- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Årpi
őstag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Utoljára 2017-ben volt iPadem. (iPad 5th gen ha nem tévedek). Gyors tapasztalatok ~2 óra használattal:
-Szép a kijelző, tudom, hogy nem laminált mint az Air 3-é, de ha csak nem hardcore Pencil felhasználó az ember és/vagy nem használja egy időben a két modellt, akkor az átlagembernek bőven elég lesz ez a kijelző is. Főleg ismerve az iPad Air 3 viszonylag sokaknál előforduló "white spot" hibáját.
-Naaagyon gyors, az A12 chip teszi a dolgát, öröm használni, nem igazán sikerült megakasztani semmivel.
-AC wifin, 5ghz-en 400/20-at hoz át az 500-ból, bár elég közel vagyok a routerhez.
-32GB-os modellt vettem, mert azért ismerem a felhasználói szokásaimat/tudtam mire számítsak. Minden általam használt program feltelepítése és 3.5GB offline spotify zene letöltése után ~15 GB szabadon felhasználható tárhelyem maradt. (Alkalmazások: Youtube, Spotify, Revolut, Instagram, Google Dokumentumok\Drive\Táblázatkezelő, Twitch, Google Analytics, Gmail, Discord, Slack, Zoom, Reddit, Twitter, Facebook, Messenger...persze ez a lista később bővülhet)
-Öröm, hogy végre nem 12W-os kis szutyok töltő jár hozzá, hanem már 20W az alap itt is.
126k-ért sikerült elhoznom (diákkedvezménnyel), ennyit bőven megért nekem. Egyelőre ennyi.

-
g@bo
nagyúr
válasz
bollokcs80
üzenetére
Elvileg csak az a10 vs a12 a difi, mondjuk így combosabb proci jobb üzemidő mellett jól hangzik, de mekkora felàrral...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OpenMediaVault
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BMW topik
- BestBuy topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- iPad Air 5 (M1, 64GB, Wi-Fi, Kék) + Apple Pencil 2
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- Huawei MatePad 11.5 6/128GB - Garancia
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4785
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest