
Alapbol 14-15 ora jelenleg nekem is. -
zolikaDB
veterán
válasz
runner 125 #14919 üzenetére
Visszatettem egy régebbi Tubex-et és szintén nem megy a zene a háttérben a füles ikonra kattintva...
-
LilProphet90
senior tag
válasz
runner 125 #14919 üzenetére
Lehet, hogy a Youtube framework frissült, és már nem engedi. Csak tipp.
-
nofi
addikt
válasz
runner 125 #13332 üzenetére
Nekem a Pro inkább tűnik egy dedikált munkatabletnek az Apple Pencil és a fényérzékeny kijelző miatt. Mivel nem rajzolok és esténként előszeretettel használom a night shiftet, nálam ezek a szempontok kiesnek. A 4 hangszóró, gyorsabb proci és a jobb kamera úgyis benne lesz majd az Air 3-ban. Biztos vagyok benne, hogy a "Pro" kiadás mellett az alap tabletvonalat is viszik tovább.
-
DigitXT
félisten
válasz
runner 125 #11023 üzenetére
Pont ahhoz vettem, de ahogy olvasom, csak JB-vel működik MFi gamepad-ként.
Korábbi iOS alatt iCade módban billentyűzetemut tudott, 9.2 óta meg semmit. -
bajnokpityu
félisten
válasz
runner 125 #11023 üzenetére
Száz rúgókkal nem nagyon éri meg okoskodni sztem. Néha van ilyen h a vám tököl ha cégként hótól be valamit.
-
Urban Terror
tag
válasz
runner 125 #10878 üzenetére
Nekem a Nettube működik.
-
blakey
titán
válasz
runner 125 #10876 üzenetére
NetTube
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Azért ne vágd rá ilyen gyorsan. Video lejátszás közben bökj a fejhallgató ikonra.
Tubex -
TheMarci
addikt
válasz
Piros alapon feher nyil az ikonja, es nekem fut.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
runner 125 #10876 üzenetére
Tubex
-
dobost
senior tag
válasz
runner 125 #10736 üzenetére
Nálam se...
De rossz vagyok, lebuktattam őket! -
dobost
senior tag
válasz
runner 125 #10733 üzenetére
Nekem is ez ütötte meg a szemem. Ma reggel listázta a olcsobbat.hu nekem. Nem találtam semmi véleményt a boltról. Mondjuk ha ennyiért raktárról adják, akkor nincs gond. A garanciát úgyis az Apple intézi.
-
Themes
aktív tag
válasz
runner 125 #10709 üzenetére
Ha jól látom ez is cirka 7700huf nem mondható olcsónak.
Vki tud ettől olcsóbbat esetleg? -
ZS3NI
őstag
válasz
runner 125 #10557 üzenetére
Van belőle jobb és rosszabb is. pl ezzel nekem tökéletes.
Volt nálam 1-2 dolláros kínai is az bóvli volt.
-
lacy86
addikt
válasz
runner 125 #10473 üzenetére
Ha a konyvelo sem problemazik akkor no para 👍
Thx!( jegyzetbe felirva - kesobb jol johet
)
-
lacy86
addikt
válasz
runner 125 #10458 üzenetére
Ezt meg hogyan csinalja a holgy?!
Ennyire ocson 🙄 -
Süvi
őstag
válasz
.tenyleg jó ár. Es nem izgultál?
H1mpi Nekem is van fent egy hirdetést, jelentkezett is ra egy csaló.
-
_adaml21_
őstag
válasz
Most 98, annyiért tényleg bomba
A teszveszes értékelése meg önmagáért beszél, én is mernék tőle rendelni bármikor. -
Imy
veterán
válasz
Szia, küldd el, egy próbát megér.
-
Imy
veterán
válasz
runner 125 #10337 üzenetére
Köszönöm, akkor az 1Gb RAM kevés lesz.
Pedig netezéshez kellene nekem is. Ipad mini 4 amiben van 2Gb RAM, de az meg 130e. Annyit nem ér nekem sajnos.
-
Megane2000
aktív tag
válasz
runner 125 #10275 üzenetére
Miért vették ki az ac3 támogatását?
-
univerzita
addikt
válasz
runner 125 #10275 üzenetére
Nincs benne ac3 támogatás.
-
30z.Samu
titán
válasz
runner 125 #7530 üzenetére
Megtörtént, csak furcsálltam, hogy nincs.
-
válasz
runner 125 #6683 üzenetére
Weblock, én használom, néha ingyenes. Wifivel működik csak, mobilnettel nem, mindenből - alkalmazásokból is - kiszedi a reklámot, nem kell hozzá JB.
-
Ragnar95
félisten
válasz
runner 125 #6683 üzenetére
JB nélkül nincs ilyen.
-
válasz
runner 125 #6581 üzenetére
Tényleg...valamit mindig el kell baszniuk...
-
erdoke
titán
válasz
runner 125 #6581 üzenetére
Viszont az ingyenest végre leszedi kód nélkül.
-
válasz
runner 125 #6544 üzenetére
Nekem eddig sem volt, úgyhogy nem tudom.
-
univerzita
addikt
válasz
runner 125 #6516 üzenetére
Ace player-ben van ac3 támogatás,de a ingyenes csak 9 filmet enged egy mappábol. Próbáld ki a free -t,hogy meg e éri a pénzt. Jó a kezelő felület. Vagy ingyenes a Remote Media Manager,itt viszont csak ac3 -mal mennek a filmek ( dts nem)
-
Szabikaa20
őstag
válasz
runner 125 #6458 üzenetére
Hát amíg pénzügyi tanácsadó voltam és biztosítónál is dolgoztam akkor használtam csak,de akkor is elég ltt volna az iPad csak pár cégi progi miatt kellett a notebook!Az air 2 egy ....
nem akarok rosszat mondani! Akksiidő nem olyan jó a rezonálás is zavarna és zavaróan vékony!Bár az újabb szerintem még vékonyabb lesz,de ne legyen igazam!
-
Ragnar95
félisten
válasz
runner 125 #6460 üzenetére
Ez szinte biztos,h nem fog megvalósulni, mivel ahhoz újra kéne írni az egész OSX kernelt ARM-re, illetve a programok sem futnának a más architektúra miatt, az Apple nem ennyire meggondolatlan, hogy egy rétegigény miatt ennyire rizikós lépésre szánja rá magát, főleg amíg ilyen jól fut a szekér.
Inkább az iOS-t fogják szerintem felturbózni az iPaden, mert az tuti,h nagyot kell dobbantaniuk, h megszüntessék a csökkenő trendet iPad vonalon... -
vadászcsiga
félisten
válasz
runner 125 #6458 üzenetére
Nalam egy wifis nyomtató beszerzésével véglegesen kiváltotta.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
runner 125 #6460 üzenetére
Ezt még talán el tudom fogadni, de hogy egyszerre 2 OS azt nem teljesen tudom elképzelni hogy hogyan lehetne megoldani..
De amúgy amiről most éppen beszélünk azt úgy hívják, hogy Windows 10. (Mobil, Tablet, PC -> ugyanaz az OS)
Egyébként egyáltalán tabletre minek kéne desktop szintű dolgokat csinálnia? Úgyse kerül bele olyan SoC hogy azokon kívül amit tableten is lehet csinálni lehessen értelmes dolgot csinálni. Videót vágni, virtualizálni, de még programozni se fogsz egy A9X-es SoC-on mert még az is jóval elmarad egy desktop, de még egy mobil SoC teljesítményétől. Tehát marad az FB, youtube, Office, böngészés, e-mail amire egy iOS is tökéletes, ha tennének bele rendes multitaskingot. (Bár 2 GB rammal már talán az is van lol)
-
kelekyle
őstag
válasz
runner 125 #6430 üzenetére
Múltkor renseltem lightning usb sd adaptert 3$ volt de hála a Magyar Postának (szerintük a jogos tulajdonos...) valahol máshol landolt (de visszakaptam a pénzt)
Azóta nem rendeltem de kutakodtam és ilyet még nem láttam. De a lightning - hdmi is horror áron van (eBay és Aliexpress). -
univerzita
addikt
válasz
runner 125 #6430 üzenetére
-
válasz
runner 125 #6348 üzenetére
Én pont emiatt nem vettem Air 2-t. A Mini Retina tökéletes lett, de az Air 2-re olyan sokan paanszkodtak, hogy nem vállaltam be. Persze, meg lehet szokni, de ennyi pénzért nem vagyok hajlandó semmilyen ilyen jellegű kompromisszumot kötni.
