Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
Még egy kérdésem lenne. Nem volt még sosem iPad-em,
de most nagyon kacérkodok az Air változattal.
Mire elég, mire nem elég ez a “sima” iPad-hez vagy/és a Pro-hoz képest? -
devil-k
nagyúr
Sziasztok!
Mikortól kapható az iPad Air 2020 itthon? Az okés, hogy október.
-
Süvi
őstag
-
válasz
DaveNo1
üzenetére
Hallod eskuszom azert nyitottam most ki a topikot hogy UGYANEZT beirjam!
reggel 8kor vettem a kezembe a tabletemet, ha jol emlekszem 72-73% korul volt. Kis netezes, kis youtube, kis social media (ertsd azota a kezemben van folyamatosan) es most mar 12%on van mire ezt begepeltem neked (screenshoton 10 perce meg 16§
% volt 😂 )azaz 8-11ora kozott 3 ora alatt -60% ... azaz 1 ora alatt 20% azaz ÖT szutykos orat bir most a tabletem... mi a f..sz
-
Årpi
őstag
Nekem így diákigazolvánnyal csak 10-15k volt "csak" a felár, annyit bőven megért, azért az A12 más szint mint az A10
Én biztos nem venném már a "régit", annak ellenére, hogy az is vállalható még bőven. Ha hosszabb távra kell majd, akkor mindenképp a nyolcast választanám. Ha egy évre pl. egy iPad Pro/Air 4+-ra váltás előtt, akkor a hetes is tökéletes. -
tl-x
addikt
Már majdnem földöz vágtam a Logitech Combo Touch billentyűzetes tokom mert minden kinyitás után újra kellett csatlakoztatni. De szerencsére a Logitech kiadott egy új fw-et és azóta tökéletes.
-
kkdesign
senior tag
Megéri az újat venni. Valszeg a ramot veszik majd alapul mikor meghúznak egy határt, de az almás procik alapból egy bikák. és azért az a12 az már egy nagyon időtálló chip, neurális egységekkel. ami majd másik határ lehet. a határt arra értem, hogy a következő rendszerhez lehet h megkövetelik és azáltal kiesik a támogatottságból amii ezek alatt van. Ha ugródeszkának kell alap ipad akkor 7es, ha hosszú távra terveznél vele, mindenképp 8as. Én spec pont az a12miatt filózom h a 7esről lépek 8asra, vagy előző szériás air-re
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Konteó topic
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Nintendo Wii U
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én biztos nem venném már a "régit", annak ellenére, hogy az is vállalható még bőven. Ha hosszabb távra kell majd, akkor mindenképp a nyolcast választanám. Ha egy évre pl. egy iPad Pro/Air 4+-ra váltás előtt, akkor a hetes is tökéletes.