-
válasz
runner 125 #6346 üzenetére
Tokban kevésbé feltűnő, úgy 2 hét alatt megszoktam.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
runner 125 #6338 üzenetére
Apple-t ismerve ez egy új funkcióként fog bekerülni az Air 3-ba, hogy rezonanciaelnyelő csoda váz lesz, vagy valami hasonló, a háttérben meg csak az EQ-t állítják
De komolyra fordítva, én az elején hittem benne, hogy szoftverrel javítani fogják, de ha 8.2-ig nem tették meg, akkor később se fogják. Ugyanez a véleményem a pattogásról is.
Ha ezek megszűnnének, rohannék venni én is Air 2-t, de így várom a 3-at.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
runner 125 #6282 üzenetére
En inkabb kifizetem a felárat es hivatalos helyről vasarolom, öreg vagyok en már az ilyen izgalmakhoz. Neked most halisten szerencséd volt
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
runner 125 #6282 üzenetére
Mindennek ez a vége, ilyen országban élünk, utolérhetetlenek, évekig elhúzódnak a tárgyalások, stb. Talán még nem is kap büntetést...
-
antibes2000
tag
válasz
runner 125 #6273 üzenetére
szia,
én december elején utaltam neki, de már január 23-én megkaptam az airt.
Számlát én is csak 2* kérésre kaptam, holott decemberben jeleztem neki a számla igényt, de utána a kérésemre korrektul küldte.
Tuti küldeni fogja Neekd is. -
h1ght3chzor
őstag
válasz
runner 125 #6269 üzenetére
Attól függ hány %-os áfával van a számla, illetve te szerintem nem tudsz elszámolni külföldi számlát.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
runner 125 #6269 üzenetére
Cellular, 64GB?
Listaárat szürkeimportos árhoz hasonlítani felesleges, a mobilboltos árak a mérvadóak. -
válasz
runner 125 #6263 üzenetére
Csesztesd a számla miatt, nekem is szokott jönni ilyen-olyan kifogással, de eddig mindig (3 alkalom) megkaptam a személyes átvételkor. Bezzeg amikor egy nettó megoldást dobtam fel, arról hallani sem akart.
Az eddigi szállítási idők nálam 1,5 és 2,5 hónap közt voltak, a most decemberi volt a 2,5.
-
Luser2000
addikt
válasz
Mi tartott 3 hónapig???
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
Őszintén szólva ezért nem utalok előre vaterán sem... Sehogy nem tudod aztán visszaszerezni a pénzedet. Perelhetsz stb... értelmetlenül.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mennyivel olcsóbban jutottal így hozzá?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Nem siette el.
-
StLui
veterán
válasz
runner 125 #4323 üzenetére
Nekem megérkezett tőle a rendelt 5S. Meglepett, hogy a dobozán a fólia alatt ugyanúgy magyar feliratos matrica volt mint amilyen a t-mobilnál vásárolt telefonunkén. Kibontás előtt ellenőriztem a dobozon lévő IMEI számot, aktíválatlan, country: Hungary telefonnak írta az oldal, és 5S 16GB gold-nak, amilyen valójában is. Ami a legfontosabb, függőséget nem kérdeztem le, 3 usd-t kér érte a weboldal, de ez miatt nem akarok egy fogalmam sincs milyen oldalon bankkártyát használni, más meg nincs.
De most fogalmam sincs tényleg már, hogy hogyan lehet magyar, miért van vámolási idő, és ha nem usa telefon akkor mitől ilyen olcsó, 120 volt bruttó áfás számlára, és nem egy kukába dobható kft adta a számlát, hanem egy általam NAV oldalon ellenőrzött létező vállalkozó.
-
antibes2000
tag
válasz
runner 125 #4810 üzenetére
szia,
decemberben olvastam, hogy Te is a vaterán rendeltél a BelindaCsillagtól Pad-et. Én ugyanebben a cipóben járok, még decemeber 1-én utaltam át neki az összeget egy régi Air-re. Azóta semmi, múlt héten írtam neki, hogy megérkezett-e az áru, de sajnos az volt a válasza, hogy nincs még itt.
Te kaptál tőle valami infót már a rendeléseddel kapcsoaltban?
Ráadásul a vaterától már kétszer jött mail, hogy értékeljem az adásvételt.
Amig nincs itt az áru, addig mit értékeljeK?
Bízom benne, hogy most már lassan megérkezik, 12.01 óta eltelt több mint 20 munkanap. -
uzsiati
újonc
válasz
runner 125 #4810 üzenetére
ez a legtutibb álltólag
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
runner 125 #4729 üzenetére
Mar van hasonlo autonk (volvo), lesz hasonlo tab...vegyel LG G3-at hogy legyen teljes a kor
-
Noxy
veterán
válasz
runner 125 #4549 üzenetére
Nem értem se itt se a másik topikban, hogy miért a boltot veszi elő mindenki, amikor ott van a dugig pakolt futárkocsi. Nem ő vette át személyesen a boltban, utána meg otthon leejtette.
Ez a bolt, meg a futár cég meccse lessz. -
Winne
nagyúr
válasz
runner 125 #4532 üzenetére
A dobozon a kettesen van alma.
-
joey04
titán
válasz
runner 125 #4532 üzenetére
Ott van rajta a képe, és az air2-n nincs némító kapcsoló
-
vadászcsiga
félisten
válasz
runner 125 #4396 üzenetére
Egyszer már majdnem bebuktad es mégegyszer nekimész? Bátor vagy
-
StLui
veterán
válasz
Rendeltem én is egy 5S-t, tegnap utaltam, ma megkaptam egy nevemre kiállított kézi számláról egy fényképet. Számla majd a csomaggal érkezik. NAV-nál utána néztem, létező adószám, egyező név. Eddig pozitív, én is úgy itéltem meg, hogy ennyi pozitív visszajelzés már nem lehet kamu.
-
bongeszo
aktív tag
válasz
runner 125 #4325 üzenetére
Nem gondolom, hogy kamu csak kiváncsi lette, volna részletekre...
-
bongeszo
aktív tag
válasz
Vásároltál már korábban töle?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
runner 125 #4273 üzenetére
Macbook árakat nézted? Én nekem azoktól van még mindig az állam a padlón, ráadásul magyar bill.-el, szinte féláron. Erősen gondolkozom egy beszerzésén.
Jojo5: Te megrendelted már az iPad-et?
-
Jojo5
őstag
válasz
runner 125 #4273 üzenetére
Semennyit mert ez mar vammal van...
-
bongeszo
aktív tag
válasz
runner 125 #4268 üzenetére
Gondolod, hogy kapsz róla ennyiért áfás számlát...
-
bongeszo
aktív tag
válasz
runner 125 #4266 üzenetére
Itt: http://hardverapro.hu/apro/ipad_air_2-ok_korrekt_aron_eladok/
-
erdoke
titán
válasz
runner 125 #3753 üzenetére
Nem tudom, mit csináljak. A főnököm rám bízta a döntést, mert éppen most rendszeresítik nálunk, és valamiért a 64 GB a minimum. Szóval nagy mázli, hogy tavaly 32-est vettem...
Szerintem megvárom, mi lesz ebből az iPad Pro pletykából. Márciusig kibírom, most úgyis ott lesz új kütyünek az i6. -
Ilidzser
tag
válasz
runner 125 #3758 üzenetére
Az AVI-t nem nagyon akarja...
-
mrkorooo
aktív tag
válasz
runner 125 #3559 üzenetére
premium reseller
nana hogy rendes szamla, nekem, is az kell -
mrkorooo
aktív tag
válasz
runner 125 #3550 üzenetére
nekem ma jutott vegre 1 64GB fekete, wifi +4g
icenterveeegre
-
erdoke
titán
válasz
runner 125 #3553 üzenetére
A kijelzője érezhetően szebb, dacára az alacsonyabb pixelsűrűségnek. Az üzemideje is jobb valamivel. A sebesség különbség is érezhető, a dupla RAM-ról nem is beszélve.
-
_adaml21_
őstag
válasz
Ismerős szitu, imádom az iPad Air-emet, de ez a Safari reload jelenség marhára bosszantó...
Anno azért váltottam mini 1-ről, hogy ez a jelenség megszűnjön (mert igazából amilyen gyakran használtam, az is elég volt a célra, de ott is idegesített a reload...). Ráfizettem kábé 60ezer forintot, és ugyanúgy újratöltenek az oldalak....
Most adjam el az Airt, és fizessek megint kb 50 ezret rá, hogy ne reloadoljanak az oldalak?
Ráadásul megszüntették a legszimpibb 32GB-os méretet, hogy vegyél 64-eset (16 még a telefonon is vicc, iPaden meg totálisan hülyeség....)Már érzem, mi lesz a 6S fejlesztése: nem fog kiállni a kamera, megkapja az Air2 bika hardverét (vagy még erősebbet), és a 16-os modellt leváltja a 32-es.
-
erdoke
titán
válasz
Szerintem állat vas az Air 2, és értékelni fogod a nagyobb kijelzőt.
Én mégsem váltok, kíváncsi vagyok a Pro változatra. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
runner 125 #3521 üzenetére
Igen, de mondjuk nem mindig. El kell indítani pár programot, hogy "kiszoruljon" a memóriából a Safari. Tehát nem flash tárolóra menti le a megnyitott lapokat.
-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125 #3492 üzenetére
Hi,
8.1 alatt is újratölti a Safari a lapokat Air-en és Mini 2-n is?
-
ROBOTER
addikt
válasz
runner 125 #3468 üzenetére
Ez az üzemidő nem túl jó hír. Sokan számolnak be erről az első tulajok közül.
+ 0,2mm és visszajött volna az eredeti üzemidő?
-
Tomics
addikt
válasz
Én iPad 3-ról váltok, szerintem meggyőző lesz
-
legiaap
félisten
válasz
Valahogy én is így vagyok vele. Váltás lesz ebből.
-
Jojo5
őstag
válasz
nagyon bejön az Air2, a kérdés már csak az, hogy előbb ezt vagy a telót vegyem meg....
-
daniel909
addikt
válasz
runner 125 #3218 üzenetére
az air 2nél én a kijelzőre leszek kíváncsi, azt mondják elég jó lett az új technológia miatt.
a sebesség nekem is elég bőven amit az A7 nyújt. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
runner 125 #3218 üzenetére
A vicc az szerintem, hogy még mindig nincs kihasználva az A7-es SoC. Csak, hogy érthető legyen: A6-os és A7-es SoC-cal szerelt telefonok között nem mondasz meg sebességbeli különbséget, legfeljebb 1-2 játékban, de az is ritka mint a fehér holló.
Tehát én még várnék itt is gyorsulást, az már mást kérdés, hogy Apple is akarja e..
-
daniel909
addikt
válasz
runner 125 #3216 üzenetére
aha teljesen ugyanaz.
-
daniel909
addikt
válasz
runner 125 #3200 üzenetére
mert nincs miről beszélni. touch id + arany szín, csókolom. az év lehúzása. akinek van esze az mini 2-t fog venni, az elég jó áron van most így.
az viszont különös h a sima minit nem nyírták ki. ami egyúttal azt is jelenti h az ios 9-et is meg fogja kapni + az ipad 2 is, ami így már extrém hosszú támogatást élvez. -
Ragnar95
félisten
válasz
runner 125 #3111 üzenetére
Nem, mivel JB nélkül semmilyen app nem nyúlhat bele a rendszerbe.
JB-vel SBSettings volt hasonló annó, de iOS7 óta nem tudom, van-e ilyen tweak. -
válasz
runner 125 #3111 üzenetére
Szedd le a Weblock appot amikor ingyenes, az mindenből kiszedi a reklámokat.
-
bigdady
nagyúr
válasz
runner 125 #3107 üzenetére
Freedi player
-
Ragnar95
félisten
válasz
runner 125 #3107 üzenetére
3rd party app kell hozzá, pl Jasmine
-
erdoke
titán
válasz
runner 125 #2637 üzenetére
Én vízszintesen, két kézben gépelek iPaden már a 2 óta. A kis oldaltákámban az Air is elfér, a súlykülönbség valami 130 g. Minden sokkal jobban olvasható, általában függőlegesen tartva is, nem kell állandóan nagyítgatni és scrollozni.
Ha nagyon vékonyra és alig nehezebbre megcsinálják, én még az esetleges 11-12" verziój is elgondolkodok. Amíg belefér az oldaltáskába, és nem durván húzza jobban a vállam, addig nincs gond.(#2640) adamssss
Eddig cseréltek refurbished példányra, a jövőben állítólag vegyesen oldják meg. -
DaTika
tag
válasz
runner 125 #2637 üzenetére
@(#2636) aizen92: Nincs laptop, ha lenne egyértelmű lenne, hogy a mini.
@(#2637) runner 125: A kérdés tökéletes, a válasz nem meggyőző. Mindkét helyzet teljesen elképzelhető, órán jegyzetelés asztalon, tokban, órák között padon kézben, tömegközlekedésen soha!Itthon meg ahogy esik úgy puffan ágyban akárhol. Szóval az ilyenek miatt nem tudom.
Volt már a kezemben mind a kettő, és a mini 8 coljára is rámondom, hogy tökéletes lehet, csak aztán megfogom az air-t, és arra is rá tudom mondani. Igazából a baj ott van, hogy nehéz eldönteni életszerűen előre, hogy az előnyök és hátrányok hogy viszonyulnak egymáshoz. Pl ha a mindennapokban 10col kezelhetetlenül nagy, de a 8col nem túl kicsi, akkor egyértelmű. Csak nem tudom, hogy ez mennyire van így. -
daniel909
addikt
válasz
runner 125 #2627 üzenetére
szerintem nem. a képarány is jobb egy ipadnek + a méret is jobb. élvezetesebb rajta a böngészés pl.
most egy 5" telom van és sokkal jobb az ipadet használni böngészésre, alkalmazásokra...stb. annak lesz jó a szifon 6+ aki nem akar tabletet venni. fél megoldás, nem az igazi. de a semminél jobb. -
aizen92
addikt
válasz
runner 125 #2627 üzenetére
Kellemes, kényelmes tartalomfogyasztásra, amire a mini ki lett találva, azt SOHA nem fog tudni kiváltani egy 5,5" telefon.... Főleg ha a 4:3 képarányt szereted.
Szerintem egy 5s és mellé egy mini. Tökéletes kombináció.
Volt egy-két 5" felette telefon és néha mellette tablet, de véleményem szerint, az ideális telefonméret a 4,7" lenne egy 8-9" tablet mellé.
Bár sokan vallják, hogy ki tudja váltani, de ez egyéni preferencia kérdése.
Sok olyan ember van aki pl. a galaxy note-ra hitte ki tudja váltani a kettőt, aztán egy kisebb telefon és tablet kombóval "távozott". -
aizen92
addikt
válasz
runner 125 #2524 üzenetére
chrome nem szokot.... Tudom, hogy sovány vigasz! Csak megjegyeztem.
1G Minin "folyamatosan" -
Ragnar95
félisten
válasz
runner 125 #2477 üzenetére
Óriási +1, szerintem sem váltható ki egy laptop egyik tablettel sem vagy max jelentős kompromisszumok árán.
Én még átlagfelhasználásra sem mondanám, hogy kiváltható a laptop tablettel, bár ez nagyban függ attól is, hogy mennyit használja az ember. Ha mondjuk csak napi 1-2 órát netezésre, zenehallgatásra, fb-ra, akkor tényleg kiváltható, de aki jóval többet használja ennél a gépet naponta, annak esélytelen, mert egyrészt kicsi a 10" folyamatos használatra + nekem például hihetetlenül zavaró, hogy nem lehet több ablakban dolgozni egyszerre (bár ezt az iOS8 talán részben meg fogja ugye oldani), sokkal kényelmetlenebb így bármit is csinálni. Ráadásul maga a tárhely mérete is lekorlátozza nagyban a használatot, megnézem, amikor valaki mondjuk egy nagyobb zene/fotó adatbázist akar tableten tárolni és akkor filmekről még nem is beszéltünk. -
legiaap
félisten
válasz
runner 125 #2471 üzenetére
Akkor mondok valamit amiben tuti jobb. Smart pen, smart note mond valamit?
Melyik könnyebb notin pötyögve jegyzetelni vagy inkább tollat a kezedbe fogni és írni?
De tuti van még más terület is amiben jobb a tablet.kabalthenbk: nem használtam sokat, de amíg használtam engem nem dobált ki.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
runner 125 #2471 üzenetére
Én múltkor már a corel drawra is tálaltam alternatívát a store-ban. Gyakran használom azt is nagy gépen.
-
univerzita
addikt
válasz
runner 125 #2466 üzenetére
Elhiszem hogy van sok terület ahol nem lehet ( ha munkára is használod) de remélem hogy hardverileg és majd a új ios-ek már eszt lehetövé teszik. De szerintem a átlagos felhasználó aki úgymond internet felhasználó neki megteheti. De megértem hogy sokknak nem.
-
legiaap
félisten
válasz
runner 125 #2466 üzenetére
Office van tableten is, játszani ezen is tudok, netezni ezen is tudok, imessage itt is megy, hordozhatóbb, mint egy noti, régen autoCad-eztem ha akarnék itt is tudnék találtam appot rá, filmet tudok nézni, képet szerkeszteni tudok, stb.
Mi kell még?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Reklámblokkolók topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Háztartási gépek
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest